جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیا اسرائیل یحیی سنوار را دستگیر کرده است؟ + عکس

  • کد خبر: ۲۱۲۷۱۶
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۳
  • ۱۱
آیا اسرائیل یحیی سنوار را دستگیر کرده است؟ + عکس
یک منبع وابسته به حماس درباره تلاش‌های اشغالگران برای ارائه اخبار جعلی درباره حماس توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز یک منبع وابسته به حماس اعلام کرد: تلاش‌های اشغالگران برای ارائه اخبار جعلی درباره حماس و یحیی السنوار رهبر آن اقدامی سخیف است.

این منبع بیان کرد: هدف اشغالگران از این تحرکات سخیف بالا بردن روحیه ارتش شکست خورده و رژیم درهم شکسته آنهاست.

منبع مذکور افزود: اظهارات گالانت درباره اختلافات داخلی در میان رهبران حماس و اینکه حماس به دنبال یافتن جایگزینی برای السنوار است حرف بی اساس و در راستای جنگ روانی نخ نما شده است.

این منبع تاکید کرد: شکست اشغالگران در رسیدن به فرماندهان مقاومت آن‌ها را به سمت ادعای دستاورد‌های خیالی سوق داده است.

آیا اسرائیل یحیی سنوار را دستگیر کرده است؟

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۳۰
4
2
اینکه خودشه
ناشناس
Netherlands (Kingdom of the)
۱۲:۵۰ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۱
7
2
خداروشکرگرفتنش
محسن
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۰ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۲
6
1
من خیلی بی طرفانه از شمایی که این متنو نوشتی سوال دارم. چطور میگید ارتش اسراییل شکست خورده و در هم شکسته؟ مگه غزه رو با خاک یکی نکردند؟ مگه خاک غزه رو زیر و رو نکردند؟ حداقل به شعور خودتون احترام بذارید
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
بله غزه را با خاک زیرو رو کردن،وباخاک یکی کردن همانطور که رزیم بعثی صهیونیستی صدام خرمشهر را با خاک یکسان کرد،سوسنگرد رادر یک مرحله با هفتاد موشک زیر آتش نگرفت؟اما مردم قهرمان ایران با کمک خدا خونین شهر رو خرمشهر وسوسنگرد را به گلستان تبدیل کردن.وبه کوری چشم دشمن غزه هم در آینده نزدیک خرمشهر دیگری خواهد شد.ازخون پاک کودکان مظلوم وسربریده وزنان بی پناه وشهیده اش اسرائیل جنایتکار ونوکران حلقه به گوشش ،گوش ودم بریده از منطقه بیرون ونابود خواهند شد.انشاء الله
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۰ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۶
3
5
لاله گوشاشون فرق داره
صاد
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۰ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۷
اون همه هارت پورت بی فایده است . فقط طوفان الااقصی
م ر
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
بله غزه با خاک یکسان شده کلی فلسطینی کشته شده اما چرا جنگ ادامه داره؟ اگه نتانیاهو به اهدافش رسیده بره بشینه خونه دیگه. لطفا اطلاعات سیاسی تون و ببرید بالا. مسئله به این سادگی که تصور می کنید نیست، با خاک یکسان کردن یه منطقه و تعداد بیشتر کشته ها که نشانگر پیروزی نیست.
حامی غزه
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۹
1
3
لعنت الله بر رژیم سگ ? یونیستی و حامیانش و دوستدارانش تا قیامت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۸
1
2
عکسی که درصفحه قبل بعنوان یحی سنوار نشان داده شده تصویر یحی سنوار نیست
الهه
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۶
1
2
هروقت شغالهاوکفتارهاخوشحال بودن بدان که یک شیرمرده است
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
1
1
اولا اون زندانی ایشون نیست با یه سرچ ساده میتونید متوجه بشید اون فرد دیگری است .
دوما مقاومت همیشه پیروز است و اسراییل داره دست و پای اخرشو برای موجودیت و بقا میزنه .در حالی که حماس یه جریان زندست و برای بار پس گیری سرزمین میجنگند و با رفتن فرد چیزی تغییر نمیکنه در این ۸۰ سال ادمهای زیادی امدند و رفتند اما ارمان پابرجاست .
سنوار ،هنیه ،سید حسن و تمام شهدای مقاومت زنده اند چرا که ارمان انها زنده است و به ازادی ختم خواهد شد .
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->