ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد رونمایی از گلکسی A۰۶ ۵G با ۴ سال پشتیبانی از اندروید فصل دوم همسترکامبت آغاز شد | قیمت همستر در رشدی صعودی انتخاب بهترین حرکات ورزشی برای تقویت و شکل‌دهی هر اندام چرا مک بوک پرو برای کار‌های گرافیکی عالی است؟ تولیدات شرکت دانش‌بنیان مشهدی «دورامد» درمان بیمار را از راه دور ممکن می‌کند | نوآوری در خدمت درمان
سرخط خبرها

واکنش وزیر ارتباطات به اعلام جرم علیه دیجی کالا و دستگیری مدیرعاملش

  • کد خبر: ۲۱۱۸۵۹
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۴
واکنش وزیر ارتباطات به اعلام جرم علیه دیجی کالا و دستگیری مدیرعاملش
عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات، در واکنش به اعلام جرم و دستگیری مدیرعامل دیجی‌کالا، گفت: باید آستانه تحمل را در مقابل این سرمایه‌ها بالا ببریم.

به گزارش شهرآرانیوز - عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات، در واکنش به اعلام جرم و دستگیری مدیرعامل دیجی‌کالا، اعلام کرد اگرچه نباید چشم روی تخلف بست، اما به هر حال شرکت‌هایی مانند دیجی‌کالا از سرمایه‌های کشور هستند و باید آستانه تحمل را در مقابل این سرمایه‌ها بالا ببریم.

عیسی زارع‌پور به خلأ قوانین در این حوزه اشاره کرد و افزود: «در خلأ قوانین برای فعالیت این پلتفرم‌ها، توصیه من این است که ضمن برخورد با هرگونه تخلف، با صبر و حوصله بیشتری با سکو‌های داخلی برخورد شود.»

او ضمن اشاره به این موضوع که حوزه فروش، متولیان خاص خودش دارد و این مورد در دایره مسئولیت وزارت ارتباطات نیست گفت: «درست است که امروزه همه چیز دیجیتال شده، اما همه موارد هم در دستور کار وزارت ارتباطات نیست، اما به هر صورت باید تعیین ضوابط فعالیت این پلتفرم را شورای عالی فضای مجازی انجام دهد. در این رابطه مطلع هستم طرحی در دست اجرا است که به زودی به صحن عالی فضای مجازی می‌آید و برای این موارد تعیین تکلیف می‌کند.»

زارع‌پور با اشاره به این دغدغه همیشگی که در جریان‌هایی مثل اتفاق اخیر، بالاخره میزان مسئولیت پلتفرم‌ها چقدر است گفت: «درهمین اتفاق اخیر ما یک تولیدکننده محتوا و یک سکو فروشنده کالا داریم که باید مسئولیت‌های آنان از هم جدا باشد. اما قوانینی شفاف برای این حوزه وجود ندارد که ما از مجلس تقاضا داریم که در این حوزه هم ورود پیدا کند و برای موضوعات تعیین تکلیف کنند.»

او ادامه داد: «اما در حال حاضر توصیه ما این است که کاری نکنیم که این سرمایه‌های کشور که ما را از حضور سکو‌های بیگانه در کشور بی‌نیاز کردند ناامید شوند. البته به این معنی نیست که چشم بر تخلف‌ها ببندیم، اما باید مشخص شود که میزان تخلف سکو و بارگذاری‌کننده محتوا، چقدر است.»

وزیر ارتباطات ضمن اشاره به اختلاف نظر موجود در مورد حواشی به وجود آمده گفت: «اگر تخلفی هم صورت گرفته باشد، باید متناسب با این تخلف تصمیم‌گیری شود که فضای اقتصاد دیجیتال کشور، فضای ناامنی نشود. در هرصورت ضمن پایبندی به قانون نظر ما این است که باید حمایت‌ها از سکو‌های داخلی کشور بیشتر شود.»

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->