جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نروژ: روسیه در میدان جنگ قوی تر شده و درحال دستیابی به برتری است

  • کد خبر: ۲۱۱۵۱۱
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۰:۳۰
نروژ: روسیه در میدان جنگ قوی تر شده و درحال دستیابی به برتری است
سرویس اطلاعاتی نروژ روز دوشنبه اذعان کرد که روسیه به دلیل داشتن نیروی بیشتر و دریافت تجهیزات از چین، کره شمالی و سایر کشورها در میدان جنگ قوی تر شده و درحال دستیابی به برتری در برابر اوکراین است.

به گزارش شهرآرانیوز، نیلز آندریاس استنسونس، رئیس واحد اطلاعات نظامی نروژ، در گزارش ریسک سالانه خود گفت که کی یف برای تغییر وضعیت به کمک نظامی "گسترده" غرب نیاز دارد.

وی به خبرنگاران افزود: «در این جنگ، روسیه در حال حاضر در موقعیت قوی‌تری نسبت به یک سال گذشته قرار دارد و در حال کسب برتری است.»

او گفت که روسیه می‌تواند سه برابر بیشتر از اوکراین نیرو بسیج کند ، بیش از حد انتظار با تحریم‌ها مقابله کرده و صنعت آن اکنون می‌تواند مهمات، وسایل نقلیه جنگی، پهپادها و موشک‌های کافی تولید کند تا نیروهایش «موقعیت خود را در تمام سال حفظ» کنند.

استنسونز ادامه داد که اوکراین به کمک های تسلیحاتی گسترده غرب نیاز دارد تا بتواند از خود دفاع کند و ابتکار عمل را در جنگ به دست گیرد.

او به درخواست های کی یف برای مهمات، سلاح های راه دور، دفاع هوایی، تانک ها و جت های جنگنده اشاره کرد.

نروژ به همراه دانمارک و هلند با ارائه جنگنده F-16 به اوکراین موافقت کرده اند.

روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی نوشت: بر اساس ارزیابی مقامات آمریکایی، اوکراین با مهماتی که در حال حاضر در اختیار دارد فقط می‌تواند تا ماه آینده (مارس) سامانه‌های پدافند هوایی خود را فعال نگه دارد و در صورت نرسیدن مهمات، پدافند هوایی این کشور از کار خواهد افتاد.

رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

آمریکا و کشورهای غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->