وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت قیمت سیب‌زمینی نصف شد (۵ تیر ۱۴۰۴) جابه‌جایی بیش از ۴.۶ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل بین‌شهری در ۱۲ روز جنگ وزیر راه و شهرسازی: بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت وزارت راه است قرائت کنتور مشترکان آب و فاضلاب از هفتم تیر به روال عادی بازمی‌گردد قیمت طلای جهانی اندکی بالا رفت (۵ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) | ملزومات سالاد چه قیمتی دارند؟ تخصیص ارز ترجیحی واردات نهاده‌های دامی و برخی کالا‌های اساسی به روال قبل بازگشت چگونگی فعالیت بازار سهام و ابزار‌های دیگر تا عصر جمعه (۶ تیر ۱۴۰۴) اعلام خواهد شد زمان آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ اعلام شد+ جزئیات فروش طلا با نرخ‌هایی بالاتر از نرخ‌های اعلامی را گزارش کنید ساعت کاری بانک‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) چگونه خواهد بود؟ بررسی بازار خودرو پس از آتش‌بس ایران و اسرائیل (۴ تیر ۱۴۰۴) + جدول
سرخط خبرها

افزایش عرضه طلا در کشور طی سال آینده

  • کد خبر: ۲۱۲۴۷۲
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۰
افزایش عرضه طلا در کشور طی سال آینده
رییس‌کل بانک مرکزی با بیان اینکه طلا مهمترین جایگزین ارز است، اعلام‌کرد که در حوزه تنظیم گری بازار سال آینده عرضه طلا افزایش خواهد یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا فرزین در همایش چشم انداز اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳ اظهار داشت: نمی‌توانیم ارز را مدیریت کنیم بدون اینکه وارد طلا شویم، زیرا طلا بازار بزرگی دارد.

وی افزود: تلاش ما استفاده از ابزار‌های مختلف بازارمحور است؛ مرکز مبادله که امسال راه اندازی شد، به‌صورت هفتگی حراج بازار طلا داریم، در حوزه ارز می‌خواهیم اختیارات بحث اجرایی بانک مرکزی را به مرکز مبادله بسپاریم تا این مرکز تابلو‌هایی داشته باشد که نرخ آن به نرخ مرجع تبدیل شود.

رییس‌کل بانک مرکزی ادامه‌داد: ما نمی‌توانیم این روش را ادامه بدهیم که صد‌ها سامانه در جهان هدایت افکار عمومی، تجار و هدایت فعالیت‌های اقتصادی را در نرخ ارز بر عهده داشته باشند. این امر بر روی انتظارات تاثیر خواهد داشت، این سامانه‌ها بازار محور نیستند، بازار تعریف دارد و حجم معامله در آن مشخص نیست.

وی با بیان اینکه کشوری با حجم بالای قاچاق کالا، واردات و صادرات هستیم، گفت: در بسیاری از این سامانه‌ها این عملیات انجام می‌شود، علامت دادن آن‌ها به کشور به فعالان اقتصادی یکی از آسیب‌های اساسی بازار ارز است.

این مقام مسئول تاکید کرد: باید تابلو‌هایی داشته باشیم که مرجع باشد، این امر به سرعت اتفاق نمی‌افتد و لازمه آن اعتماد مردم به سیاست‌های بانک مرکزی است. تلاش ما این است که اعتماد بین ما و فعالان اقتصادی ایجاد شود تا یک نرخ مرجع داشته باشیم.

فرزین یکی از مهمترین ویژگی‌های کنونی نظام بانکی را گستردگی خدمات بانکی عنوان کرد و گفت: ایران با برخورداری ۸۹ درصد پوشش، جزو بالاترین سطح پوشش در کشور‌های منطقه است. علاوه بر این در زمینه استفاده از خدمات صنعت پرداخت الکترونیکی یکی از پنج کشور نخست جهان ست.

وی عنوان کرد: اکنون بیش از ۵۰ میلیون نفر از جمعیت کشور دارای کارت بانکی هستند و رتبه ۳۴ جهان را داریم. همچنین نسبت اسکناس و مسکوک به نقدینگی در ایران به زیر ۲ درصد رسیده و به یکی از بهترین‌ها در دنیا تبدیل شده است.

رییس‌کل بانک مرکزی خاطرنشان‌کرد: برخی از مسوولان بانک مرکزی که به ایران می‌آیند را دعوت می‌کنیم که سامانه‌ها و زیرساخت‌ها در بانکداری الکترونیک را ببینند که همه آن‌ها تعجب می‌کنند، در این حوزه‌ها از نقاط قوت خوبی برخوردار هستیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->