پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشورهای خارج از اوپک‌پلاس، تولید نفت را کاهش می‌‌دهند گشت‌های شبانه برخورد با نورپردازی‌های غیرضروری در مشهد فعال شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل سابق پدیده شاندیز به زندان بازگشت (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کابوس تکراری قطعی برق قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تیگو ۸ پرومکس ۳ میلیارد و ۵۶۰ میلیون تومان ۸۰۰ هزار تومان خرج تراشی ماهانه اینترنت خانوار با افزایش ۷۵ درصدی قیمت قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | پژو ۲۰۷ چند قیمت خورد؟ چطور فروش اقساطی را بدون خطا و با سرعت مدیریت کنیم؟ فروش ویژه سایپا به‌مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر، دوشنبه (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) + لینک سایت طرح پیش فروش سایپا ویژه خودرو‌های فرسوده اردیبهشت ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات مدیرعامل بانک مسکن: مردم توان بازپرداخت وام ۵۵۰ میلیونی نهضت ملی مسکن را ندارند تصویب قیمت ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومانی برای خرید تضمینی گندم تداوم حرکت صعودی شاخص کل | بورس ۳۰ هزار واحد مثبت شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین سهم مصرف آب در خراسان رضوی مربوط به بخش کشاورزی است پنجشنبه‌ها در مشهد و خراسان رضوی تعطیل شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول رقابت نابرابر کارگر ایرانی با ۸.۵ میلیون کارگر افغانستانی واگذاری بیش از ۸ هزار و ۷۰۰ قطعه زمین به خانواده‌های مشمول طرح جوانی جمعیت در خراسان رضوی پیش‌بینی کاهش ۱۵۰۰ مگاواتی مصرف برق با تغییر ساعت ادارات تعمیرات نیروگاه‌ها از خروج بیش از ۸ میلیون یورو ارز از کشور جلوگیری می‌کند بررسی قیمت میوه و تره‌بار در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | فلفل ۳۰ تا ۶۰ هزار تومان شناسایی ۶ هزار مشترک برق پرمصرف تجاری در خراسان‌رضوی | قطعی برق ۴۰۰ اداره پرمصرف (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد علت تأثیرپذیری بازارهای مالی از مذاکرات چیست؟ قسط وام ودیعه مسکن ماهانه چقدر است؟
سرخط خبرها

نمایندگان مجلس در جهت تسهیل و روان سازی قوانین ترانزیتی گام بردارند

  • کد خبر: ۲۱۲۵۰۵
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۲
نمایندگان مجلس در جهت تسهیل و روان سازی قوانین ترانزیتی گام بردارند
رئیس کمیسیون اتاق بازرگانی خراسان رضوی گفت: در اکثر قوانین چه در حوزه گمرک، حمل و نقل ترانزیتی، صادرات و مبارزه با قچاق کالا و ارز قوانین سختگیرانه است.
سوسن ظریفی
خبرنگار سوسن ظریفی

احمد زمانیان در گفت و گو با خبرنگار شهرآرانیوز درباره انتظارات بخش حمل و نقل و ترانزیت از نمایندگان مجلس تصریح کرد: قوانینی که در مجلس در ارتباطات با حوزه ترانزیت، حمل و نقل و مسائل گمرکی است باید قوانین روان و دست و پا گیر نباشد. درحوزه حمل و نقل و ترانزیت روان بودن کار باعث می شود حجم زیادی از کالاها از مسیر ایران عبور کند و درآمد ترانزیتی کشور را بالا ببرد و در کنار افزایش تناژ حمل و افزایش فعالیت ناوگان ملی، افزایش اشتغالزایی را به همراه داشته باشد و شرکت های زیادی ترغیب شوند که در این حوزه سرمایه گذاری کنند.

به گفته رئیس کمیسیون اتاق، همه اینها نشات گرفته از قوانین روان و تسهیل کننده است. در حال حاضر در اکثر قوانین چه در حوزه گمرک، مبارزه با قچاق کالا و ارز قوانین سختگیرانه است.

وی افزود: نمایندگان مجلس نقش موثری می توانند در تسهیل سازی این قوانین داشته باشند و حمل و نقل را اساس و پایه اقتصاد در نظر بگیرند که این موضوع با تعامل با خصوصی و تشکل های حرفه ای امکان پذیراست.

به گفته زمانیان، در بحث ترانزیت قوانین و دغدغه ها ملی است و تصمیم گیری های آن  و رفع موانع هم ملی است در نتیجه نقش نمایندگان در تصمیم گیری ها و وضع قوانین بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->