راهکار مدیریت آتش هورالعظیم و آلودگی شدید اهواز چیست؟ تدابیر حفظ سلامتی در فصل پاییز از نگاه طب ایرانی استانداردسازی مدارس، اولویت برنامه رفع محرومیت آموزشی | تبدیل روش‌های آموزش منفعل به روش‌های خلاقانه در سال ۱۴۰۴ پلمب ۲۰ واحد دندان‌پزشکی متخلف در مشهد | انجام ۱۶۲ مورد بازدید در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ زنگ کلاس «امید زندگی» در بیمارستان کودکان اکبر مشهد نواخته شد (۹ مهر ۱۴۰۴) آخرین جزئیات درمورد طرح ورود کودکان به مدارس از ۵ سالگی | مزایا و معایب این طرح چیست؟ آیا هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان تا آخر مهرماه ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: پس از فعال‌شدن مکانیسم ماشه، با محتکران و اخلالگران، قاطعانه‌تر برخورد می‌شود ۲۵ سال دیگر، یک‌سوم جمعیت ایران سالمند هستند | روایتی از یک بحران جمعیتی که در آستانه آن هستیم تایوان، میزبان سومین دوره المپیاد بین‌المللی نانو | نتایج نهایی رقابت طی هفته آینده اعلام می‌شود ۱۶ هزار دُز واکسن آنفلوانزا برای ایثارگران خراسان رضوی تأمین شد (۹ مهر ۱۴۰۴) تراژدی مرگ سلول‌های مغزی | نگاهی به آلزایمر از دیدگاه دو مکتب پزشکی مدرن و طب ایرانی علائم افسردگی فصلی را بشناسید | راهی مؤثر برای پیشگیری از افسردگی پاییزی غربالگری قد و وزن دانش‌آموزان ۴ پایه تحصیلی | اثرگذاری برنامه شیرمدرسه در کاهش کوتاه‌قدی تغییرات اقلیمی می‌تواند باعث افزایش مصرف قند شود جزئیات یک تفاهم‌نامه معیشتی ویژه بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد | وام ویژه خرید اقساطی تا سقف ۱۵۰ میلیون فیش حقوقی شهریورماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ طعم تلخ یک عادت تازه | روایتی از فرصت‌ها و چالش‌های افزایش مصرف قهوه در ایران اعترافات اعضای باند سرقت خشن در مشهد| فروش گوشی‌های آیفون سرقتی فقط ۱۰۰ هزار تومان! صفویه، سلطان جانمایی ایران در کریدور‌های تجاری و بین المللی هشدار جدی نسبت به پیامد‌های کاهش نرخ باروری در ایران قتل خونین دلارفروش ۷۲ ساله در آستارا محدودیت‌های ترافیکی در محورهای منتهی به مشهد در روز‌های آخر هفته زلزله ۶.۹ ریشتری در فیلیپین | کلیسای کاتولیک ویران شد + فیلم (۸ مهر ۱۴۰۴) ورود ۸۵ نوع مخدر جدید به چرخه اعتیاد جهان در ۵ ماه گذشته پاییز و سویه‌های جدید کووید صداهای بلند و نامتعارف، آسیب جدی و دائمی به گوش وارد می‌کنند | گوشتان را نخراشید علت انتشار دود غلیظ در آسمان امروز اهواز چه بود؟ (سه‌شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی آموزش و پرورش: تلاش می‌کنیم توزیع شیر در مدارس را از مهر آغاز کنیم
سرخط خبرها

پلیس خراسان رضوی: این قاتل فراری را شناسایی کنید + عکس

  • کد خبر: ۲۱۱۳۵۷
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۸
پلیس خراسان رضوی: این قاتل فراری را شناسایی کنید + عکس
مرد جوانی که به دنبال بروز اختلافات خانوادگی، همسرش را در یکی از روستا‌های شهرستان تایباد به قتل رسانده است، تحت تعقیب پلیس قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، صبح سوم تیر گذشته بود که دختر خردسال به منزل خواهر بزرگش رفت تا حال وی را جویا شود و مادرش را از سلامتی او مطلع کند چرا که شب قبل اختلافاتی بین «عارفه» و همسرش رخ داده و مادر نه تنها نگران دخترش بود بلکه دلشوره عجیبی داشت، اما هنوز دقایقی از انتظار مادر نگذشته بود که دخترک با چهره‌ای وحشت زده و سراسیمه خود را به مادرش رساند و اشک ریزان از صحنه دلخراشی سخن گفت که لحظاتی قبل مقابل دیدگانش قرار گرفته بود. مادر که با شنیدن این جملات هولناک، دیگر چیزی نمی‌فهمید، هراسان و نگران به سوی منزل دخترش دوید و با حادثه‌ای شوک آور روبه رو شد.

پلیس خراسان رضوی: این قاتل فراری را شناسایی کنید + عکس

«عارفه» درحالی خون آلود گوشه پذیرایی منزل روستایی افتاده بود که صدای گریه‌های پسر ۲ ساله اش نیز به گوش می‌رسید. لحظاتی بعد با فریاد‌های زن جوان، برخی از اهالی روستای محسن آباد از خانه هایشان بیرون آمدند و ماجرا را به پاسگاه انتظامی اطلاع دادند. طولی نکشید که پرونده جنایی روی میز قاضی حجت صدیقی (بازپرس شعبه اول دادسرای عمومی وانقلاب تایباد) قرارگرفت و بدین ترتیب گروهی از کارآگاهان کارآزموده پلیس آگاهی به سرپرستی سرگرد شیخی (رئیس پلیس آگاهی تایباد) عازم محل وقوع جنایت شدند و درکنار مقام قضایی تحقیقات گسترده‌ای را آغاز کردند.

بررسی‌های مقدماتی نشان می‌داد که زن ۲۱ ساله (مقتول) هدف ضربات متعدد کارد قرار گرفته و جان خود را از دست داده است، اما از «حسن زاروزایی» (همسر مقتول) خبری نبود. تحقیقات بیشتر مشخص کرد که زوج جوان مدتی قبل به تهران مسافرت کرده بودند، اما بعد از بازگشت از سفر اختلافات خانوادگی بین آن‌ها شدت گرفت تا حدی که دامنه این اختلافات خانواده‌های آنان را نیز نگران کرد به گونه‌ای که حتی از احتمال یک درگیری وحشتناک بین زوج جوان تردیدی نداشتند، اما با اصرار و اطمینان «حسن» هرکدام از خانواده‌های این زوج به خانه خودشان بازگشتند تا این که صبح هنگام با صحنه‌ای هولناک روبه رو شدند.

ادامه بررسی‌ها نشان داد: «حسن زاروزایی فرزند حمزه» پس از قتل همسرش سوار بر پراید به مکان نامعلومی گریخته است. چند روز بعد با رد زنی‌های اطلاعاتی، خودروی متهم به قتل در حالی کشف شد که قاضی صدیقی دستورات ویژه و محرمانه‌ای را برای شناسایی مخفیگاه متهم فراری صادر کرده بود. براساس دستور بازپرس شعبه اول دادسرای عمومی وانقلاب تایباد، تصویربدون پوشش متهم به قتل فراری در روزنامه خراسان منتشر شده است تا کسانی که از محل اختفای وی اطلاعی دارند، مراتب را با تلفن‌های ۱۱۰، ۰۹۳۶۱۷۲۲۱۰۰ یا ۰۵۱۵۴۵۲۳۶۰۳ پلیس آگاهی درمیان بگذارند.

مقام قضایی همچنین به افرادی که در فرار متهم نقشی دارند نیز هشدار داد:همه کسانی که به اختفای متهم به قتل فراری کمک کنند به اشد مجازات‌های قانونی محکوم خواهند شد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->