مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

راه‌اندازی ۶ مرکز نوآوری در مشهد طی دو سال آینده

  • کد خبر: ۲۱۲۵۲۶
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۰
راه‌اندازی ۶ مرکز نوآوری در مشهد طی دو سال آینده
مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهرداری مشهد گفت: ۶ مرکز نوآوری ظرف دو سال آینده در شهر مشهد راه‌اندازی می‌شود،
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، سید رحمان میرزائیان امروز، ۲۹ بهمن‌ماه، در نشست خبری اولین همایش علمی-کاربردی حاشیه‌نشینی مشهد (شناسایی مسائل و راهکارها) که در دادگستری کل خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: همایش علمی-کاربردی حاشیه شهر مشهد با رویکرد دستیابی به مسائل حاشیه شهر و اینکه بتوانیم مسائل را تجمیع و به نظام مسائل دست پیدا کنیم، از آذرماه شروع به کار کرد و نیمه دوم اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود. هدف این است که مسائل حاشیه شهر را به صورت نظام‌مند تجمیع کنیم و بعد به دنبال راهکار باشیم.

وی بیان کرد: بعد از اینکه شورای سیاست‌گذاری همایش برگزار شد، محور‌ها در کمیته علمی به تصویب رسید. شورای سیاست‌گذاری همایش چند کمیته را مصوب کرد که از جمله این کمیته‌ها کمیته علمی، اطلاع‌رسانی و اجرایی است. محور‌های همایش شامل حاشیه شهر مشهد؛ ابعاد کالبدی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی با رویکرد ارایه راهکارها، حاشیه شهر مشهد؛ نقش دستگاه‌های اجرایی، حاکمیتی و سمن‌ها با رویکرد پیشگیری و بهبود و حاشیه شهر مشهد؛ چالش‌های تبیینی، اجرایی و قضایی و ارائه راهکار‌ها است.

میرزاییان افزود: نگاه ما علمی-کاربردی است، بنابراین مقالات باید راه حل‌های اجرایی را در خود داشته باشد تا بتوانیم راه حل‌ها را در دل همایش مصوب کنیم و دستگاه‌های ذی‌ربط پای کار بیایند. یکی از اتفاقات در همایش نمایشگاه فرصت‌های حاشیه شهر بوده که متولی این حوزه شهرداری منطقه ۳ است.

مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهرداری مشهد ادامه داد: برای اینکه مجموعه مسائل را شناسایی و راهکار‌ها را جمع‌آوری کنیم، قرار است کتابی با رویکرد مقالات گذشته در حوزه حاشیه شهر آماده کنیم. این مقالات ظرف دو سال گذشته در همایش‌ها، کنفرانس‌ها و مجموعه‌های مختلف ارائه شده که تجربه‌نگاری از همایش‌های حاشیه شهر است و در روز همایش رونمایی خواهد شد. تاکنون بیش از ۷۰۰ مقاله شناسایی و جمع‌آوری شده است. تاکنون ۱۰ مقاله از فرایند داوری ما عبور کرده است.

وی اضافه کرد: خروجی بعدی اقدامات دستگاه‌های اجرایی استان است. ما در حاشیه شهر اقدامات فراوانی را داشتیم که به ارتقای وضعیت حاشیه شهر کمک کرده است. نمایشگاهی از اقدامات دستگاه‌های اجرایی استان در زمینه حاشیه شهر در این همایش برگزار خواهد شد. افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های شهری از دیگر موارد بوده که دو پروژه مطرح شده است. تجربه‌نگاری نخبگان و افرادی که در حاشیه شهر حضور داشتند، یکی دیگر از برنامه‌های ما برای همایش است. قرار است این همایش در سال‌های بعد نیز انجام شود.

میزاییان عنوان کرد: از همه اساتید، فرهیختگان و افرادی که در حاشیه شهر کار کردند و تجربیات خوبی دارند می‌خواهیم مقالات خود را برای ما ارسال کنند. امیدواریم حضور اساتید را به صورت ویژه‌تر داشته باشیم.

مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهرداری مشهد گفت: ما مسائل حاشیه شهر را در هشت کارگروه تقسیم‌بندی کردیم که شامل کالبدی-زیرساختی، اجتماعی-فرهنگی، بهداشت و سلامت، سیاسی و امنیتی، محیط زیست، اقتصاد، حقوقی-قضایی و نهادی-مدیریتی بوده و این حاصل کار مطالعاتی ویژه‌ای در دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی با اشاره به اینکه ۶ مرکز نوآوری ظرف دو سال آینده در شهر مشهد راه‌اندازی می‌شود، تصریح کرد: مراکز نوآوری ما تخصصی و اختصاصی حوزه‌های مختلف هستند که امیدواریم این ظرفیت‌ها را به سمت حاشیه شهر سوق دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->