دعوت سپاه امام رضا(ع) از مردم برای شرکت در جشن انقلاب عراقچی: کوچاندن اجباری مردم غزه اجرای نقشه استعماری محو فلسطین است سازمان همکاری اسلامی اظهارات اخیر ترامپ درمورد غزه را محکوم کرد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) رئیس مجلس ترکیه: زمین فلسطینی‌ها قابل فروش به ترامپ نیست! اجرای آزمایشی طرح فوریت‌های اداری در یکی از استان‌های کشور پاسخ سخنگوی دولت به شایعه استعفای رئیس‌جمهور عراقچی: هرگز از موضع ضعف پای میز مذاکره نمی‌رویم دفن مهدی حاج محمد در قبر یک استقلالی دیگر | بهشت زهرا(س) توضیح داد قالیباف: طوفان‌الاقصی نقطه عطفی برای تغییر سرنوشت تاریخ بود پزشکیان: کشور‌های اسلامی با کمک هم می‌توانند غزه را دوباره آباد کنند راهپیمایی ۲۲بهمن در مشهد از میدان ۱۵ خرداد به سمت حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود صدراعظم آلمان خواستار تشکیل کشور مستقل فلسطینی شد انگلیس خواهان اجرای کامل توافق آتش‌بس در غزه شد کابینه جدید لبنان رسما تشکیل شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) تعلیق یک فرمان جنجالی دیگر ترامپ سخنگوی دولت: مذاکرات با کشور‌های اروپایی ادامه دارد آیا افغانستان برای آسیای مرکزی تهدید است؟ صهیونیست‌ها خانه‌های لبنانی‌ها را در عدیسه آتش زدند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) شمار شهدای غزه از مرز ۴۸ هزار نفر گذشت (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کشته‌شدن ۴ سوری بر اثر انفجار مین در شرق حلب (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران منصوب شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کارخانه احیای مستقیم شماره ۲ شرکت جهان فولاد سیرجان با حضور پزشکیان افتتاح شد بروجردی: مسائل و منافع ملی خود را به دور از آمریکا به پیش می‌بریم رئیس و اعضای شورای رهبری حماس با قالیباف دیدار کردند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) + تصاویر شکایت ۱۹ دادستان آمریکایی از ترامپ به دلیل دسترسی کارمندان تیم ایلان ماسک به اطلاعات محرمانه آزادی ۳ اسیر صهیونیست دیگر توسط حماس (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) سرلشکر سلامی: ایران در ایام پیروزی انقلاب جبل‌النور شد و بعثت مجددی از اسلام صورت گرفت واکنش وزیر خارجه آلمان به اقدام ترامپ در تحریم دیوان لاهه: «کسی بالاتر از قانون نیست»
سرخط خبرها

دبیر ستاد انتخابات خراسان‌رضوی: در انتخابات امانت‌دار رای مردم باشید

  • کد خبر: ۲۱۰۴۳۸
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۵
دبیر ستاد انتخابات خراسان‌رضوی: در انتخابات امانت‌دار رای مردم باشید
دبیر ستاد انتخابات خراسان‌رضوی گفت: ما شعاری را در آموزش دنبال می‌کنیم با عنوان «امانت‌دار رای مردم» خواهش ما این است که امانت‌داری را با تمام ابعادی که دارد از نظر شرعی و قانونی رعایت کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر فریدنیا در همایش بزرگ آموزش مربیان انتخابات خراسان رضوی که صبح امروز (۱۷ بهمن ۱۴۰۲) با حضور مسئولان استانی در مجتمع شهدای سلامت در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: از سال گذشته آسیب‌شناسی انتخابات را به‌طور ویژه آغاز کردیم و از همه شهرستان‌ها کمک گرفتیم؛ همه همت بر آن شد که برای آموزش اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم که عزیزان در حوزه ستاد انتخابات و حوزه نظارت برای آموزش برنامه‌ریزی خاص داشته باشند و به سمتی رفتیم که آموزش‌های کارگاهی برگزار کنیم و امروز نیز برای دومین بار روز اخذ رای را شبیه‌سازی می‌کنیم.

وی افزود: مانور‌هایی در حال برگزاری است و انتظار ما این است که مانور‌ها همان‌طور که ابلاغ می‌شود اجرا شود، علت برگزاری مانور‌ها ایجاد آمادگی است و اگر نواقصی وجود دارد رفع شود.

دبیر ستاد انتخابات خراسان‌رضوی ادامه داد: یکی دیگر از موضوعات حائز اهمیت بحث داشبورد مدیریتی انتخابات است که به کمک فرمانداری‌های استان داده‌ها را به صورت جامع دریافت کرده، پردازش شده و آماده خروجی است که خروجی آن‌ها را تا ابتدای هفته آینده به شهرستان‌ها تحویل می‌دهیم، نواقصی که وجود دارد را با فوریت رفع کنیم که در حوزه داده‌پردازی مشکلی نداشته باشیم.

فریدنیا با تاکید بر نگاه امانت‌داری گفت: ما شعاری را در آموزش دنبال می‌کنیم به عنوان «امانت‌دار رای مردم»، خواهش ما این است که امانت‌داری را با تمام ابعادی که دارد از نظر شرعی و قانونی رعایت کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->