رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی
سرخط خبرها

انصارالله: هر گونه ماجراجوایی آمریکا علیه یمن شکست می‌خورد

  • کد خبر: ۲۰۹۲۴۴
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۵
انصارالله: هر گونه ماجراجوایی آمریکا علیه یمن شکست می‌خورد
در ادامه درگیری های یمن با حامیان رژیم صهیونیستی، عضو شورای عالی سیاسی یمن هشدار داد که هر گونه ماجراجویی آمریکا علیه صنعاء، به شکست منتهی خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه خبری المیادین به نقل از محمد علی الحوثی عضو شورای عالی سیاسی یمن و از اعضای ارشد دفتر سیاسی جنبش انصارالله  شامگاه امروز سه‌شنبه خبر داد که صنعاء از طریق عمان، پیامی از سوی آمریکا دریافت کرده است.

الحوثی با اشاره به اینکه آمریکا تهدید کرده است که همه جبهه‌ها را علیه یمن فعال خواهد کرد، به واشنگتن هشدار داد که هر گونه ماجراجویی که در راستای عملی کردن این تهدید باشد، به شکست منتهی خواهد شد.

محمد ناصر العاطفی وزیر دفاع دولت نجات ملی یمن هم ساعتی پیش تأکید کرد که این کشور بسیار قدرتمندتر از این است که از حملات آمریکا، انگلیس و اسرائیل، آسیبی ببیند.

العاطفی به آمریکاییها هم هشدار داد: از دریای سرخ به آنان می‌گوییم که ما، به هژمونی آمریکا، پایان خواهیم داد و شورای عالی سیاسی نیز تمامی تدابیر را اتخاذ کرده است و برای یک جنگ طولانی مدت آمادگی داریم.

نیروهای مسلح یمن به دنبال تشدید حملات رژیم اسرائیل به نوار غزه به هیچ کشتی اسرائیلی و کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها فلسطین اشغالی است، اجازه عبور از دریای سرخ و تنگه باب‌المندب را نداده‌اند.

آمریکا هم در ادامه حمایتهای خود از اسرائیل، پس از شدت گرفتن عملیات‌های یمن علیه کشتی‌‌های اسرائیلی ائتلافی را برای مقابله با نیروهای مسلح یمن تشکیل داد.

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن، صبح روز دوشنبه هفته جاری از حمله نیروی دریایی این کشور به یک کشتی آمریکایی خبر داد و گفت: این حمله با استفاده از یک موشک دریایی مناسب و در حمایت از مردم فلسطین و در پاسخ به حملات آمریکا و انگلیس به یمن انجام شده است.

آمریکا و انگلیس به دنبال عملیات‌های نیروی دریایی یمن علیه کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب اخیرا به خاک یمن حمله کرده بودند.

این حمله پس از آن انجام شد که نیروی دریایی یمن یک نفتکش انگلیسی را هدف حمله قرار داد که شبکه «المیادین» به نقل از منابع ویژه خود گزارش داد این کشتی انگلیسی در حال انتقال سوخت برای جنگنده‌های اسرائیلی بود.

یحیی سریع در پایان تأکید کرد: از جمله مأموریت‌های کشتی‌ نیروی دریایی آمریکا که یمن آن را مورد حمله قرار داده، حمایت لجستیکی از نیروهای آمریکایی بوده که در حمله به یمن مشارکت داشتند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->