مکرون بر حل دیپلماتیک موضوع هسته‌ای ایران تاکید کرد برگزاری نشست ایران، چین و روسیه روز سه‌شنبه در مسکو فرش قرمز تعرفه‌های ترامپ برای بازگشت نتانیاهو به کاخ سفید رئیس جمهور: آمریکا ثابت کند به دنبال مذاکره واقعی است رئیس قوه قضائیه: اگر کارگزار نظام فساد کرد باید سریع و قاطع برخورد کنیم تسریع در تدوین آئین‌نامه‌های اجرایی قانون بودجه ۱۴۰۴ پژمان‌فر خبرداد: اعمال محدودیت در صدور چک برای چک اولی‌ها عراقچی: وزارت امور خارجه مسئول مذاکرات هسته‌ای می‌باشد سقوط بالگرد امداد رسان در ژاپن | سه نفر جان باختند حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان | یک لبنانی شهید شد یورش خونین صهیونیست‌ها به کرانه باختری | ۹۴۵ شهید و ۱۵ هزار بازداشتی در سایه نسل‌کشی اشغالگران هشدار قاطع ماکرون به پوتین : اگر روسیه صلح نکند اقدام قوی در راه است بازجویی از مدیر دفتر وزیر تندرو رژیم صهیونیستی به اتهام دریافت غیرقانونی مجوز سلاح اولین نشست خبری سخنگوی وزارت خارجه در سال ۱۴۰۴ | بقایی: آمریکا به پیشنهاد ایران برای مذاکره غیرمستقیم پاسخ نداده است ظریف شایعه حضور در تیم مذاکرات هسته ای با آمریکا را تکذیب کرد نتانیاهو فرار کرد | جنایتکار تحت تعقیب آسمان اروپا را از ترس بازداشت دور زد ! ضربه کُشنده به طالبان پاکستان: هلاکت ۱۷ تروریست در عملیات مرزی | ارتش: طرح نفوذ از افغانستان را خنثی کردیم هشدار فوری کارشناس قدس: صهیونیست‌ها در آستانه قربانی در مسجدالاقصی | خطر نابودی در سایه سکوت جهان اسلام بیش از ۶ میلیون اتباع مجاز و غیر مجاز افغانستانی در کشور حضور دارند مقام آمریکایی: حزب الله لبنان باید خلع سلاح شود واکنش تند سخنگوی دولت به مطالب روزنامه کیهان حمله موشکی حماس به بندر اشدود از متصرفات رژیم اشغالگر صهیونیستی در فلسطین واکنش تند سناتور آمریکایی به بازی گلف ترامپ سخنگوی وزارت خارجه از مماشات اروپا در قبال اسرائیل انتقاد کرد ماکرون: اوکراین پیشنهاد ترامپ برای آتش‌بس کامل را پذیرفته است! جزئیات افزایش حقوق سربازان در سال ۱۴۰۴ | حقوق فروردین ۱۴۰۴ سربازان چقدر است؟ سال ۱۴۰۳ بیش از ۳۴۹ هزار خودرو فرسوده اسقاط شد رژیم صهیونیستی مانع ورود واکسن فلج اطفال به غزه می‌شود
سرخط خبرها

سفیر ایران در کابل: حماس بازوی نظامی و قلب تپنده مقاومت فلسطین است

  • کد خبر: ۲۱۰۶۸۲
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۷
سفیر ایران در کابل: حماس بازوی نظامی و قلب تپنده مقاومت فلسطین است
نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور افغانستان با بیان این که آمریکا و رژیم صهیونیستی که در ابتدا دنبال اشغال نوار غزه و نابودی حماس بودند امروز می‌گویند نابودی حماس ممکن نیست و باید کشور مستقل فلسطین ایجاد شود، تاکید کرد: این مساله نشانه عقب‌نشینی و شکست رژیم صهیونیستی است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن کاظمی قمی، نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور افغانستان با اشاره به حمایت افکار عمومی جهان از فلسطین گفت: رژیم صهیونیستی بازنده جنگ در نوار غزه بوده است.

وی تاکید کرد: با وجود اینکه وضعیت انسانی و بهداشتی در غزه بسیار بحرانی است، ولی نه شاهد فشار مردم بر حماس هستیم و نه مهاجرت مردم به بیرون از باریکه را می‌بینیم.

نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور افغانستان همچنین گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی در ابتدا به دنبال آن بودند که نوار غزه اشغال شود و مردم فلسطین به منطقه‌ای دیگر منتقل شوند، بعد اعلام کردند که حماس را از بین می‌برند و اداره فلسطین را به تشکیلات خودگردان می‌سپارند، حالا می‌گویند که از بین بردن حماس غیرممکن است و باید کشور مستقل فلسطین تشکیل شود. این نوعی اعتراف به شکست رژیم صهیونیستی در جنگ نوار غزه است.

وی در یک برنامه تلویزیونی در شبکه افق در ادامه با تاکید بر اینکه حماس بازوی نظامی و قلب تپنده مقاومت فلسطین است، گفت: فلسطینیان هرگز دست از حمایت از حماس برنمی‌دارند.

وی در ادامه توضیح داد: مقامات صهیونیستی می‌دانند ادامه جنگ به مصلحت نیست و تاکنون فقط ۲۰ درصد ظرفیت نیرو‌های مقاومت وارد نبرد شده است و علاوه بر غزه، جبهه‌های مختلفی توسط حزب‌الله لبنان، یمن و عراق گشوده شده است.

نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور افغانستان همچنین با بیان اینکه انتخابات ریاست‌جمهوری در آمریکا نمی‌تواند سیاست‌های کلی این کشور را در قبال رژیم صهیونیستی و جنگ در نوار غزه تغییر دهد، اظهار داشت: معروف است که جمهوری‌خواهان جنگ‌طلب هستند، ولی عمده تجاوزات اسرائیل زمانی بوده که دموکرات‌ها در آمریکا بر سر کار بوده‌اند؛ امروز هم می‌بینیم دولت بایدن که دموکرات است بیشترین حمایت را از نتانیاهو و جنگ در غزه دارد. همچنین تجاوز به یمن در زمان دولت‌های دموکرات اتفاق افتاده و داعش را هم دولت اوباما به وجود آورد.

کاظمی قمی تصریح کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال آتش‌بس بلندمدت هستند تا تبادل اسرا به صورت کامل انجام شود، اما رفع محاصره یکی از موضوعات جدی در آتش‌بس و طرح صلح است و غزه باید بازسازی شود، اما بازسازی غزه محدود به کمک کشور‌های عربی نیست و امروز افکار عمومی جهان از فلسطین حمایت کرده و خواهان توقف جنگ و بازسازی آن هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->