توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه
سرخط خبرها

آمریکا: پاسخ به حمله پهپادی علیه نیروهای آمریکایی در اردن مرحله‌ای است

  • کد خبر: ۲۰۹۲۴۶
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۶
آمریکا: پاسخ به حمله پهپادی علیه نیروهای آمریکایی در اردن مرحله‌ای است
هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا اعلام کرد که پاسخ کشورش به حمله پهپادی در اردن که منجر به کشته شدن سه سرباز آمریکایی و بیش از دهها زخمی شد، می تواند «مرحله ای» و شامل چند اقدام باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، جان کربی، سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید که روز سه شنبه به وقت محلی در هوایپمای ایر فورس وان ریاست جمهوری آمریکا به خبرنگاران گفت که ایالات متحده می تواند پاسخی «مرحله ای» به حمله پهپادی که منجر به کشته شدن سه نظامی آمریکایی در اردن شد، داشته باشد که این پاسخ می تواند شامل چندین اقدام باشد نه یک اقدام واحد.

این سخنگوی دولت بایدن تصریح کرد: ما به هدف قرار دادن سربازان آمریکایی به شیوه ای مناسب و احتمالاً در قالب اقدامات متعدد پاسخ خواهیم داد.

هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا افزود: رئیس جمهور آمریکا با خانواده سه نظامی آمریکایی که روز یکشنبه در حمله پهپادی در اردن کشته شدند، گفتگو کرده است.

پیش از این، آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی در نشست خبری مشترکی با «ینس استولتنبرگ» دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) تهدید کرد که واشنگتن در زمان و مکان مناسب، به حملات علیه نیروهای پاسخ می دهد. او افزود که پاسخ به حمله به سربازان آمریکایی ممکن است در چند سطح و مرحله ای باشد و برای مدتی ادامه یابد.

وزیر خارجه آمریکا گفت: «ما قاطعانه به هر تجاوزی پاسخ خواهیم داد و کسانی را که به نیروهای ما حمله می‌کنند، پاسخگو خواهیم کرد. این کار را در زمان و مکان مناسبی که انتخاب می‌کنیم، انجام خواهیم داد.»

وی شرایط کنونی در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) را خطرناک‌ توصیف کرد و افزود: «می‌توانم استدلال کنم حداقل از سال ۱۹۷۳ تاکنون وضعیتی به خطرناکی امروز که در سراسر منطقه با آن مواجه هستیم نداشته‌ایم و حتی احتمالا از قبل از آن.»

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا نیزروز سه شنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا تصمیم گرفته است چگونه به حمله پهپادی علیه نیروهای آمریکایی در اردن پاسخ دهد، گفت: "بله". اما از ارائه جزئیات بیشتر خودداری کرد.

بایدن در عین حال گفت: «فکر نمی‌کنم ما به جنگ گسترده‌تری در خاورمیانه نیاز داشته باشیم. این چیزی نیست که من به دنبالش هستم.»

شبکه خبری «سی‌ان‌ان» آمریکا هشتم بهمن ماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۸ ژانویه ۲۰۲۴ گزارش داد که در یک حمله پهپادی شبانه به یک پایگاه کوچک آمریکایی در اردن، سه سرباز ارتش آمریکا کشته و ۲۵ نفر از نیروهای نظامی آن زخمی شدند. فرماندهی مرکزی آمریکا در منطقه خاورمیانه موسوم به سنتکام نیز این موضوع را تایید کرد.

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا موسوم به سنتکام که شمار نیروهای آمریکایی زخمی شده را ابتدا ۲۵ نفر اعلام کرده بود، در بیانیه دیگری آن را ۳۴ نفر اعلام کرد و گفت: هشت تن از مجروحان برای معالجه بیشتر به خارج از اردن منتقل شدند.

اما یک مقام نظامی آمریکا در گفتگو با شبکه سی ان ان اعلام کرد: در پی کشف علائم و آثار ضربه مغزی در هشت تن از سربازان آمریکایی دیگر در این پایگاه، مسئولان این پایگاه نظامی مجبور به انتقال آنها به مراکز درمانی آمریکا در کشورهای دیگر شده‌اند.

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز روز دوشنبه اعلام کرد که تعداد سربازان آمریکایی مجروح در حمله پهپادی در اردن به بیش از ۴۰ نفر افزایش یافته است.

پایگاه‌های نظامی ایالات متحده آمریکا در عراق و سوریه از ۱۷ اکتبر (۲۵ مهرماه) هدف حملات پهپادی، راکتی و موشکی قرار گرفته اند. گروههای مقاومت اسلامی در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) از جمله در عراق و سوریه و نیز نیروهای یمنی به دنبال اقدام رژیم اسرائیل در تلافی عملیات طوفان الاقصی و بمباران نوار غزه و حمایت واشنگتن از این حملات، به ایالات متحده هشدار داده اند که پایگاه‌های آمریکا در منطقه را مورد هدف قرار خواهند داد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->