شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟ فرصت تماشای فیلم با قیمت نیم‌بها تا کی ادامه دارد؟ شعر‌هایی به‌مثابه موشک | شاعران مشهدی در کنار مدافعان وطن ایستادند
سرخط خبرها

مناظر روستایی در قاب عکاسان مشهدی

  • کد خبر: ۲۰۹۲۸۵
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴
  • ۱
مناظر روستایی در قاب عکاسان مشهدی
دبیر جشنواره عکس روستایی و عشایری رضوی از اولین تور جشنواره عکس در شهرمان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز اولین تور عکاسی جشنواره عکس روستایی و عشایری رضوی با عنوان «مسیر جاده ولایت» در مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جشنواره بین المللی امام رضا (ع)، دبیر جشنواره عکس روستایی و عشایری جشنواره بین المللی امام رضا (ع) با اعلام این خبر افزود: این تور هم زمان با ولادت باسعادت امام علی (ع) با همکاری اداره کل اوقاف استان و بنیاد فرهنگی و هنری امام رضا (ع) با حضور چهل عکاس از شهرستان‌های مشهد، سبزوار و تربت حیدریه برگزار شد.

قدیر وقاری ادامه داد: در این تور از بقاع متبرکه امامزاده سیدمحمدعلوی، خواجه اباصلت و مجموعه فرهنگی زیارتی دهسرخ شامل بقعه امامزاده عبدالعزیز، مصلی و چشمه امام رضا (ع)‌ی مشهد که در مسیر جاده ولایت و راه ابریشم قرار دارند، عکاسی شد.

وی تصریح کرد: این تور با هدف آشنایی عکاسان با مسیر جاده ولایت و هجرت تاریخی،  سیاسی و فرهنگی امام رضا (ع) از مدینه به مرو و به ویژه خراسان رضوی و آثار و بنا‌های تاریخی، مذهبی و بقاع متبرکه تدارک دیده شده است.

دبیر جشنواره عکس روستایی و عشایری جشنواره بین المللی امام رضا (ع) افزود: عکاسان شرکت کننده در این تور عکاسی می‌توانند آثارشان را برای ششمین جشنواره ملی روستا و عشایر به سایت شمس توس بفرستند. وقاری گفت: علاقه مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و چگونگی ثبت نام به سایت جشنواره بین المللی امام رضا (ع)، «شمس توس»، به نشانی portal.shamstoos.ir مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
معصومه سعیدی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۵
0
0
سلام
در روستایی که چند سالی هست تدریس می کنم اثار خانه گلی خیلی قدیمی ست ضخامت بنا نشان دهنده خشت وگل وپهنای ستون زیاد است در طی این ده سال که من ان روستا هستم گاهی درس علوم گاهی طبیعتگردی وبهار و گاهی بازی وحتی جشن هامون را می رویم اونجا خلاصه محل شادی وخاطره من وبچه های روستاست از طرف دیگر صدای بچه ها در بعصی مراسم همسایه های مدرسه که پیر وخسته اند ادیت نکنه . همین اواخر برای مراسم حمایت از کودکان فلسطین و اتش زدن پرچم اسراییل هم رفتیم وبه همکارم گفتم زیر این زمین گنج هاست کسی خبر نداره ای کاش میراث فرهنگی توجه کنه .
وهمیشه نگران ان بودم .امروز نگرانی ام متاسفانه به واقعیت پیوست دل همه مارا به درد اورد جای گاه صبحانه بچه ها وازمایش انها به گودالی عمیق تبدیل شده بود و گنج هایش به تاراج رفنه بود .برف وکه روستاییان را خانه نشین کرده بود انجا به تاراج رفت .متاسفم برای هرانچه داریم وبه دست نا بخردان به تاراج می رود این منظر روستای محل تدریس من در قاب عکس شما
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->