جاسوس موساد در قم اعدام شد سفیر ایران در هند: تهران و دهلی شرکای طبیعی یکدیگر هستند قرارگاه نیروی قدس سپاه پاسداران: شهادت جمعی از سران طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نمی‌ماند تأکید استاندار خراسان رضوی بر استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها برای مدیریت مسائل پیچیده استان خشم اسلام‌آباد از نزدیکی دهلی نو- کابل | هدف هند از دعوت امیرخان متقی افزایش تنش افغانستان و هند بود «ملاکمال صلاحی‌زهی» از معتمدین بلوچ ترور شد‌ نمایش یک پهپاد در پارلمان بریتانیا صحنه‌ای تأسف‌بار است که توسط لابی اسرائیل اجرا شده است برگزاری افتتاحیه دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی با حضور یکی از سران قوا در مشهد پیام دبیرکل حزب‌الله لبنان به رهبر انصارالله در پی شهادت رئیس ستاد ارتش یمن اسلامی در اردبیل: فناوری هسته‌ای می‌تواند برکات فراوانی را برای ملت ایران به ارمغان آورد واکنش مجمع تشخیص مصلحت به ادعای نماینده مردم مشهد در مجلس درباره CFT یک خودروی مهندسی ارتش اسرائیل در غزه منفجر شد تأکید وزیر میراث فرهنگی بر حفظ انسجام ملی و تقویت تعلق ایرانیان خارج از کشور عارف: جنگ آینده، نبرد «علم با علم» و «فناوری با فناوری» است درگیری شدید در رفح | اسرائیل آتش‌بس غزه را نقض کرد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) آغاز فراخوان اعزام مشمولان خدمت در آبان سال جاری (۲۷ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به بیانیه وزارت خارجه آمریکا | ادعای نقض آتش بس از سوی ما نادرست است عارف: انسجام، همدلی و هم‌افزایی میان دستگاه‌ها می‌تواند ما را به جایگاه نخست فناوری منطقه برساند مصر از هماهنگی با میانجیگران برای اجرای مرحله نخست طرح ترامپ در غزه خبر داد دانشگاه‌های افسری ارتش دانشجو می‌پذیرند (۲۷ مهر ۱۴۰۴) آخرین مهلت استعفای مقامات برای انتخابات شورا‌ها، امروز است (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) اندونزی به تیم رژیم صهیونیستی اجازه شرکت در مسابقات جهانی ژیمناستیک را نداد نتانیاهو: جنوب سوریه باید عاری از سلاح باشد پیام عراقچی درباره نامه چین، ایران و روسیه به دبیرکل و رئیس شورای امنیت (۲۶ مهر ۱۴۰۴) ۹۳درصد از خانوار‌های غزه، با بحران آب دست‌به‌گریبان‌ هستند ترامپ: یک زیردریایی حامل موادمخدر را نابود کردیم نتانیاهو: جنگ غزه هنوز تمام نشده است
سرخط خبرها

غرب و روسیه بر سر اوکراین در نشست شورای امنیت درگیر شدند

  • کد خبر: ۲۱۱۵۶۶
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۱
غرب و روسیه بر سر اوکراین در نشست شورای امنیت درگیر شدند
چند روز مانده به دومین سالگرد حمله روسیه به اوکراین، مسکو امروز (دوشنبه) غرب را به خرابکاری در توافق‌هایی متهم کرد که می‌توانست از این جنگ جلوگیری کند، اما آمریکا و متحدانش انگشت اتهام را به سوی روسیه گرفته و می‌گویند هیچ راه فراری از دستور پوتین برای حمله وجود نداشت.

به گزارش شهرآرانیوز، چند روز مانده به دومین سالگرد حمله روسیه به اوکراین که ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ آغاز شد، واسیلی نبنزیا، سفیر روسیه در سازمان ملل علت اصلی وقوع این جنگ را زیر پا گذاشتن توافق‌های ۲۰۱۵ مینسک می‌داند و «خرابکاری کی‌یف» با حمایت غرب را مقصر این رویداد‌ها عنوان می‌کند.

به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، توافق‌های مینسک با هدف حل درگیری بین اوکراین و جدایی طلبان مورد حمایت روسیه بود که در آوریل ۲۰۱۴ و پس از الحاق شبه جزیره کریمه به روسیه و حمایت‌های مسکو از این جدایی طلبان در دونباس امضا شد.

در نشست امروز شورای امنیت سازمان ملل که مسکو آن را هفتمین سالگرد امضای طرح صلح مینسک با میانجی‌گری فرانسه و آلمان خواند، نبنزیا ادعا‌های مطرح شده از سوی اوکراین و کشور‌های غربی را که مسکو از تحقق این توافق‌ها سر باز زده، کاملا بی پایه و اساس خواند.

سفیر روسیه در سازمان ملل با بیان این که توافق‌های مینسک بایستی محقق می‌شد، ادامه داد: این تراژدی که امروز در اوکراین شاهدش هستیم، نباید اتفاق می‌افتاد. این یک تراژدی است که آمریکا و غرب جمعی در آن دست دارند و تلاش می‌کنند تا به اهداف ژئوپلیتیکی خودشان به بهای زندگی غیرنظامیان اوکراینی دست پیدا کنند.

در مقابل رابرت وود، معاون سفیر آمریکا در سازمان ملل دولت مسکو را به اشاعه اطلاعات نادرست با هدف نوشتن مجدد تاریخ پس از حمله به یک کشور مستقل که نقض منشور سازمان ملل است، متهم کرد.

وی افزود: مسکو امروز ما را اینجا جمع کرده تا از خشونتی که آغاز کرده، به آن دامن زده و هر روز به آن ادامه می‌دهد، ابراز تاسف کنیم! این روسیه است که دست به حمله زده و اوکراین از مردمش، یکپارچگی ارضی و آزادی خود دفاع می‌کند.

معاون سفیر آمریکا در سازمان ملل همچنین با بیان اینکه روسیه جنبش جدایی‌طلب در شرق اوکراین را به عنوان «نیروی نیابتی برای تضعیف ثبات اوکراین» آموزش داد، خاطرنشان کرد: جنگ و به رسمیت شناختن استقلال جدایی‌طلبان توسط ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، به طور کامل و برای همیشه توافق‌های مینسک را باطل کرده است.

«جیمز کاریوکی»، معاون سفیر انگلیس در سازمان ملل نیز گفت، حمله روسیه به اوکراین به جهان نشان داد که «پوتین هرگز تمایلی برای صلح ندارد.»

وی روسیه را به استفاده از نشست شورای امنیت به عنوان «تلاشی دیگر برای منحرف کردن تاریخ و اقدامی مستاصل برای توجیه این حمله غیر ضروری، غیر قانونی و بی دلیل و در جریان» متهم کرد و گفت: ما یک بار دیگر به روسیه تاکید می‌کنیم تا به این حمله غیر قانونی خود پایان دهد، نیروهایش را از اوکراین خارج کند و به اصول منشور سازمان ملل احترام بگذارد. انگلیس به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد و اطلاعات نادرست روسیه را محکوم می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->