مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سنگ‌اندازی بخشنامه‌های خلق‌الساعه و بروکراسی‌های اداری؛ مشکل بزرگ تجار خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۱۲۴۶۸
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۲
سنگ‌اندازی بخشنامه‌های خلق‌الساعه و بروکراسی‌های اداری؛ مشکل بزرگ تجار خراسان رضوی
مدیرکل گمرکات خراسان‌رضوی درباره مشکلات گمرک استان گفت: به جرئت می‌توانم بگویم تنها ارگانی که در استان هیچ مشکلی ندارد گمرک است، اما بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های خلق‌الساعه از سوی سایر دستگاه‌ها مشکلات متعددی را برای تجار و بازرگانان به وجود آورده است.

جواد جعفری در گفت‌وگو با شهرآرانیوز در توضیح این موضوع اظهار کرد: وقتی فردی قصد وارد کردن کالایی مثلا برنج را دارد ابتدا باید ثبت سفارش کند، به منزله آنکه اصلا مجوز واردات این کالا به کشور وجود دارد یا نه. ثبت سفارش کالا مدت‌دار است. واردکننده تا زمانی که کالا را بخرد و به سمت مرز‌های استان بارگیری کند، مدت زمان ثبت سفارش او تمام می‌شود. باید مجددا ثبت سفارش کند که این روند ممکن است ۲ ماه به طول انجامد.

وی ادامه داد: سپس باید وزارتخانه‌های مربوطه مانند وزارت بهداشت، جهاد کشاورزی یا استاندارد، بحث‌های بهداشتی و استاندارد آن را تایید کنند که این فرآیند هم زمان‌بر است.

جعفری گفت: پس از آن واردکننده برای ترخیص کالا باید کدبانکی یا کد ساتا برای بحث‌های تخصیص ارز را دریافت کند و با تحویل این کد به گمرک می‌تواند کالای خود را از گمرک ترخیص کند. معمولا این کد دیر صادر می‌شود.

وی تصریح کرد: مجموعه این عوامل باعث می‌شود که کالا در گمرک ماندگار شود و منجر به نارضایتی برخی از تجار می‌شود. لازم است دوباره عرض کنم که هیچ‌یک از این عوامل به گمرک مربوط نیست و گمرک تنها مجری قوانین مربوطه است.

مدیرکل گمرکات خراسان رضوی بیان کرد: در حال حاضر واحد‌هایی تولیدی در استان داریم که کالا‌های موردنیاز واحد خود را وارد کرده، اما نتوانسته کد ساتا را دریافت کند و باید ۳ تا ۴ ماه صبر کند تا این کد را اخذ کند. اگر کالا‌های آن در گمرک باقی بماند ممکن است چرخه این واحد تولیدی از حرکت بایستد. برای جلوگیری از این اتفاق برای مثال ۵۰ درصد کالاهایش را ترخیص کرده و مابقی بار را نیز پس از انجام شدن مراحل اداری‌اش ترخیص می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های خلق‌الساعه نیز مشکلاتی را برای تجار به وجود آورده است، برای مثال فردی ۲۰۰ کامیون صادرات گوجه‌فرنگی دارد و تمام تشریفات گمرکی‌اش را نیز انجام داده است. به یک‌باره دستورالعملی از وزارت جهاد کشاورزی درخصوص ممنوعیت صادرات این محصول صادر می‌شود. اگر گمرک اجازه خروج کالا را بدهد، از قانون سرپیچی کرده است. در این میان تکلیف صادرکننده چه می‌شود؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->