چالش دوگانه بازار مسکن | مردم از قولنامه ها و مشاوران از قوانین گلایه دارند بررسی قیمت امروز گوشت و مرغ در مشهد (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) | ماهیچه گوسفندی کیلویی چند؟ پرداخت ۴۱ درصدی مطالبات گندمکاران خراسان رضوی ایران به ۲۰۰ هواپیمای فعال نیاز دارد | کاهش سن ناوگان هوایی به زیر ۲۸ سال رفع تداخلات اراضی در خراسان رضوی | تثبیت بیش از ۱.۷ میلیون هکتار اراضی ملی معادن خراسان رضوی در آتش کمبود سوخت شروع هفته با شدت‌یافتن عرضه‌ها در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) انتقاد استاندار خراسان رضوی از فرآیند‌های تخصیص ارز در کشور ارز اربعین امروز گران شد | افزایش قیمت دینار در مشهد (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) حراج شمش، فردا (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود | واریز یک میلیارد تومان، شرط شرکت در حراج شمش طلا قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۹۰ هزار تومان قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) ماهانه ۴ نانوایی در مشهد تعطیل‌ می‌شوند | هزینه ۳۰۰ میلیونی تحمیل‌شده بر نانوایی‌ها درپی قطعی برق احتمال افزایش دوباره تولید نفت اوپک پلاس در اجلاس آینده علت خاموشی‌های بیشتر از ۲ ساعت در مشهد چیست؟ | برنامه قطعی برق چرخشی می‌شود؟ خوراکی‌های خانواده شهری ۴۷.۲ درصد گران‌تر از سال پیش | سبد خرید با طعم لاکچری قیمت جهانی طلا امروز (شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی اوج گرفت خبر جدید برای نیرو‌های شرکتی (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) | دستور رئیس‌جمهور برای بررسی تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قیمت امروز میوه و صیفی جات (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) | در یک هفته اخیر کدام میوه‌ها در مشهد ارزان و کدام گران شدند؟ ثبت‌ سفارش برنج از دوشنبه (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) آغاز می‌شود وزیر رفاه: حذف یارانه دهک‌های ۸ تا ۱۰ کمکی به تأمین منابع کالابرگ نمی‌کند ایرانی‌ها سالانه ۶۰ هزار تن چای خشک مصرف می‌کنند پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران: اجرای تصمیمات اقتصادی نباید صرفاً در حد ابلاغ باقی بماند واریز ۲۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات گندم‌کاران از فردا (جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴) صعود قیمت طلا در بازار ایران همزمان با صعود نرخ جهانی (پنجشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۴) دبیرکل اتحادیه اوراسیا: جهان به‌زودی شاهد موفقیت‌های جدید ایران خواهد بود قیمت جدید کالا‌های اساسی اعلام شد (۹ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت برنج، روغن و شکر چه تغییری کرد؟
سرخط خبرها

افزایش مبلغ وام‌های «ازدواج» و «فرزندآوری» قطعی شد (۲۴ بهمن ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۱۵۲۳
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۸
افزایش مبلغ وام‌های «ازدواج» و «فرزندآوری» قطعی شد (۲۴ بهمن ۱۴۰۲)
شورای نگهبان با رشد ۶۵ درصدی «وام ازدواج» موافقت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در راستای حمایت از خانواده‌ها و بحث فرزندآوری در سال آتی، ۳۰۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات را به ازدواج، فرزندآوری، ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن اختصاص دادند که با موافقت شورای نگهبان روبرو شد؛ این در حالیست که واگذاری «زمین رایگان» به خانواده‌های دارای چهار فرزند و بیشتر نیز در راستای حمایت از فرزندآوری، از سوی شورای نگهبان به تایید رسید.

هادی طحان نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان در همین رابطه با استناد به تبصره ۱۳ لایحه بودجه ۱۴۰۳ که مربوط به حوزه فرهنگ است گفت: «۳۰۰ همت برای تسهیلات ازدواج، فرزندآوری ودیعه، خرید یا ساخت مسکن پیش بینی شده بود که این موضوع به تأیید شورای نگهبان رسید. البته در خصوص کفایت منابع و اولویت بندی موارد و همچنین ترتیب اعطای تسهیلات ابهاماتی جزئی وجود داشت. همچنین درباره افزایش وام ازدواج برای زوج زیر ۲۵ سال و زوجه زیر ۲۳ سال به ۳۵۰ میلیون تومان و برای سایر افراد که ۳۰۰ میلیون تومان است، خلاف قانون اساسی شناخته نشد. همچنین حکم مربوط به واگذاری زمین رایگان به خانوار‌های بالای ۴ فرزند و بیشتر زیر ۲۰ سال، خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.»

گفتنی است مطابق با قانون بودجه امسال، مبلغ وام ازدواج در سال جاری (۱۴۰۲) برای دختران زیر ۲۳ سال و پسران زیر ۲۵ سال، ۲۲۰ میلیون تومان و برای سایر زوجین ۱۸۰ میلیون تومان است که با رشد ۶۵ درصدی، این مبلغ برای سال آتی برای دختران زیر ۲۳ سال و پسران زیر ۲۵ سال به ۳۵۰ میلیون تومان و سایر زوجین واجد شرایط نیز ۳۰۰ میلیون تومان افزایش می‌یابد.

این تسهیلات به هر یک از زوج‌هایی که تاریخ ازدواج آن‌ها بعد از ۱/۱ /۱۳۹۸ است تعلق می‌گیرد و دوره بازپرداخت آن ۱۰ ساله است.

لازم به ذکر است مجلس برای سال جاری ۲۰۰ هزار میلیارد تومان به منظور پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری پیش بینی کرد که بر اساس آن رقم وام فرزندآوری به ازای فرزند اول ۳۰ میلیون تومان، فرزند دوم ۶۰ میلیون تومان، فرزند سوم ۹۰ میلیون تومان، فرزند چهارم ۱۲۰ میلیون تومان و به ازای فرزند پنجم و به بعد ۱۵۰ میلیون تومان است، اما بودجه تعیین شده که کمتر از تقاضا‌ها بود، منجر به طولانی شدن صف وام ازدواج شد و قدرت صفر کردن صف وام ازدواج را نداشت؛ از سوی دیگر پایین بودن سقف پرداخت تسهیلات بانک‌ها برای وام ازدواج و فرزندآوری از جمله مشکلات دریافت این وام در سال جاری به شمار می‌رود.

درهمین راستا نمایندگان مجلس با افزایش سقف وام قرض الحسنه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن به ۳۰۰ هزار میلیارد تومان، مبلغ وام قرض الحسنه فرزندآوری در سال آینده را به ازای فرزند اول ۴۰ میلیون تومان، به ازای فرزند دوم ۸۰ میلیون تومان، به ازای فرزند سوم ۱۲۰ میلیون تومان، به ازای فرزند چهارم ۱۵۰ میلیون تومان و به ازای فرزند پنجم و به بعد ۲۰۰ میلیون تومان، افزایش دادند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->