اعلام حمایت رئیس هیئت داوران کن از غزه با امضای نامه اعتراض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی ویدئو| سخنان امروز رهبر معظم انقلاب درباره اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا حمایت السودانی از مذاکرات ایران و آمریکا وزرای خارجه ایران و تاجیکستان بر لزوم همکاری‌های منطقه‌ای در موضوع افغانستان تاکید کردند ممکان تاکید کرد: مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی توجهی به مذاکرات ندارد فارن پالیسی فاش کرد: مهاجرت نخبگان از آمریکا در پی سیاست‌های ترامپ شرط روسیه برای دیدار پوتین و زلنسکی دیدار سفیر ایران در واتیکان با جانشین پاپ فرانسیس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغازبه‌کار نشست سران اتحادیه عرب در بغداد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم، ۶ خرداد ۱۴۰۴، برگزار خواهد شد افشاگری یک روزنامه انگلیسی؛ مشارکت سرویس‌های جاسوسی غربی در کشتار فلسطینی‌ها رئیس‌جمهور: از دستاوردهای خود دست برنمی‌داریم آخرین وضعیت دیوارکشی مرز‌های مشترک ایران و افغانستان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) نگرانی شدید اوکراین درخصوص نشست رؤسای جمهور روسیه و آمریکا حمله قلبی وزیر خارجه عمران خان در زندان پاکستان جدول کاری نشست سران کشورهای عرب و پیش‌نویس بیانیه بغداد بازگشایی فرودگاه صنعا در یمن (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جانشین فرمانده کل سپاه در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: غزه، گورستان صهیونیست‌ها خواهد شد دعوت پوتین از سران کشورهای عربی برای شرکت در نخستین اجلاس روسیه-اعراب غزه زیر چرخ «ارابه گیدئون» | عملیات رسمی ارتش اسرائیل برای تصرف کامل غزه آغاز شد تجمع اعتراضی صهیونیست‌ها مقابل منزل نتانیاهو و فشار برای امضای قرارداد تبادل اسرا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طرح ترامپ برای کوچ اجباری یک میلیون شهروند غزه به لیبی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو | سخنگوی قوه‌قضائیه: حکم اعدام امیرتتلو تأیید شده و قابل‌اجراست طرح سؤال نمایندگان مجلس از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دستور هفته جاری واکنش سخنگوی قوه‌قضائیه به خبر ازدواج تتلو: به شایعات توجه نکنید و به واقعیات بپردازیم طرح تشکیل وزارتخانه‌های «انرژی» و «آب و محیط زیست» در دستور کمیسیون‌های مجلس رئیس دستگاه قضا: باید عملیات روانی دشمن را خنثی کنیم ۳ شهروند ایرانی به اتهام امنیتی امروز در لندن به دادگاه می‌روند + اسامی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اسکان ۸۰۰ هزار تبعه خارجی در شهر مشهد

  • کد خبر: ۲۱۲۵۲۹
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۸
اسکان ۸۰۰ هزار تبعه خارجی در شهر مشهد
مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهرداری مشهدمقدس گفت: براساس آمار رسمی ۸۰۰ هزار تبعه خارجی در مشهد ساکن هستند که بخش زیادی غیر رسمی وارد شدند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمود عبدالله‌زاده امروز، ۲۹ بهمن‌ماه، در نشست خبری اولین همایش علمی-کاربردی حاشیه‌نشینی مشهد (شناسایی مسائل و راهکارها) که در دادگستری کل خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: سازمان بازآفرینی زیرمجموعه شرکت ملی بازآفرینی در کشور بوده و خود شرکت ملی بازآفرینی براساس ستاد ملی بازآفرینی به ریاست رئیس‌جمهور و با حضور وزرا، به‌عنوان دبیرخانه آن در ذیل وزارت راه و شهرسازی شکل گرفته است.

وی بیان کرد: موضوع اساسی در بازآفرینی محلات هدف این است که این محلات احیا نمی‌شوند مگر اینکه برنامه اقدام مشترکی با حضور همه دستگاه‌ها در این محلات تدوین و اجرایی شود که حاصل آن شکوفایی، احیا و توازن منطقه‌ای در این محلات است.

عبدالله‌زاده با بیان اینکه حاشیه شهر مشهد با کل کشور متفاوت است، عنوان کرد: تاکنون اقدامات بسیار اساسی از سوی دستگاه‌های اجرایی در حاشیه اتفاق افتاده و شورای ششم نیز ردیف اعتباری مجزا تحت عنوان پروژه‌های زودبازده ایجاد کرده که در دو دوره بالغ بر ۲۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته است.

مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهرداری مشهد مقدس افزود: ما تعداد زیادی از اتباع را داریم که عموما در حاشیه شهر ساکن شدند. براساس آمار رسمی ۸۰۰ هزار تبعه خارجی در شهر مشهد ساکن هستند که بخش زیادی غیر رسمی وارد شدند و این موجب شده در محلات حاشیه شهر و سکونتگاه‌های غیر رسمی حضور پیدا کنند. بارگاه ملکوتی ثامن‌الائمه(ع) نیز مقصدی برای حضور در شهر مشهد از سایر شهر‌هاست که باعث شده حاشیه شهر ما نسبت به سایر شهر‌ها با سرعت بیشتری رشد کند.

وی ادامه داد: در فاصله ۱۰۰۰ کیلومتری مشهد هیچ کلان‌شهری نداریم، بنابراین مقصد سفر مشهد می‌شود. اقدامات زیادی در حوزه حاشیه شهر انجام شده، اما با وجود این ویژگی‌ها به صورت کامل به اهداف نرسیدیم. ۶۹ محله در حاشیه شهر داریم که یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارند.

عبدالله‌زاده در خصوص همایش گفت: دستورالعمل اجرایی همایش را تدوین کردیم. جلسات همفکری بین کمیته‌ها برگزار و پوستر همایش طراحی و رونمایی شد. زمان و نحوه دقیق ارائه مقالات نیز مشخص است. در خصوص پاسخگویی به مراجعان ارتباطات شکل گرفته است. جلسات همفکری به صورت ثابت برگزار می‌شود. مکاتبه با دستگاه‌های کمیته اجرایی انجام شده و دستگاه‌ها نمایندگان خود را معرفی کردند.

مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهرداری مشهدمقدس اضافه کرد: مکاتبه با موسسات آموزشی و دانشگاهی برای معرفی همایش و ارسال مقالات انجام و از ظرفیت مناطق، سازمان‌ها و معاونت‌های شهرداری استفاده شده است. ۵۰ درصد وظایف در طرح‌های تصویبی برعهده شهرداری است. از دستگاه‌های اجرایی در خصوص اقدامات پیگیری خواهیم کرد و امیدواریم تا پایان سال از تعداد مناطق کاسته شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->