فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبدالهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازی با تراکتور آخرین فرصت اوسمار

  • کد خبر: ۲۱۲۳۸۶
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۲:۰۰
بازی با تراکتور آخرین فرصت اوسمار
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس همچنان برای این باشگاه برنامه جدید رو می کند!
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، رضا درویش در یک ماه اخیر خیلی تلاش کرده که یک تصمیم خوب برای کادرفنی تیمش بگیرد اما ناکام بوده است. از بازگرداندن یحیی گل محمدی گرفته تا مذاکره ناموفق با برانکو، جواب منفی علی دایی برای هدایت پرسپولیس و ناکام در استخدام سرمربی خوب خارجی از جمله اقدامات یک ماه اخیر درویش بوده که نتیجه اش برای پرسپولیس شروع ناامید کننده در نیم فصل دوم بوده است.

اما با خبر شدیم درویش در تازه ترین استراتژی اش برای نجات پرسپولیس عنوان کرده که اگر مقابل تراکتور سه  امتیاز را نگیرند آن وقت اوسمار را برکنار و سرمربی خارجی دیگری را جایگزینش خواهد کرد.

هر چند ممکن است مشاوران متعدد او استراتژی او را با تغییر دیگری مواجه سازند و یه مربی ایرانی را جایگزین اوسمار کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->