مشهدی‌ها سال گذشته ۱۰ میلیون بار جریمه شده‌اند | ثبت ۴۰۴ میلیون تردد در جاده‌های خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ امیر صباحی فرد: برای مقابله با تهدیدات احتمالی افزایش توان موشکی را در نظر گرفته‌ایم اقدامات شبانه روزی دادسرا‌های عمومی و انقلاب خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ واکنش عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبری به ادعای نیویورک‌تایمز فرمانده کل انتظامی از حمایت های رئیس جمهور در اجرای پویش «نه به تصادف» تقدیر کرد چین خواستار موضع بی‌طرف آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قبال مسائل ایران شد با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، از کلینیک درمان زخم بر پایه پلاسمای سرد در جهرم بهره‌برداری شد جمعی از مسئولان سه قوه با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند ابراز امیدواری گروسی از توافق ایران و آمریکا در آینده نزدیک نشست تعامل دولت و قوه قضائیه با حضور معاونان اول برگزار شد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) آخرین خبر‌ها از مذاکرات ایران و آمریکا در عمان (شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴) مذاکره با آمریکا؛ تأملی بر تجربه‌ها و چالش‌ها رویترز: مذاکرات ایران و آمریکا فقط برپایه موضوع هسته‌ای ایران است گزینه تصدی وزارت اقتصاد و امور دارایی مشخص شد | آیا علی طیب‌نیا وزیر می‌شود؟ مشاور وزیر امور خارجه ایران: پیروز مذاکرات مسقط، مردم و نظام جمهوری اسلامی خواهند بود عراقچی و هیئت همراه وارد مسقط شدند (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم نظر هوش مصنوعی در خصوص مذاکرات ایران و آمریکا تیم مذاکره‌کننده ایران به ریاست سیدعباس عراقچی عازم عمان شد حمله پهپادی یمنی‌ها به ۲ هدف در تل‌آویو (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) پیامد حمله آمریکا به ایران تا اوکراین و تایوان کشیده می‌شود بمباران در پایتخت یمن ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد: رفح به طور کامل در محاصره است پایان مذاکرات ۴.۵ ساعته پوتین و فرستاده ترامپ پیش‌بینی سیمپسون‌ها درباه ترور ترامپ تکذیب شد کاخ سفید مدعی شد: دیدار ایران و آمریکا مستقیم است رژیم صهیونیستی در یک قدمی سقوط سازمان ملل: هدایت مسایل هسته‌ای ایران را آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برعهده دارد رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، پاسخ داد: چرا مذاکره مستقیم بین ایران و آمریکا رد شد؟
سرخط خبرها

رژیم صهیونیستی با پهپاد جنوب لبنان را هدف قرار داد

  • کد خبر: ۲۱۱۴۰۵
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۹
رژیم صهیونیستی با پهپاد جنوب لبنان را هدف قرار داد
ارتش رژیم صهیونیستی خودرویی در منطقه «بنت جبیل» و مناطقی در جنوب لبنان را با هواپیما‌های بدون سرنشین هدف قرار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک پهپاد متعلق به رژیم صهیونیستی با موشک خودرویی در شهرک «بنت جبیل» در جنوب لبنان را هدف قرار داد.

به نقل از شبکه خبری الجزیره، ارتش رژیم صهیونیستی همچنین مناطق تل العویضه در اطراف شهرک الطیبه و شهرک‌های الخیام و العدیسه را هدف قرار داد.

به دنبال عملیات طوفان الاقصی توسط مقاومت فلسطین و آغاز تجاوزات رژیم اشغالگر به نوار غزه از هفتم اکتبر، مرز‌های لبنان و سرزمین‌های اشغالی فلسطین نیز به صورت روزانه و تقریبا ۲۴ ساعته صحنه تبادل آتش میان حزب‌الله لبنان و ارتش رژیم صهیونیستی شده است.

مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرده ظرف ۱۲۷ روز جنگ، ۱۰۱۳ عملیات نظامی را علیه رژیم صهیونیستی انجام داده است.

حزب‌الله لبنان در راستای حمایت از ملت پایدار فلسطین در نوار غزه و پشتیبانی از مقاومت جسور و در پاسخ به تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی به مناطقی در جنوب لبنان، عملیات‌هایی را علیه پایگاه‌ها و تجمعات ارتش رژیم صهیونیستی در مرز‌های لبنان و اراضی اشغالی انجام داده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->