نوبل صلح در سایه سیاست | برنده نوبل صلح، یار نزدیک نتانیاهو از آب درآمد عضو شورای شهر کرمانشاه دستگیر شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات جلسه مشترک عراقچی و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس؛ از حقابه هیرمند تا واکنش قاطع به مسئله حاکمیت جزایر سه‌گانه نماینده پارلمان لبنان: اسرائیل به دنبال شروع یک جنگ جدید است ۲ عامل بازدارنده برای حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل به ایران ویدئو | منافقین چگونه از شیوه تخلیه اطلاعات تلفنی استفاده می‌کنند؟ هشدار استاندار خراسان رضوی درباره سرانه درمانی مشهد | سفر رئیس‌جمهور به استان به‌زودی انجام می‌شود پزشکیان: نباید هیچ تعللی در ترخیص پنل‌های خورشیدی از گمرک صورت گیرد یمن اسرائیل را تهدید کرد | می‌خواهید دوباره به پناهگاه‌ها بروید؟ مخالفت شاباک با آزادی ۱۰۰ اسیر فلسطینی سخنگوی دولت شنبه‌ها و دوشنبه‌ها با مردم از اقدامات دولت خواهد گفت هاشمی: رشد اقتصادی بدون استفاده از ظرفیت فناوری ممکن نیست مخالفت نماینده مردم کاشمر در مجلس با واگذاری نفت به بخش خصوصی شهادت ۲۰ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در پی حملات مجدد اسرائیل به غزه (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دریادار بمانی: دیپلماسی دریایی و افزایش تعاملات ایران با جهان برای نیروی دریایی ارتش مهم است وزیر میراث فرهنگی: توسعه کشور از مسیر سرمایه‌گذاری و اعتماد ملی می‌گذرد معاون وزیر امور خارجه: دومین نشست دیپلماسی استانی، ۳۰ مهرماه به‌میزبانی مشهد برگزار می‌شود حز‌ب‌الله: پرچم مقاومت را تا تحقق پیروزی کامل به دوش خواهیم کشید تمدید تعطیلی ۲ ماهه دفتر شبکه الجزیره در تل‌آویو تداوم حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس (۱۹ مهر ۱۴۰۴) انتقاد رئیس جمهور لبنان از حملات اسرائیل به جنوب لبنان پس از آتش‌بس غزه آیا رژیم صهیونیستی به آتش‌بس پایبند خواهد بود؟ کمیسیون امنیت ملی مجلس طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی را بررسی خواهد کرد یک هواپیمای سبک در استرالیا سقوط کرد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش ترامپ به حمایت ایران از توافق آتش بس با حماس نگاه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس به ایران پس از تهدید اسرائیل تحول خواهد یافت؟ رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌ها درباره برگزاری تناسبی انتخابات در تهران توضیح داد
سرخط خبرها

وزارت دفاع آمریکا: سایه شکست‌های فراوان بر سر ارتش اوکراین افتاده است

  • کد خبر: ۲۱۲۲۱۲
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۰
وزارت دفاع آمریکا: سایه شکست‌های فراوان بر سر ارتش اوکراین افتاده است
پنتاگون زنگ خطر را درخصوص شکست‌های نظامی متعدد اوکراین به صدا در آورده و خواستار تصویب میلیارد‌ها دلار کمک برای این کشور از سوی واشنگتن شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در حالی که رسانه‌ها از عقب نشینی ارتش اوکراین از شهر کوچک آودیوکا در شرق این کشور بعد از ماه‌ها محاصره توسط روسیه خبر دادند، یک مقام ارشد پنتاگون با استناد به وخامت اوضاع برای کی‌یف در آودیوکا گفت که دولت اوکراین با فوریت نیازمند میلیارد‌ها دلار کمک بیشتر از سوی آمریکا است.

به نوشته پایگاه «راشاتودی»، مجلس سنای آمریکا چند روز پیش بعد از ماه‌ها مناقشه و بن‌بست، بسته بودجه درخواستی جو بایدن، رئیس جمهور این کشور به ارزش ۹۵ میلیارد دلار را که شامل ۶۱ میلیارد کمک جدید برای ارتش اوکراین می‌شد، تصویب کرد.

با این وجود این بسته که شامل کمک‌هایی برای تایوان و رژیم صهیونیستی نیز هست در مجلس نمایندگان آمریکا به رای گذاشته نشده و این مجلس تا ۲۸ فوریه ۲۰۲۴ به تعطیلی رفته است.

یک مقام ارشد پنتاگون که نامش را فاش نساخت، گفت: «مطمئنا ما شاهدیم که اوکراین در حال کمبود پیدا کردن در زمینه اقلام حیاتی به ویژه مهمات است. اگر ما این بودجه مکمل را دریافت نکنیم این وضعیت پیام‌آور اتفاقات ناگوار بعدی است.»

این مقام اضافه کرد، اوکراین بدون دریافت این پول هیچ شانسی در مقابل ارتش «برتر» روسیه نخواهد داشت و «ما همچنین با درگیر شدن مواضع متعدد دیگر در خط مقدم جنگ با کمبود مهمات حیاتی و اقلام لازم مواجه می‌شویم.»

روز پنجشنبه جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا در گفتگو با خبرنگاران با استناد به وضعیت وخیم اوکراینی‌ها در شهر آودیوکا این را دلیلی برای آنکه کنگره باید کمک‌ها برای اوکراین را تصویب کند، دانست.

در چند هفته گذشته چندین رسانه غربی گزارش‌هایی هشدار دهنده درباره مشکلات اوکراین در خط مقدم منتشر کردند. نیویورک تایمز اخیرا در گزارشی پیش‌بینی کرد که ارتش اوکراین در صورت دریافت نکردن میلیارد‌ها دلار کمک از سوی غرب، در مقطعی در سال جاری میلادی گرفتار «زنجیره شکست‌ها در طول خط مقدم جنگ» خواهد شد. همچنین روزنامه فایننشال تایمز نیز نسبت به کمبود مهمات توپخانه در ارتش اوکراین هشدار داد و واشنگتن پست نیز کمبود نیروی انسانی ارتش اوکراین که با هیچ حجمی از کمک‌های غربی قابل جبران خواهد بود را برجسته کرد.

ارتش اوکراین اعلام کرد، نیرو‌های خود را از آودیوکا، یک شهر کوچک، اما مهم در شرق این کشور که چند ماه از چند جهت تحت محاصره نیرو‌های روسیه بود، خارج کرده است.

این عقب نشینی پس از آن انجام شد که روسیه حملاتش را علیه آودیوکا در هفته‌های اخیر تشدید کرده و حملات هوایی به همراه حملات توپخانه‌ای و حضور نیرو‌های زمینی مجهز به خودرو‌های زرهی و سربازان بیشتر را روانه این منطقه کرده بود.

«اولکساندر تارناوسکی»، فرماندهی نیرو‌های جنوبی ارتش اوکراین در پستی تلگرامی با بیان اینکه چند تن از نیرو‌های این کشور در جریان عقب نشینی اسیر شده‌اند، گفت: این عقب نشینی تنها راه حل درست بود.

این تصمیم برای عقب نشینی چند روز پس از آن انجام شد که «اولکساندر سیرسکی»، رئیس جدید ارتش اوکراین و رستم اومروف، وزیر دفاع از خطوط مقدم در آودیوکا بازدید کردند.

رئیس جدید ارتش اوکراین روز جمعه در پیامی تلگرامی دستور عقب نشینی را برای جلوگیری از محاصره و «اجتناب از تلفات، حفظ جان و سلامت نیروها» صادر کرد.

آودیوکا که دروازه ورودی منطقه دونتسک است، ماه‌ها صحنه نبرد‌های بسیار شدیدی بوده و تقریبا به طور کامل ویران شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->