فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

جو امنیتی در پاکستان پس از اعلام نتایج انتخابات

  • کد خبر: ۲۱۱۲۶۳
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۰
جو امنیتی در پاکستان پس از اعلام نتایج انتخابات
پس از آن که حزب عمران خان، نخست وزیر سابق پاکستان از حامیان خود خواست در اعتراض به تقلب در انتخابات تجمعات صلح‌آمیز برگزار کنند، پلیس پاکستان امروز (یکشنبه) هشدار داد که با تجمعات غیرقانونی به شدت برخورد خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، کاندیدا‌های مستقل که بیشتر به حزب تحریک انصاف عمران خان مرتبط هستند بیشترین کرسی‌ها را در انتخابات پارلمانی به دست آورده‌اند و فرصت‌های حزب مسلم لیگ شاخه نواز مورد حمایت ارتش را برای پیروزی اکثریت حاکم دچار تنش کرده‌اند.

به نوشته روزنامه دیلی میل، اما کاندیدا‌های مستقل نمی‌توانند دولت تشکیل دهند و کشور با چندین هفته بی‌ثباتی سیاسی روبرو می‌شود، چون احزاب رقیب باید بر روی ائتلاف‌های احتمالی گفتگو کنند.

سران حزب تحریک انصاف پاکستان مدعی‌اند که اگر در انتخابات تقلب نمی‌شد، می‌توانستند اکثریت کرسی‌ها را کسب کنند. اینترنت تلفن‌های همراه در روز انتخابات در سراسر کشور قطع بود و شمارش آرام آرا این ظن را به وجود آورده که ارتش در روند تضمین موفقیت حزب مسلم لیگ پاکستان شاخه نواز نفوذ کرده است.

«گوهر علی خان»، رهبر حزب تحریک انصاف پاکستان در یک نشست خبری گفت: در سراسر پاکستان انتخابات به شیوه‌ای ظریف دستکاری شده است. از حامیان حزب می‌خواهیم تا راهپیمایی صلح آمیزی را امروز برگزار کنند.

مقامات هشدار دادند که اقدامات سختگیرانه‌ای انجام خواهند داد و گفتند که دستورات موسوم به بخش ۱۴۴ وجود دارد که طبق قانون دوران استعمار که تجمع دو یا چند نفر را ممنوع می‌شود، این اقدامات سختگیرانه اجرایی می‌شود.

پلیس اسلام آباد در بیانیه امروز خود آورده است: برخی افراد به تجمعات غیرقانونی در اطراف کمیسیون انتخابات و سایر ادارات دولتی دامن می‌زنند. با تجمعات غیرقانونی برخورد قانونی خواهد شد. لازم به ذکر است که درخواست برای تجمع نیز جرم است.

هشدار مشابهی در راولپندی نیز صادر شد، در حالی که خبرنگاران خبرگزاری فرانسه مشاهده کردند که ده‌ها پلیس مجهز به تجهیزات ضد شورش در نزدیکی «بازار آزادی» در لاهور مستقر شده‌اند.

ژنرال «سید عاصم منیر» از مقام‌های نظامی پاکستان نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: ملت برای خروج از سیاست هرج و مرج و قطبی سازی که مناسب یک کشور مترقی ۲۵۰ میلیون نفری نیست، به دستان پایدار و شفابخش نیاز دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->