حکم اعدام ۹ تروریست داعشی اجرا شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان در بازدید از نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی: دولت از نوآوری و تولیدات دانشی حمایت می‌کند رسایی در صحن علنی مجلس: فرزندان عارف و مدنی‌زاده دوتابعیتی هستند + پاسخ رئیس مجلس بیانیه تل‌آویو درخصوص رایزنی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران ارجاع گزارش آتش سوزی بیمارستان رشت از سوی مجلس به قوه قضائیه اعتراضات به قوانین ضد مهاجرتی ترامپ به شهر‌های دیگر آمریکا کشیده شد تمجید سرلشکر موسوی از عملیات متهورانه وزارت اطلاعات علیه رژیم صهیونیستی ارتش ۲۰ میلیونی در فضای مجازی بقائی: گزارش اخیر مدیرکل آژانس نشانه بارز رویکرد سیاسی و جهت‌دار کشور‌های اروپایی و آمریکا است سیاست‌های مهاجرتی ترامپ چه تبعاتی از نظر امنیتی دارد؟ نهضت ارتقای کیفیت آموزش هم‌پای مدرسه‌سازی آغاز می‌شود صحن علنی مجلس با بررسی دستورات هفتگی آغاز شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: اولویت هر کشوری آموزش‌ و‌ پرورش است | موفقیت «نهضت مدرسه‌سازی»، در گرو مشارکت مردمی کشف اسناد همکاری پنهان آژانس با رژیم صهیونیستی جلسه غیرعلنی مجلس با حضور وزیر کشور آغاز شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سرنشینان کشتی مادلین به فرودگاه بن‌گوریون منتقل شدند دامنه اعتراضات خیابانی به دالاس و آستین در تگزاس کشیده شد + فیلم زمان دور ششم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا مشخص شد + جزئیات هشدار حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن فرانسه خواستار آتش‌بس و رفع محاصره غزه شد ترامپ: روز پنجشنبه با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد عراقچی تاکید کرد: تداوم حمایت همه‌جانبه ایران از مردم و مقاومت فلسطین فرماندار و دادستان ایالت کالیفرنیا از ترامپ شکایت کردند فرودگاه بن‌گوریون رژیم صهیونیستی، هدف شلیک موشک بالستیک یمن (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ فرماندار کالیفرنیا را به بازداشت تهدید کرد جزئیاتی از پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی تروئیکای اروپایی در شورای حکام آژانس حمله یمن با موشک بالستیک به سرزمین‌های اشغالی (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه مهم دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درپی عملیات پیچیده اطلاعاتی سربازان گمنام امام‌زمان(عج)
سرخط خبرها

اسکان ۸۰۰ هزار تبعه خارجی در شهر مشهد

  • کد خبر: ۲۱۲۵۲۹
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۸
اسکان ۸۰۰ هزار تبعه خارجی در شهر مشهد
مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهرداری مشهدمقدس گفت: براساس آمار رسمی ۸۰۰ هزار تبعه خارجی در مشهد ساکن هستند که بخش زیادی غیر رسمی وارد شدند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمود عبدالله‌زاده امروز، ۲۹ بهمن‌ماه، در نشست خبری اولین همایش علمی-کاربردی حاشیه‌نشینی مشهد (شناسایی مسائل و راهکارها) که در دادگستری کل خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: سازمان بازآفرینی زیرمجموعه شرکت ملی بازآفرینی در کشور بوده و خود شرکت ملی بازآفرینی براساس ستاد ملی بازآفرینی به ریاست رئیس‌جمهور و با حضور وزرا، به‌عنوان دبیرخانه آن در ذیل وزارت راه و شهرسازی شکل گرفته است.

وی بیان کرد: موضوع اساسی در بازآفرینی محلات هدف این است که این محلات احیا نمی‌شوند مگر اینکه برنامه اقدام مشترکی با حضور همه دستگاه‌ها در این محلات تدوین و اجرایی شود که حاصل آن شکوفایی، احیا و توازن منطقه‌ای در این محلات است.

عبدالله‌زاده با بیان اینکه حاشیه شهر مشهد با کل کشور متفاوت است، عنوان کرد: تاکنون اقدامات بسیار اساسی از سوی دستگاه‌های اجرایی در حاشیه اتفاق افتاده و شورای ششم نیز ردیف اعتباری مجزا تحت عنوان پروژه‌های زودبازده ایجاد کرده که در دو دوره بالغ بر ۲۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته است.

مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهرداری مشهد مقدس افزود: ما تعداد زیادی از اتباع را داریم که عموما در حاشیه شهر ساکن شدند. براساس آمار رسمی ۸۰۰ هزار تبعه خارجی در شهر مشهد ساکن هستند که بخش زیادی غیر رسمی وارد شدند و این موجب شده در محلات حاشیه شهر و سکونتگاه‌های غیر رسمی حضور پیدا کنند. بارگاه ملکوتی ثامن‌الائمه(ع) نیز مقصدی برای حضور در شهر مشهد از سایر شهر‌هاست که باعث شده حاشیه شهر ما نسبت به سایر شهر‌ها با سرعت بیشتری رشد کند.

وی ادامه داد: در فاصله ۱۰۰۰ کیلومتری مشهد هیچ کلان‌شهری نداریم، بنابراین مقصد سفر مشهد می‌شود. اقدامات زیادی در حوزه حاشیه شهر انجام شده، اما با وجود این ویژگی‌ها به صورت کامل به اهداف نرسیدیم. ۶۹ محله در حاشیه شهر داریم که یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارند.

عبدالله‌زاده در خصوص همایش گفت: دستورالعمل اجرایی همایش را تدوین کردیم. جلسات همفکری بین کمیته‌ها برگزار و پوستر همایش طراحی و رونمایی شد. زمان و نحوه دقیق ارائه مقالات نیز مشخص است. در خصوص پاسخگویی به مراجعان ارتباطات شکل گرفته است. جلسات همفکری به صورت ثابت برگزار می‌شود. مکاتبه با دستگاه‌های کمیته اجرایی انجام شده و دستگاه‌ها نمایندگان خود را معرفی کردند.

مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهرداری مشهدمقدس اضافه کرد: مکاتبه با موسسات آموزشی و دانشگاهی برای معرفی همایش و ارسال مقالات انجام و از ظرفیت مناطق، سازمان‌ها و معاونت‌های شهرداری استفاده شده است. ۵۰ درصد وظایف در طرح‌های تصویبی برعهده شهرداری است. از دستگاه‌های اجرایی در خصوص اقدامات پیگیری خواهیم کرد و امیدواریم تا پایان سال از تعداد مناطق کاسته شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->