نتیجه بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر+ ویدیو گل‌ها(۲۹‌فروردین ۱۴۰۴)| بازنده همیشگی مقابل طلایی‌پوشان! ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر(۲۹ فروردین ۱۴۰۴) پخش زنده بازی پرسپولیس و سپاهان (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ترکیب پرسپولیس و سپاهان مشخص شد (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و ملوان (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین جباری با حضور رجبی در آکادمی موافق نیست؟ باشگاه استقلال: داوران امتیازات ما را می‌گیرند مهر تأیید AFC به میزبانی مشهد درخشش دوباره سید حسین درترکیب استقلال | شماره یک ناجی روز‌های بد محمدرضا طالقانی: کشتی مشهد باید احیا شود | نژاد قهرمانان کشتی مشهد از تبار پهلوانان است معاون سلامت و تربیت بدنی شهرداری مشهد: برای زنده‌شدن کشتی مشهد، عزم ملی وجود دارد رئیس شورای عالی استان‌ها: اولین اقدام عملیاتی سال ۱۴۰۴، تأسیس خانه کشتی در مشهد است استاندار خراسان رضوی: در روند تشکیل باشگاه حرفه‌ای ورزش از برخی‌ها گله‌مندیم رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات بی سابقه‌ای در زیرساخت‌های ورزشی داشتیم شهردار مشهد مقدس: خانه تخصصی کشتی در مشهد افتتاح می‌شود رئیس فدراسیون کشتی: کشتی مشهد باید دوباره زنده شود | کشتی آمار خشونت‌های حاشیه شهر را پایین می‌آورد تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر | حالا وقت ال‌کلاسیکوست اهدای حمایل مروج پهلوانی به استاندار خراسان رضوی و شهردار مشهد مقدس برگزاری شورای عالی مدیران ورزش خراسان رضوی با حضور علیرضا دبیر| چهل سالن ورزشی در استان برای کشتی تجهیز می‌شوند + فیلم بازی ایران - کره شمالی، در مشهد با حضور تماشاگران زن برگزار می‌شود؟
سرخط خبرها

کارت زرد مهدی طارمی در دیدار برابر سوریه بخشیده می‌شود؟

  • کد خبر: ۲۰۹۶۱۶
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۰
کارت زرد مهدی طارمی در دیدار برابر سوریه بخشیده می‌شود؟
فدراسیون فوتبال ایران نسبت به دریافت کارت زرد نخست مهدی طارمی در بازی برابر سوریه اعتراض کرد.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، تیم ملی ایران شب گذشته، ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ در مرحله یک هشتم نهایی جام ملت‌های آسیا به مصاف سوریه رفت و پس از تساوی یک بر یک در ۱۲۰ دقیقه، در ضربات پنالتی با نتیجه ۵ بر ۳ به پیروزی رسید.
اخراج مهدی طارمی در دقایق پایانی بازی به دلیل دریافت کارت زرد دوم از مهم‌ترین اتفاق این دیدار برای تیم ملی کشورمان بود که در روند ملی‌پوشان در ادامه بازی تاثیرگذار بود.

بدترین اتفاق ممکن برای ایران، غیبت طارمی در بازی برابر ژاپن در مرحله یک چهارم است که حساس‌ترین بازی کشورمان در این تورنمنت محسوب می‌شود.

مهدی طارمی در بازی برابر سوریه در دقیقه ۸۱ کارت زرد نخست خود را دریافت کرد. صحنه‌‎ای که جنجال‌های زیادی به همراه داشت و باعث اعتراض فدراسیون فوتبال به ACF شد. داور کره‌ای این دیدار معتقد بود که طارمی در این صحنه، تمارض کرده و مستحق دریافت کارت زرد است.

این کارت زرد طارمی باعث شد، به دلیل خطا در دقایق پایانی روی بازیکن سوریه، کارت زرد دیگری از داور دریافت کند و از زمین بازی اخراج شود. 

فدراسیون فوتبال ایران در نامه‌ای رسمی به AFC نوشت: در پی دو اخطار داور کره‌ای بازی ایران و سوریه به مهدی طارمی که منجر به اخراج این بازیکن از میدان شد، فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران با ارسال نامه‌ای رسمی به کنفدراسیون فوتبال آسیا، نسبت به اخطار اول به طارمی اعتراض کرد و خواهان حذف این کارت شد.

حال باید منتظر تصمیم ACF بمانیم که آیا کارت زرد مهدی طارمی و اخراجش در این دیدار را می‌بخشد یا اعتراض ایران را رد می‌کند و تیم ملی کشورمان از حضور طارمی در دیدار برابر ژاپن محروم خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->