یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است
سرخط خبرها

بلینکن: از حمله اسرائیل به رفح حمایت نمی‌کنیم

  • کد خبر: ۲۱۲۳۵۴
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۱
بلینکن: از حمله اسرائیل به رفح حمایت نمی‌کنیم
وزیر خارجه آمریکا در گفتگو با رئیس رژیم اسرائیل اعلام کرد که آمریکا از حمله نظامی اسرائیل به رفح حمایت نمی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، متیو (مت) میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز شنبه به وقت محلی اعلام کرد: آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا با اسحاق هرتسوگ رئیس اسرائیل در مونیخ دیدار و بار دیگر بر حق اسرائیل برای اطمینان از عدم تکرار حملات تروریستی ۷ اکتبر تاکید کرد.

میلر تصریح کرد: بلینکن و هرتسوگ درباره تلاش‌های جاری برای تضمین آزادی گروگان‌ها و دستیابی به توقفی بشردوستانه که به افزایش جریان کمک‌های بشردوستانه به غیرنظامیان فلسطینی در غزه کمک می‌کند، گفتگو کردند.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: بلینکن بار دیگر تاکید کرد که آمریکا نمی تواند از عملیات زمینی نظامی در رفح بدون برنامه معتبر و قابل اجرا جهت تضمین امنیت بیش از یک میلیون نفری که در لین منطقه پناه گرفته اند، حمایت کند.

وی تصریح کرد: بلینکن بر لزوم اتخاذ تدابیر عملی برای حفاظت از جان غیرنظامیان و جلوگیری از گسترش درگیری توسط همه طرف ها تاکید کرد. وی بر تعهد آمریکا به صلح پایدار در منطقه از جمله از طریق ایجاد یک کشور فلسطینی با امنیت تضمین شده برای اسرائیل تاکید کرد.

وزیر امور خارجه آمریکا همچنین روز شنبه در میزگردی در کنفرانس امنیتی مونیخ گفت: در ماه‌های آینده «فرصتی فوق‌العاده» برای اسرائیل جهت عادی سازی روابطش با همسایگان عرب خود وجود خواهد داشت.

این مقام ارشد آمریکایی افزود که تلاش‌های واقعی به رهبری کشورهای عربی برای احیای تشکیلات خودگردان فلسطین درحال انجام است تا نماینده موثرتری برای فلسطینیان باشد.

بلینکن ادعا کرد: «تقریباً هر کشور عربی اکنون واقعا خواهان ادغام اسرائیل در منطقه است و ایجاد روابط عادی و ارائه تعهدات و تضمین‌های امنیتی است به طوری که اسرائیل احساس امنیت بیشتری کند.»

وی افزود: «به نظر من، ضروری‌تر از هر زمان دیگری، اقدام به تشکیل کشور فلسطینی که امنیت اسرائیل را نیز تضمین می‌کند، ضروری است.»

وزیر خارجه آمریکا ادامه داد که واشنگتن متعهد به حفظ امنیت اسرائیل است و تضمین می‌کند که عملیاتی مشابه طوفان الاقصی دیگر تکرار نشود. بلینکن ادعا کرد: «اسرائیل اکنون امن تر شده است.»

دولت بایدن در تلاش است تا توافقی را تضمین کند که شاهد عادی شدن روابط میان عربستان سعودی و اسرائیل باشد اما گفته می شود، عربستان و سایر کشورهای عربی به دنبال ایجاد یک کشور فلسطینی به عنوان بخشی از توافق هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->