سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع دستی استان راه اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت راکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: بدون حضور موثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه: هرگونه تصمیم نسنجیده و مخرب در شورای حکام علیه ایران با پاسخ مقتضی مواجه خواهد شد خبرگزاری فرانسه از دیدار وزرای خارجه کشور‌های عربی و ایران در اسلو خبرداد ماجرای تغییر نام یک خیابان در تهران | خالد اسلامبولی که بود؟ اسلامی: سبک اظهارات گروسی تعجب برانگیز است | عکس‌العمل ما در برابر مکانیسم ماشه سخت خواهد بود ادعاهای تازه گروسی در گفت‌وگو با یک رسانه رژیم صهیونیستی | علیه هیچ‌کسی از جمله ایران دستورکار سیاسی نداریم!
سرخط خبرها

فیلیپین: چین مانور‌های خطرناک در نزدیکی کشتی ما انجام داد

  • کد خبر: ۲۱۱۲۷۵
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۲
فیلیپین: چین مانور‌های خطرناک در نزدیکی کشتی ما انجام داد
گارد ساحلی فیلیپینی از نزدیک شدن کشتی‌های نیروی دریایی چین به کشتی خود در دریای چین جنوبی انتقاد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، گارد ساحلی چین اعلام کرد که نیروی دریایی چین برای گشت زنی اخیر کشتی این کشور در دریای چین جنوبی مانع تراشی کرده است.

گارد ساحلی فیلیپین روز یکشنبه چین را به انجام مانور‌های خطرناک و ممانعت تراشی برای کشتی‌های فیلیپینی در نزدیکی منطقه اسکاربورمتهم کرد. این اتهام زنی به گشتی زنی یک کشتی فیلیپینی در نزدیکی منطقه اسکاربور در دریای چین جنوبی در این ماه مربوط می‌شود.

گارد ساحلی مانیل در بیانیه‌ای اعلام کرد که چهار کشتی گارد ساحلی چین بیش از ۴۰ بار برای یک کشتی فیلیپینی که در حال یک گشت ۹ روزه در نزدیکی منطقه اسکاربور بود، مزاحمت ایجاد کردند.

بنا به گفته گارد ساحلی فیلیپین، چهار کشتی نیروی دریایی چین نیز همزمان با گشت زنی کشتی فیلیپینی در نزدیکی این منطقه حضور داشتند. گارد ساحلی فیلیپین می‌گوید گشت زنی این کشتی برای محافظت از ماهیگیران فیلیپینی صورت گرفته است.

منطقه اسکاربور که در منطقه اقتصادی انحصاری فیلیپین (EEZ) واقع شده است، مورد ادعای چین نیز هست.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->