زمان دور ششم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا مشخص شد + جزئیات هشدار حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن فرانسه خواستار آتش‌بس و رفع محاصره غزه شد ترامپ: روز پنجشنبه با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد عراقچی تاکید کرد: تداوم حمایت همه‌جانبه ایران از مردم و مقاومت فلسطین فرماندار و دادستان ایالت کالیفرنیا از ترامپ شکایت کردند فرودگاه بن‌گوریون رژیم صهیونیستی، هدف شلیک موشک بالستیک یمن (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ فرماندار کالیفرنیا را به بازداشت تهدید کرد جزئیاتی از پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی تروئیکای اروپایی در شورای حکام آژانس حمله یمن با موشک بالستیک به سرزمین‌های اشغالی (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه مهم دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درپی عملیات پیچیده اطلاعاتی سربازان گمنام امام‌زمان(عج) سردار سلامی: نقطه اصابت موشک‌های ایران در اسرائیل دقیق‌تر شد تلاش برای آزادی غزه با الگو از پیاده‌روی اربعین | راه قدس از کربلا می‌گذرد رئیس سازمان اطلاعات سپاه: نفوذ وزارت اطلاعات در ساختار اسرائیل شاهکار است معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین با سردار سلامی دیدار کرد تخت روانچی: پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا منطقی است حجت الاسلام صدیقی: دو تن از بستگانم با دستور قضایی بازداشت شده‌اند آخرین خبر‌ها از دستگیری ۱۳ داعشی در تهران (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بقایی: انعطاف کافی را برای مذاکره درباره برنامه هسته‌ای‌مان نشان داده‌ایم گفت و گوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران نشست خبری رئیس مجلس شورای اسلامی هفته آینده (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود شهادت ۱۳۰ فلسطینی در اطراف مراکز «توزیع کمک‌ها» در دو هفته گذشته شمار شهدای جنگ غزه به ۵۴هزارو ۹۲۷ نفر رسید (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | آتش‌سوزی در اطراف قدس اشغالی هرج‌ومرج در آمریکا چه تأثیری بر مذاکرات با ایران دارد؟ عضو هیئت‌رئیسه مجلس: عملکرد بانک‌ها در پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه قابل‌قبول نیست آمادگی مشهد برای میزبانی بیش از ۲۰ هیئت دیپلماتیک در مجمع مجالس آسیایی + ویدئو نخستین واکنش حجت الاسلام صدیقی به دستگیری فرزندش (۱۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روابط عمومی مجلس حقوق خرداد ۱۴۰۲ نمایندگان را منتشر کرد+ عکس

  • کد خبر: ۲۱۱۶۸۹
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۸
روابط عمومی مجلس حقوق خرداد ۱۴۰۲ نمایندگان را منتشر کرد+ عکس
در پی هک سایت مجلس شورای اسلامی و خبرگزاری خانه ملت و طرح ادعا‌هایی درباره میزان حقوق نمایندگان مجلس، روابط عمومی مجلس تصاویری از اسناد حقوق پرداختی به نمایندگان در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، صبح امروز سایت مجلس و خبرگزاری خانه ملت در پی حمله سایبری هک شد و به دنبال آن برخی تصاویر منتسب به اسناد مجلس در فضای مجازی منتشر شد؛ تصاویری که سیدنظام الدین موسوی سخنگوی هیات رئیسه مجلس آن را کذب خواند.

یکی از این تصاویر مربوط به میزان حقوق نمایندگان مجلس است؛ روابط عمومی مجلس در اطلاعیه اولیه خود اعلام کرد که «بررسی اولیه این تصاویر نشان می‌دهد که برخی از این اسناد دستکاری شده و غیرقابل استناد است. به این صورت که هکر‌ها احتمالا از طریق دسترسی محدود به برخی اسناد، اسناد واقعی را دستکاری کرده‌اند. به‌عنوان نمونه در فایلی که با عنوان حقوق نمایندگان در خرداد ۱۴۰۲ منتشر شده یک ستون با عنوان جمع نهایی حاوی اعداد غیرواقعی درج شده است که در اسناد پرداختی مجلس وجود ندارد.»

موسوی سخنگوی هیات رئیسه مجلس نیز توضیح داد که «من با پیگیری که از معاونت اجرایی و اداره کل بودجه مجلس انجام دادم، فهرست پرداختی نمایندگان حدود ۲۵ میلیون تومان است و اعدادی که بیش از این در فضای مجازی منتشر می‌شود دروغ پردازی علیه نمایندگان و مجلس است.»

اکنون روابط عمومی مجلس تصاویری از میزان پرداختی حقوق نمایندگان در خرداد ۱۴۰۲ را منتشر کرده که در زیر می‌خوانید.

روابط عمومی مجلس حقوق خرداد ۱۴۰۲ نمایندگان را منتشر کرد+ عکس

روابط عمومی مجلس حقوق خرداد ۱۴۰۲ نمایندگان را منتشر کرد+ عکس

روابط عمومی مجلس حقوق خرداد ۱۴۰۲ نمایندگان را منتشر کرد+ عکس

روابط عمومی مجلس حقوق خرداد ۱۴۰۲ نمایندگان را منتشر کرد+ عکس

روابط عمومی مجلس حقوق خرداد ۱۴۰۲ نمایندگان را منتشر کرد+ عکس

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->