«مرد عینکی» امشب (۱۷ مرداد) در «هفت» نقد می‌شود پیام قالیباف به مناسبت روز خبرنگار | مجلس برای تصویب لوایح دولت در حمایت از خبرنگاران آمادگی دارد آخرین وضعیت سلامتی اکبر عبدی از زبان دخترش خبرنگاری دل می‌خواهد ده‌نمکی: اکبر عبدی بزودی مرخص می‌شود خبرنگاران، حافظان حافظه جمعی یک ملت هستند پیام شهردار مشهد به مناسبت ۱۷ مرداد، روز خبرنگار خبرنگار، صدای حقیقت؛ از خیابان‌های وطن تا ویرانه‌های غزه پیام رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی به مناسبت روز خبرنگار بسته اینترنت هدیه خبرنگاران فعال شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آخرین وضعیت جسمی محمود فرشچیان (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) حضور سریال وحشی در بخش رسمی جشنواره بین‌المللی فیلم تورنتو خبرنگار جسور، رسانه اثرگذار بازنمایی، حقیقت و رسالت‌ خبرنگار آخرین اخبار از وضعیت سلامتی استاد محمود فرشچیان (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) «برادر کوچک من»، بهانه‌ای برای جمع‌شدن استعدادهای کودکان و نوجوانان استاد فرشچیان به کما رفت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ماجرای افسردگی قدرت‌الله ایزدی بازیگر نقش «رشید»

  • کد خبر: ۲۰۹۳۱۶
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۰
ماجرای افسردگی قدرت‌الله ایزدی بازیگر نقش «رشید»
قدرت‌الله ایزدی گفت: اهمیت ندادن به هنرمند افسردگی می‌آورد. اگرچه بازنشسته آموزش و پرورش هستم، ولی این حقوق ۱۰ میلیونی به کجا می‌رسد؟

به گزارش شهرآرانیوز؛ قدرت‌الله ایزدی، هنرپیشه و کمدین معروف به نقش رشید در برنامه «برمودا» شبکه نسیم در پاسخ به این سوال که خیلی از طناز‌ها و کمدین‌ها درون غمگین و تلخی دارند، شما هم بعضی وقت‌ها اذیت می‌شوی، یا افسردگی به سراغتان آمده؟ گفت: صد درصد.

ایزدی ادامه داد: اوایل حمایت‌ها خوب بود، اما به مرور ما را فراموش کردند. اهمیت ندادن به هنرمند افسردگی می‌آورد. اگرچه بازنشسته آموزش و پرورش هستم، ولی این حقوق ۱۰ میلیونی به کجا می‌رسد؟ من عیال‌وارم و رفت‌وآمد دارم. نباید جلوی خانواده خجالت‌زده شوم. برای این و آن کار می‌کنم، گاهی هم تهیه‌کننده‌ای بد عهدی می‌کند. با وجود اینکه سینه‌مان پر از درد است، ولی مقابل تماشاگر بروز نمی‌دهیم تا او ناراحت نشود. سعی می‌کنیم آن‌ها را بخندانیم.

بازیگر نقش رشید از رضا ارحام صدر نام برد، که کارهایش را دوست می‌داشت و خاطره‌ای را نقل کرد: خدا رحمتش کند؛ مثل او کسی نخواهد آمد. آن زمان او کلاسی داشت، که ما را راهنمایی می‌کرد که کلاس‌های تئاتر باید اینگونه باشد، نگذارید چراغ تئاتر خاموش شود. ما سعی کردیم خاموش نشود، ولی، چون قبض برقش زیاد می‌آمد، مجبور شدیم چراغ را خاموش کنیم.

وی در پاسخ به سوال کامران نجف‌زاده که من با شخصیت رشید روبه‌رو هستم یا قدرت‌الله؟ گفت: نصفش را قدرت نصف دیگرش را رشید ببین.

او در پاسخ به سوال نجف‌زاده که انگار شما شخصیت رشید را بیشتر دوست داری؟ گفت: بله. چون مردم دوست دارند. الان رشید حدوداً ۶۵ سالش است، ولی قدرت همیشه جوان مانده است.

ایزدی در پاسخ به این سوال که شما کارمند آموزش و پرورش بودی؟ هنگامی که ناظم بودی، از خط‌کش و ترکه هم استفاده می‌کردی؟ گفت: بله، کارمند آموزش و پرورش بودم. الان بازنشسته شدم. بعد از ۱۰ سال تدریس در مقطع ابتدایی، پست تشویقی به من دادند و ناظمم کردند. اصلاً از خط‌کش و ترکه استفاده نمی‌کردم.

بازیگر نقش رشید شوخی بامزه‌ای از دوران خواستگاری‌اش کرد و گفت: خانمم قدش بلندتر از من است. با قد بلند ازدواج کردم، که قد بچه‌هایم کمتر از خودم نشود. وی در پاسخ به این سوال که علاقه دارید نقش‌های جدی بازی کنید؟ گفت: بازی کردم و به من گفتند از پس نقش جدی هم بر می‌آیی؛ ولی من آن نقشی را دوست دارم، که مردم دوست داشته باشند. بله، نقش کمدی را دوست دارم.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->