امارات به حمله رژیم صهونیستی به قطر واکنش نشان داد آمریکا از حمله اسرائیل به قطر مطلع بوده است (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) آخرین خبر از وضعیت سلامت مقامات حماس پس از حمله اسرائیل به قطر + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش قطر به حمله اسرائیل به دفتر سیاسی حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش وزارت امور خارجه ایران به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مرز لهستان با بلاروس بسته می‌شود آخرین اخبار از ناآرامی های نپال؛ رسانه های محلی مدعی سقوط دولت شدند + عکس و فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای هوا فضا، افتخار ملت ایران هستند | حتی مخالفان انقلاب در برابر شهدای هوافضا تعظیم می‌کنند حمله هوایی اسرائیل به قطر | انفجار در دفتر حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم و عکس قاضی زاده هاشمی: کمیسیون صنایع در تعامل با دولت خواستار رفع مشکلات ارزی است وزیر ارتباطات: در زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال موانع ساختاری جدی وجود دارد مردم غزه تمایلی به طرح کوچ اجباری رژیم صهیونیستی ندارند قوه قضائیه: جزئیات عفو معیاری ۱۴۰۴ اعلام شد خضریان: دولت‌های عضو NPT حق توسعه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای را دارند |  گروسی صلاحیت دبیرکلی سازمان ملل را ندارد هیئت بلندپایه روسیه وارد دمشق شد رئیس کمیسیون امنیت ملی با عراقچی دیدار کرد وزیر خارجه مصر با همتایان آلمانی و ایتالیایی خود درباره موضوع هسته‌ای ایران رایزنی کرد آیت‌الله علم‌الهدی تاکید کرد: لزوم استفاده از ظرفیت‌های علمی بانوان | ایجاد جریان «نخبه‌پروری» در جامعه الزهرا (س) رئیس جمهور: مشکلات ما حل خواهند شد دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی: مقابله با جنایات صهیونیست‌ها نیازمند گام‌های عملی و قدرتمند است به مناسبت ولادت پیامبر اسلام و امام جعفر صادق (ع)، رهبرمعظم انقلاب با شرایط عفو محکومان دادگاه‌ها موافقت کردند قالیباف: مجلس و دولت برای حل مشکلات اقتصادی کشور اجماع دارند عراقچی و عبدالعاطی در قاهره دیدار کردند (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت بهداشت غزه: شمار شهدای جنگ به ۶۴ هزار و ۶۰۵ نفر رسید اژه‌ای: تولید، امنیت سرمایه‌گذاری و معیشت مردم اولویت‌های کشور است عراقچی با گروسی دیدار می‌کند | احتمال توافق ایران با آژانس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش سوریه به تصمیم اسرائیل برای حمله به رفح

  • کد خبر: ۲۱۱۴۹۳
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۰
واکنش سوریه به تصمیم اسرائیل برای حمله به رفح
وزارت خارجه سوریه در بیانیه‌ای تصمیم رژیم صهیونیستی برای حمله زمینی به «رفح» در جنوب نوار غزه را محکوم کرد و آن را تهدیدی برای امنیت و ثبات منطقه دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، در بیانیه وزارت خارجه سوریه آمده است: سوریه درباره عواقب فاجعه بار هرگونه حمله اسرائیل به شهر رفح روی زندگی غیرنظامیان به ویژه کودکان و زنان و سایر فلسطینی‌ها که به دلیل اقدامات وحشیانه اسرائیل مجبور شده‌اند به جنوب نوار غزه پناه ببرند، هشدار می‌دهد.

وزارت امور خارجه سوریه اضافه کرد: دمشق تأکید می‌کند که اجازه آمریکا به اسرائیل برای اجرای طرح‌های خطرناک و غیرانسانی در نوار غزه، تهدیدی بزرگ برای امنیت و ثبات در منطقه خواهد بود.

در ادامه این بیانیه تاکید شده است: سوریه مجددا درخواست خود را از همه کشورها و نهادهای جهان به ویژه دیوان بین‌المللی دادگستری برای وادار ساختن اسرائیل به توقف نسل‌کشی علیه فلسطینی‌ها و بازخواست رهبران فاشیست اسرائیل تکرار می‌کند.

وزارتخانه یادشده افزود: تصمیم اسرائیل برای حمله نظامی به غیرنظامیان فلسطینی نقض جدی قواعد حقوق بین‌الملل، حقوق انسانی بین‌المللی و ابتدایی‌ترین حقوق بشر بوده و همچنین آوارگی مجدد فلسطینی‌ها از نظر اخلاقی محکوم است و جامعه بین‌المللی باید از آنها محافظت کند.

این بیانیه پس از آن صادر شد که «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی عصر یکشنبه گفت: طرح‌های عملیات نظامی در رفح را تایید کردم.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز به تازگی اعلام کرده بود که عملیات زمینی در رفح ظرف ۲ هفته آینده آغاز خواهد شد. نتانیاهو در ادامه گزافه‌گویی‌های خود، خواستار نابودی گردان‌های نظامی جنبش حماس در رفح تا قبل از ماه رمضان شد.

این در حالی است که کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی از اختلاف بین نتانیاهو و هرتزی هالوی بر سر عملیات احتمالی در رفح پرده برداشته است.

رسانه صهیونیستی «کان» شنبه شب گزارش داد که آمریکا از رژیم صهیونیستی خواست از عملیات نظامی و حمله به رفح بویژه در ماه (مبارک) رمضان خودداری کند.

حماس، عربستان، امارات، مصر و قطر و شماری از کشورهای اروپایی از جمله فرانسه، انگلیس و اتحادیه اروپا نیز درباره تبعات حمله رژیم صهیونیستی به رفح هشدار داده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->