پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبرو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان با اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) محسنی اژه‌ای: مطالبات رهبری در استیفای حق ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه را مجدانه پیگیری می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه: نظم جهانی با سکوت و معیار‌های دوگانه در برابر ظلم و بی‌عدالتی فروریخت بازدید استاندار خراسان رضوی و معاون رئیس جمهور از محل برگزاری مصاحبه آزمون استخدامی در مشهد هاکان فیدان در شورای امنیت خواستار توقف ماشین جنگی اسرائیل شد
سرخط خبرها

همه چیز درباره تبلیغات انتخابات ۱۱ اسفند مجلس + جزئیات

  • کد خبر: ۲۱۱۵۴۷
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۹
همه چیز درباره تبلیغات انتخابات ۱۱ اسفند مجلس + جزئیات
طبق جدول زمان‌بندی انتخابات مجلس شورای اسلامی، ۳ الی ۹ اسفندماه زمان تبلیغات کاندیدا‌های راهیبای به مجلس دوازدهم در نظر گرفته شده است. در این گزارش با فرآیند اجرایی این انتخابات آشنا می‌شوید.

به گزارش شهرآرانیوز، روز‌های اخیر لیست نهایی تقاضای بررسی داوطلبانی که به نتیجه‌ی بررسی صلاحیت‌ها از سوی هیئت نظارت استانی اعتراض داشتند، به پایان رسید و ۱۴۹۱۲ نفر تأیید صلاحیت گرفتند.

بر اساس جدول زمان‌بندی انتخابات بعد از این اعلامِ نامزد‌های تأییدصلاحیت‌شده، یک مرحله‌ی بررسی مجدد هم در قانون در نظر گرفته شده است.

"دریافت شکایت از داوطلبانی که در سیر مراحل قبلی تایید شده لیکن شورای نگهبان نظر به عدم تایید یا عدم احراز دارد" از ۲۱ تا ۲۳ بهمن‌ماه صورت گرفت. بررسی مجدد صلاحیت‌ها تا ۳۰ بهمن‌ماه به‌طول می‌انجامد و بالاخره ۱ اسفند ۱۴۰۲ "نظر شورای نگهبان درخصوص ردصلاحیت همه داوطلبانِ ردصلاحیت‌شده" ابلاغ و اسامی نامزد‌های تأییدشده منتشر می‌شود.

۲ اسفند زمان انتشار آگهی انتخابات از سوی ستاد انتخابات کشور صورت می‌گیرد و مرحله‌ی بعد، زمان تبلیغات کاندیداهاست.

۳ اسفند تا ۹ اسفندماه مهلت تبلیغات انتخاباتی نامزد‌ها و طرفداران آن‌ها در نظر گرفته شده است.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور درباره قانون جدید انتخابات مجلس شورای اسلامی و تمهیدات آن برای تبلیغات و حرکت به سوی عدالت انتخاباتی گفته بود: "طبق قانون در هر استانی هیئت تبلیغات انتخابات استانی تشکیل شده و این هیئت، فهرست امکانات موجود برای استفاده در تبلیغات انتخاباتی را از دستگاه‌های دولتی و عمومی أخذ و بر استفاده یکسان همه کاندید‌ها از این ظرفیت‌ها نظارت می‌کند. به‌عنوان مثال ظرفیت‌های شهری تبلیغاتی، سالن‌های اجتماعات و ظرفیت‌های عمومی که همه بتوانند به شکل برابر از آن استفاده کنند؛ در این‌صورت بخش زیادی از هزینه‌های نامزد‌ها کاهش می‌یابد. "

هم‌چنین صداوسیما ۲۰۰ کانال تلویزیونی برای تبلیغات کاندیدا‌ها در نظر گرفته که با شرایط اعلام‌شده، تبلیغاتِ نامزد‌ها از این بستر صورت خواهد گرفت. ضمناً پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی ایرانی هم برای این کار به میدان آمده‌اند تا نامزد‌ها بتوانند از این طریق هم خود و برنامه‌هایشان را معرفی کنند.

مرحله‌ی بعدی در فرآیند‌های این انتخابات، امکان انصراف است که ۸ اسفندماه در نظر گرفته شده تا اگر احیاناً یک نامزد قصد انصراف داشته باشد، بتواند درخواست خود را ثبت کند.

۱۰ اسفند نیز طبق قانون، انجام تبلیغات کاندیدا‌ها ممنوع اعلام شده و ۱۱ اسفندماه نیز برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به‌همراه ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در سراسر کشور صورت خواهد گرفت.

بر اساس این گزارش، طبق اعلام ستاد انتخابات کشور از جمله نوآوری‌ها در این دوره، یکی‌شدن برگه‌های تعرفه رأی است؛ به‌این‌صورت که رأی‌دهندگان یک برگه تعرفه دریافت خواهند کرد که در بخشی از آن اسامی نامزد‌های خبرگان و در بخش دیگر، نامزد‌های مجلس شورای اسلامی را می‌نویسند و هر دو بخش را جدا می‌کنند و در دو صندوق مجزا می‌اندازند.

هم‌چنین با موافقت شورای نگهبان و اعلام ستاد انتخابات کشور، در این دوره از انتخابات مجلس شورا و خبرگان رهبری در حوزه‌های انتخابیه رشت و خمام، قم، ملایر و آبادان به‌صورت تمام الکترونیک برگزار خواهد شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->