عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند
سرخط خبرها

اسکان ۸۰۰ هزار تبعه خارجی در شهر مشهد

  • کد خبر: ۲۱۲۵۲۹
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۸
اسکان ۸۰۰ هزار تبعه خارجی در شهر مشهد
مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهرداری مشهدمقدس گفت: براساس آمار رسمی ۸۰۰ هزار تبعه خارجی در مشهد ساکن هستند که بخش زیادی غیر رسمی وارد شدند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمود عبدالله‌زاده امروز، ۲۹ بهمن‌ماه، در نشست خبری اولین همایش علمی-کاربردی حاشیه‌نشینی مشهد (شناسایی مسائل و راهکارها) که در دادگستری کل خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: سازمان بازآفرینی زیرمجموعه شرکت ملی بازآفرینی در کشور بوده و خود شرکت ملی بازآفرینی براساس ستاد ملی بازآفرینی به ریاست رئیس‌جمهور و با حضور وزرا، به‌عنوان دبیرخانه آن در ذیل وزارت راه و شهرسازی شکل گرفته است.

وی بیان کرد: موضوع اساسی در بازآفرینی محلات هدف این است که این محلات احیا نمی‌شوند مگر اینکه برنامه اقدام مشترکی با حضور همه دستگاه‌ها در این محلات تدوین و اجرایی شود که حاصل آن شکوفایی، احیا و توازن منطقه‌ای در این محلات است.

عبدالله‌زاده با بیان اینکه حاشیه شهر مشهد با کل کشور متفاوت است، عنوان کرد: تاکنون اقدامات بسیار اساسی از سوی دستگاه‌های اجرایی در حاشیه اتفاق افتاده و شورای ششم نیز ردیف اعتباری مجزا تحت عنوان پروژه‌های زودبازده ایجاد کرده که در دو دوره بالغ بر ۲۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته است.

مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهرداری مشهد مقدس افزود: ما تعداد زیادی از اتباع را داریم که عموما در حاشیه شهر ساکن شدند. براساس آمار رسمی ۸۰۰ هزار تبعه خارجی در شهر مشهد ساکن هستند که بخش زیادی غیر رسمی وارد شدند و این موجب شده در محلات حاشیه شهر و سکونتگاه‌های غیر رسمی حضور پیدا کنند. بارگاه ملکوتی ثامن‌الائمه(ع) نیز مقصدی برای حضور در شهر مشهد از سایر شهر‌هاست که باعث شده حاشیه شهر ما نسبت به سایر شهر‌ها با سرعت بیشتری رشد کند.

وی ادامه داد: در فاصله ۱۰۰۰ کیلومتری مشهد هیچ کلان‌شهری نداریم، بنابراین مقصد سفر مشهد می‌شود. اقدامات زیادی در حوزه حاشیه شهر انجام شده، اما با وجود این ویژگی‌ها به صورت کامل به اهداف نرسیدیم. ۶۹ محله در حاشیه شهر داریم که یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارند.

عبدالله‌زاده در خصوص همایش گفت: دستورالعمل اجرایی همایش را تدوین کردیم. جلسات همفکری بین کمیته‌ها برگزار و پوستر همایش طراحی و رونمایی شد. زمان و نحوه دقیق ارائه مقالات نیز مشخص است. در خصوص پاسخگویی به مراجعان ارتباطات شکل گرفته است. جلسات همفکری به صورت ثابت برگزار می‌شود. مکاتبه با دستگاه‌های کمیته اجرایی انجام شده و دستگاه‌ها نمایندگان خود را معرفی کردند.

مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهرداری مشهدمقدس اضافه کرد: مکاتبه با موسسات آموزشی و دانشگاهی برای معرفی همایش و ارسال مقالات انجام و از ظرفیت مناطق، سازمان‌ها و معاونت‌های شهرداری استفاده شده است. ۵۰ درصد وظایف در طرح‌های تصویبی برعهده شهرداری است. از دستگاه‌های اجرایی در خصوص اقدامات پیگیری خواهیم کرد و امیدواریم تا پایان سال از تعداد مناطق کاسته شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->