پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز ساخت منطقه آزاد تجاری «دوغارون» در پهنه ۲۵۷ هکتاری (۳۰ بهمن ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۲۶۷۴
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۹
آغاز ساخت منطقه آزاد تجاری «دوغارون» در پهنه ۲۵۷ هکتاری (۳۰ بهمن ۱۴۰۲)
مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون تایباد گفت: مرحله یک ساخت منطقه آزاد تجاری و صنعتی دوغارون خراسان رضوی در پهنه‌ای به وسعت ۲۵۷ هکتار از ابتدای سال آینده آغاز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز محسن پوراحمدی روز دوشنبه در دیدار با فرماندار تایباد افزود: ایجاد منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون در سطح هشت هزار و ۷۰۰ هکتار پیش بینی شده که به منظور تسهیل و سرعت بخشیدن به شروع عملیات ساخت و ساز مرحله اول آن در زمان حاضر فقط در ۲۵۷ هکتار در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: در مرحله اول این طرح بخش مهمی از پهنه مشخص شده به ایجاد فضای تولیدی، شهرک صنعتی و معدنی مشترک با کشور افغانستان و صنایع بسته بندی و فرآوری در نظر گرفته شده است.

مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون تایباد اظهار کرد: در مرحله اجرای فاز اول این منطقه حدود ۸۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در منطقه دوغارون مشغول به کار و فعالیت خواهند شد.

وی گفت: هم اکنون با مطالعات و بررسی سوابق حوزه اقتصادی دوغارون به دنبال شناسایی مشکلات این منطقه و رفع آن‌ها هستیم تا در بازه زمانی شروع عملیات هیچ گونه تداخلی در این بخش ایجاد نشود.

پور احمدی افزود: روز گذشته پس از سیر مراحل کارشناسی و بررسی در کارگروه تخصصی، اساسنامه منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون در شورای عالی مناطق آزاد به تصویب رسید.

وی به جایگاه و قدمت بیش از ۱۰۰ ساله گمرک دوغارون اشاره کرد و اظهار داشت: دوغارون مهمترین دروازه اقتصادی ایران با افغانستان است که با ایجاد این منطقه آزاد تجاری، صنعتی باید به دنبال به دست گرفتن بازار‌های هدف افغانستان باشیم که این خود در درازمدت شکوفایی شهرستان مرزی تایباد را به همراه خواهد داشت.

مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون تایباد گفت: یکی از مهمترین اولویت‌های ایجاد این منطقه باید رونق اقتصاد و معیشت خانواده‌های مرزنشین باشد که باید بستر آن فراهم شود.

بستر ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان

سرپرست فرمانداری تایباد در ادامه این دیدار گفت: مرز دوغارون و حوزه فعالیت‌های اقتصادی آن باید بتواند بستر ایجاد اشتغال پایدار را برای جوانان جویای کار این منطقه مرزی فراهم کند.

مهدی شیردل افزود: ایجاد منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون باید یک فرصت طلایی برای این ساکنان این خطه مرزی در بخش‌های مختلف باشد تا در کنار آن بتوان ظرفیت‌های دیگر را نیز شکوفا کرد.

وی به عقب ماندن حوزه صنعت تایباد اشاره و اظهار کرد: همجواری شهرک صنعتی تایباد با افغانستان و وجود برخی از بسته‌های حمایتی در آن فرصتی مناسب برای حضور سرمایه گذاران داخلی و خارجی در این شهرستان است که باید همه دستگاه‌های اجرایی بستر حضور آن‌ها را در این خطه مرزی فراهم کنند.

سرپرست فرمانداری تایباد با بیان اینکه توسعه روابط با کشور‌های همسایه یکی از مهمترین سیاست‌های دولت سیزدهم است، بیان کرد: بدون شک ایجاد منطقه آزاد نقش زیادی در توسعه روابط ایران و افغانستان دارد.

قانون ایجاد منطقه آزاد تجاری- صنعتی دوغارون در جلسه علنی ۲۷ شهریور ماه مجلس شورای اسلامی به تصویب نمایندگان رسید و ۱۵ مهرماه امسال رییس جمهور این قانون را برای اجرا به وزارت امور اقتصادی و دارایی ابلاغ کرد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ۱۶۱ رای موافق، ۵۳ رای مخالف و هشت رای ممتنع با لایحه ایجاد منطقه آزاد تجاری - صنعتی دوغارون موافقت کردند.

مطابق یکی از مواد این قانون به دولت اجازه داده می‌شود در استان خراسان رضوی در محدوده خارج از نقاط جمعیتی به شرح نقشه مصوب، منطقه آزاد تجاری- صنعتی دوغارون را ایجاد کند.

بیشترین حجم کار این منطقه ویژه اقتصادی، ترانزیت کالا از طریق بندرعباس است. کالا‌های بازرگانان افغانستانی، پاکستانی و گاه هندی و دیگر ملل همسایه افغانستان از طریق کشور‌های حوزه خلیج فارس به گمرک‌های بندرعباس و بندر لنگه منتقل و از آنجا به گذرگاه رسمی دوغارون ترانزیت می‌شود.

پایانه مرزی و منطقه ویژه اقتصادی دوغارون در ۱۸ کیلومتری شهر تایباد و همجوار با کشور افغانستان، در زمره پنج پایانه برتر اقتصادی کشور است.

شهرستان ۱۴۵ هزار نفری تایباد در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->