مظفری: در سفر والی هرات به مشهد بسته اقتصادی پیشنهادی خود را ارائه می‌دهیم صحبت‌های کاظمی‌قمی درباره مهاجران افغانستانی | اخراج مهاجران، شیوه عمل خود را دارد + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پایان هفته دوازدهم لیگ برتر فوتسال افغانستان + جدول مسابقات معاون وزیر کشور: دوغارون خراسان رضوی نخستین گذرگاه بازگشت اتباع افغان به کشورشان است توضیحات یاراحمدی درباره علت بازگرداندن برخی از اتباع که گذرنامه دارند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۴) تمدید مهلت بازگشت اتباع غیرمجاز برای دریافت ودیعه مسکن آن‌ها  سرپرست جدید سرکنسولگری جمهوری اسلامی افغانستان وارد مشهد شد (۲۳ تیرماه ۱۴۰۴) نیروی کار خارجی، ستون نامرئی اقتصاد ایران ادامه درخشش تیم نورزاد نیمروز در فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان سازمان ملل خواستار حمایت فوری بین‌الملل از مهاجران بازگشته به افغانستان شد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۴) جبهه مقاومت ملی افغانستان با انتقاد از طالبان از حضور چین در پایگاه بگرام خبرداد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (یکشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۴) برترین‌های هفته یازدهم لیگ برتر فوتسال افغانستان معرفی شدند + جدول مسابقات معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی: ۹۱ درصد از اتباع خروجی، خودمعرف هستند + فیلم بهروزآذر: ما این طرف مرز در ایران مشکلی برای خروج اتباع نداریم | بیش از این امکان میزبانی از اتباع افغانستانی را نداشتیم + فیلم رسم خداحافظی با همسایه خروج مهاجران افغانستانی غیرمجاز ضرورتی ملی، نه از سر بی‌مهری معاون رئیس‌جمهور در بازدید از مهمانشهر تربت‌جام: روند خروج اتباع غیرمجاز به شکل دقیق اجرا می‌شود + فیلم
سرخط خبرها

یک مقام طالبان: بندر چابهار برای صنعت‌کاران افغانستان از دیگر بنادر ارزان‌تر و امن‌تر است

  • کد خبر: ۲۱۲۲۵۲
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۶
یک مقام طالبان: بندر چابهار برای صنعت‌کاران افغانستان از دیگر بنادر ارزان‌تر و امن‌تر است
سخنگوی اتاق صنایع و معادن افغانستان معتقد است بندر چابهار ایران ارزان‌ترین و امن‌ترین مسیر برای تاجران و فعالان حوزه صنایع افغانستان است و باید از ظرفیت‌های عظیم این بندر استفاده حداکثری داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، طی بیش از دو سال گذشته مبادلات تجاری میان افغانستان و جمهوری اسلامی ایران، افزایش چشمگیر داشته و مقامات بلند پایه دو کشور نیز بر گسترش این مبادلات تاکید کردند.

مسوولان اتاق صنایع و معادن افغانستان افزایش مبادلات تجارتی میان افغانستان با جمهوری اسلامی ایران را به نفع هر دو کشور خوانده و می‌گویند که هر دو کشور تحت تحریم‌های یک جانبه‌ی غرب قرار دارند و به همین دلیل بازار تجارت میان هر دو کشور، برای همدیگر مناسب‌ترین بازار است.

عبدالمعید هاشمی سخنگوی اتاق صنایع و معادن افغانستان در این ارتباط، گفت: خوشبختانه در بیش از دو سال گذشته، روابط اقتصادی میان افغانستان و جمهوری اسلامی ایران در یک مرحله جدید قرار گرفته است.

هاشمی تصریح کرد: بندر چابهار برای صنعت‌کاران افغانستان نسبت به دیگر بنادر، ارزان‌تر و امن‌تر است و از این رو صنعت‌کاران افغانستان باید برای واردات و صادرات خویش از این بندر استفاده کنند.

سخنگوی اتاق صنایع و معادن افغانستان با بیان اینکه صنعت‌کاران در مرحله استخراج معادن بزرگ افغانستان قرار دارند، گفت: شرکت‌های ایرانی و افغانستان که به‌طور سهامی کار می‌کنند باید کارخانه‌های فراوری سنگ‌های قیمتی را در کابل فعال بسازند.

وی سرمایه‌گذاری سرمایه‌گذاران ایرانی در حوزه برق را از دیگر فرصت‌های موجود در افغانستان عنوان کرد و افزود: شهر کابل در هر شبانه روز به ۶۰۰ مگاوات برق نیاز دارد و ما در حال حاضر ۳۰۰ مگاوات کمبود برق داریم و مناسب است سرمایه‌گذاران ایرانی در این بخش سرمایه‌گذاری کنند.

سخنگوی اتاق صنایع و معادن افغانستان بر رفت و آمد صنعت‌کاران نیز تاکید نمود و خاطرنشان کرد: باید نمایشگاه‌های اقتصادی و تجاری بیشتری برگزار گردد تا ملت‌های هر دو کشور با محصولات یک‌دیگر آشنایی بیشتر پیدا کرده و از آن استفاده کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->