تیراندازی در نیویورک ۱۱ کشته و زخمی برجای گذاشت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) نماینده پارلمان لبنان: سلاح حزب‌الله قابل مذاکره نیست شمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر رسید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترور خبرنگاران، حربه اسرائیل برای طولانی‌کردن جنگ در غزه سفیر پاکستان در تهران: مصمم به ارتقای حجم مبادلات تجاری با ایران به ۱۰ میلیارد دلار هستیم پزشکیان خبر داد: جلوگیری از سوزاندن ۷۰۰ میلیون دلار ثروت ملی در سال لاریجانی: توجه به مسائل منطقه‌ای راهبرد جمهوری اسلامی در امنیت ملی است دو تیم تروریستی در شمال و جنوب سیستان و بلوچستان متلاشی شدند صدراعظم آلمان: برگزاری نشست آلاسکا «خبر خوبی» بود سخنگوی وزارت خارجه: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم تمایل ترامپ به برگزاری نشست سه‌جانبه با حضور زلنسکی و پوتین + زمان برگزاری شروط نتانیاهو برای پایان جنگ غزه اعلام شد تظاهرات ضدصهیونیستی در منچستر انگلیس | اسرائیل را از فیفا اخراج کنید انفجار مهیب در دمشق سوریه (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعتصاب سراسری و بزرگ علیه نتانیاهو| صهیونیست‌ها فرداشب به خیابان می‌آیند (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) اظهار همدردی قالیباف با مردم پاکستان نسبت به جان باختن و آسیب دیدن شماری از مردم این کشور در سیل روسیه ۲ منطقه دیگر اوکراین را تصرف کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) عارف: نباید مردم برای یک خدمت دولتی سرگردان باشند حماس: اسرائیل با چراغ سبز آمریکا به جنایات جنگی خود در غزه ادامه می‌دهد درگیری میان کرد‌های سوری و نیرو‌های جولانی در حومه دیرالزور تشدید شد فرانسه علیه «پروژه E ۱» صهیونیست‌ها موضع گرفت توقف صدور ویزا‌های مسافرتی اهل غزه توسط آمریکا (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات پوتین درباره دیدار با ترامپ عراقچی: اجرای هر پروژه‌ای در قفقاز مشروط به عدم دخالت خارجی است مقام نظامی سابق در ارتش اسرائیل: در برابر هر اسرائیلی کشته‌شده در ۷ اکتبر، باید ۵۰ فلسطینی کشته شوند هلاکت تروریست‌ها درپی عملیات ارتش عراق در کرکوک + فیلم آمار جدید شهدا و مجروحان غزه اعلام شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استرداد ۳۸ زندانی ایرانی در کویت به زودی انجام می‌شود (۳۰ بهمن ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۲۷۶۵
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۹
استرداد ۳۸ زندانی ایرانی در کویت به زودی انجام می‌شود (۳۰ بهمن ۱۴۰۲)
در جریان دیدار سفیر کشورمان با رئیس زندان کویت، استرداد ۳۸ زندانی ایرانی جهت گذراندن باقیمانده مدت محکومیت خود در ایران براساس توافقنامه معاضدت قضایی امضاء شده میان دو کشور مورد بحث و در دست اقدام قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با فرا رسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، سفیر کشورمان در کویت با رئیس زندان مرکزی این کشور دیدار و پیرامون اوضاع و مشکلات زندانیان ایرانی بحث و تبادل نظر کرد.

سفیر کشورمان در این دیدار از اهتمام مسئولان کویتی به مسائل بهداشتی و روانی زندانیان قدردانی کرد.

رئیس زندان کویت نیز زندانیان ایرانی را افرادی بدون حاشیه و پایبند به ضوابط و مقررات توصیف کرد.

محمد توتونچی در این دیدار همچنین با ۹۰ نفر از زندانیان ایرانی مستقر در زندان مرکزی کویت ملاقات و گفت‌وگوی مستقیم داشت و در جریان مسائل و مشکلات آنان قرار گرفت.

وی به همراه زندانیان طی مراسمی صمیمانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با توزیع کیک و شیرینی جشن گرفتند.

در این دیدار مساله استرداد ۳۸ زندانی ایرانی جهت گذراندن باقیمانده مدت محکومیت خود در ایران براساس توافقنامه معاضدت قضایی امضاء شده میان دو کشور مورد بحث و در دست اقدام قرار گرفت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->