استقلال رسما به دنبال عابدزاده پین به سپاهان سنجاق شد باشگاه‌های عربستانی آماده پیشنهاد ۳۰۲ میلیون یورویی به وینیسیوس روزبه چشمی: هواداران همیشه پشت استقلال هستند پرسپولیس در ترکیه ماندگار شد سرقت ۲۰ جام و مدال از خانه میشل پلاتینی رئیس جدید فدراسیون کاراته مشخص شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مرگ دلخراش فلیکس باومگارتنر، رکوردار سقوط‌ آزاد دنیا + علت فوت و فیلم پارگی رباط پای آشورماتوف تکذیب شد هافبک خارجی جدید پرسپولیس، از فردا در اردوی ترکیه خط‌ونشان مدیرعامل تراکتور برای فدراسیون فوتبال هواداران استقلال علیه تاجرنیا، جویباری و بابایی شعار سردادند هاراگیری پرسپولیسی‌ها | پرسپولیس، تبرزنی برای شاخه سرخ کورتوا با رئال تا ۲۰۲۷ تمدید کرد پخش زنده بازی والیبال ایران و فرانسه (۲۸ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تله نیمار، پیش پای یامال هزینه بازسازی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به ۱.۳ میلیارد یورو رسید! واکنش رسمی باشگاه تراکتور به جذب مهرداد محمدی اشتباه رسانه‌ای آرسنال، خرید جدید این باشگاه را لو داد استقلال با اندونگ به توافق رسید؟
سرخط خبرها

باشگاه استقلال برکناری علی خطیر را تکذیب کرد

  • کد خبر: ۲۰۹۸۲۹
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۵
باشگاه استقلال برکناری علی خطیر را تکذیب کرد
یکی از اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال اعلام کرد برکناری علی خطیر از مدیرعاملی باشگاه استقلال صحت ندارد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

 گروه ورزش|شهرآرانیوز، افضلی، عضو هیات مدیره استقلال درخصوص اخباری که درباره اعمال تغییرات مدیریتی استقلال، اضافه شدن برخی افراد که سابقه کار در سطح مدیریتی این باشگاه را دارند و همچنین خروج فرشید سمیعی از جمع مدیران استقلال، اظهار داشت: این را باید از افراد و رسانه‌هایی که خبر را منتشر کردند سوال کنید. از نظر من صحت ندارد ولی از آن‌ها سوال کنید ببینید مبنای‌شان کیست؟

وی افزود: مسئولیت این کار با وزیر است. من هم نمی‌توانم بگویم. شاید در ذهن او چیزی می‌گذرد و ما مطلع نیستیم ولی قرائن و شواهدی دال بر اینکه تغییراتی صورت بگیرد، نداریم.

رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال درخصوص اینکه آیا از جانب وزارت ورزش صحبت یا اعلامی مطرح شده، گفت: نه، من تا به حال چنین چیزی نشنیده‌ام.

افضلی درمورد اینکه آیا سمیعی از هیات مدیره باشگاه برکنار شده، عنوان کرد: نه، او به کارش ادامه می‌دهد. این تصمیمات درحد باشگاه و هیات مدیره نیست. فقط وزیر می‌تواند این تغییرات را انجام بدهد. من هم تا به حال چیزی نشنیده‌ام. باید به ما اعلام کنند که تا به حال چنین چیزی نبوده است.

وی افزود: من هم اخبار را دیدهم ولی صحبتی نشده است. حتی در مجمع آخر هم پیرامون این موضوع صحبتی نشد.

افضلی درمورد زمان برگزار مجمع بعدی باشگاه استقلال، اظهار داشت: منتظر هستیم. چون به تازگی مجمع برگزار شده، شاید برگزاری به سال آینده موکول شود.

رئیس هیات مدیره استقلال درخصوص ورود به ماجرای اختلاف بین مدیرعامل و سرمربی، گفت: بله، به این ماجرا به صورت جدی ورود کردیم. حتما بررسی می‌کنیم که ابعاد و زوایای اختلاف بین این دو چه بوده است. هم و غم ما این است که با جدیت این مساله را حل کنیم که وظیفه ما است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->