نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی، توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی در دیدار با برگزارکنندگان اجتماع منتظران ظهور: جشن نیمه شعبان ۱۴۰۲، مانور بصیرت و وحدت است

  • کد خبر: ۲۱۲۷۳۰
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۱
آیت‌الله علم‌الهدی در دیدار با برگزارکنندگان اجتماع منتظران ظهور: جشن نیمه شعبان ۱۴۰۲، مانور بصیرت و وحدت است
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: اجتماع منتظران امسال که پیش از جمعه انتخابات برگزار می‌شود، فرصت کم‌نظیری است تا حضور میدانی مردم و مشارکت گسترده نمود عینی پیدا کند و این اجتماع به‌مثابه مانور بصیرت و وحدت پیش از انتخابات ۱۱ اسفند باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با برگزارکنندگان اجتماع بزرگ منتظران ویژه بزرگداشت جشن نیمه شعبان که با حضور مسئولان دستگاه‌های اجرایی و مدیران تشکل‌نهاد مردم‌نهاد در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، اظهار کرد: در مسئله اجتماع منتظران، این خیلی خوب است که مشهدالرضا سرخط حرکتی شده که امروزه در سراسر کشور دیده می‌شود و نیمه شعبان، اجتماعات مختلفی در مراکز استان‌ها و شهر‌های مختلف شکل می‌گیرد.

وی افزود: با وجود توفیقاتی که به عنایت وجود اقدس بقیة‎الله الاعظم (عج) شکل گرفته، یک مسئله مهم این است که ما نباید درجا بزنیم و از نظر کیفی، این مراسم باید توسعه مستمر داشته باشد. از این جهت، تلاش کنید به‌موازات توسعه عرضی رویداد در شهر‌ها و روستا‌های مختلف کشور، پیوست بین‌المللی هم برای این رویداد تعریف شود. در این راستا، نه‌فقط در بسیاری از کشور‌های منطقه بلکه حتی در برخی از کشور‌های شرق و غرب عالم هم به‌واسطه حضور تشکل‌های فرهنگی دینی، بستر برگزاری اجتماع منتظران وجود دارد.

برنامه‌ریزی‌هایتان با محوریت مردم و مساجد باشد

نماینده ولی فقیه در استان خراسان‌رضوی با اشاره به تقارن جشن نیمه شعبان و انتخابات ۱۱ اسفند در یک هفته نیز گفت: عزیزان من، حقیقت این است که دشمن برای این انتخابات، برنامه‌ریزی‌های پردامنه‌ای انجام داده و از حوزه‌های امنیتی گرفته تا فرهنگی و سیاسی، چشم به فرارسیدن این روز دارد.  اجتماع منتظران که پیش از جمعه انتخابات برگزار می‌شود، فرصت کم‌نظیری است تا حضور میدانی مردم و مشارکت گسترده نمود عینی پیدا کند و این اجتماع به‌مثابه مانور بصیرت و وحدت پیش از انتخابات ۱۱ اسفند باشد.

وی بیان کرد: در حوزه تبلیغات و فراهم کردن زیرساخت‌ها اقدامات خوبی در جریان است. برگزاری این اجتماع برای دستگاه‌های اجرایی استان و تشکل‌های مردم‌نهاد مشهد تجربیات ارزشمندی به دنبال داشته و از مرکز رسیدگی به امور مساجد، شهرداری و سازمان تبلیغات گرفته تا حوزه‌های تأمین امنیت، تلاش‌های مؤثری برای به میدان آوردن امن و پرشور مردم صورت گرفته است.

امام جمعه مشهد ضمن تأکید بر ایجاد همگرایی میان تشکل‌های مردم‌نهاد تصریح کرد: امروزه مساجد باید محور همه برنامه‌ریزی‌ها در سطح محلات و حاشیه شهر مشهد باشند. در این راستا و با تمرکز بر اجتماع منتظران، در حاشیه شهر به دو مسئله توجه داشته باشید؛ یکی اینکه تشکل‌ها سرخط ایجاد همگرایی در بین مردم باشند و دیگری اینکه همه برنامه‌ریزی‌ها با محوریت مساجد انجام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->