آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع دستی استان راه اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت راکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: بدون حضور موثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه: هرگونه تصمیم نسنجیده و مخرب در شورای حکام علیه ایران با پاسخ مقتضی مواجه خواهد شد خبرگزاری فرانسه از دیدار وزرای خارجه کشور‌های عربی و ایران در اسلو خبرداد ماجرای تغییر نام یک خیابان در تهران | خالد اسلامبولی که بود؟ اسلامی: سبک اظهارات گروسی تعجب برانگیز است | عکس‌العمل ما در برابر مکانیسم ماشه سخت خواهد بود ادعاهای تازه گروسی در گفت‌وگو با یک رسانه رژیم صهیونیستی | علیه هیچ‌کسی از جمله ایران دستورکار سیاسی نداریم! حکم اعدام ۹ تروریست داعشی اجرا شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استرداد ۳۸ زندانی ایرانی در کویت به زودی انجام می‌شود (۳۰ بهمن ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۲۷۶۵
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۹
استرداد ۳۸ زندانی ایرانی در کویت به زودی انجام می‌شود (۳۰ بهمن ۱۴۰۲)
در جریان دیدار سفیر کشورمان با رئیس زندان کویت، استرداد ۳۸ زندانی ایرانی جهت گذراندن باقیمانده مدت محکومیت خود در ایران براساس توافقنامه معاضدت قضایی امضاء شده میان دو کشور مورد بحث و در دست اقدام قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با فرا رسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، سفیر کشورمان در کویت با رئیس زندان مرکزی این کشور دیدار و پیرامون اوضاع و مشکلات زندانیان ایرانی بحث و تبادل نظر کرد.

سفیر کشورمان در این دیدار از اهتمام مسئولان کویتی به مسائل بهداشتی و روانی زندانیان قدردانی کرد.

رئیس زندان کویت نیز زندانیان ایرانی را افرادی بدون حاشیه و پایبند به ضوابط و مقررات توصیف کرد.

محمد توتونچی در این دیدار همچنین با ۹۰ نفر از زندانیان ایرانی مستقر در زندان مرکزی کویت ملاقات و گفت‌وگوی مستقیم داشت و در جریان مسائل و مشکلات آنان قرار گرفت.

وی به همراه زندانیان طی مراسمی صمیمانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با توزیع کیک و شیرینی جشن گرفتند.

در این دیدار مساله استرداد ۳۸ زندانی ایرانی جهت گذراندن باقیمانده مدت محکومیت خود در ایران براساس توافقنامه معاضدت قضایی امضاء شده میان دو کشور مورد بحث و در دست اقدام قرار گرفت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->