گفت و گوی تلفنی پزشکیان و نخست وزیر مالزی | فشار‌های دیپلماتیک مانع ادامه جنایات در غزه شود توافق ایران و قزاقستان برای توسعه همکاری‌های حمل‌ونقلی و تدوین نقشه راه مشترک رئیس قوه قضائیه: نمی‌شود برای کل کشور یک نسخه پیچید عراقچی در پیامی به لاریجانی تبریک گفت برگزاری یکصد و هشتمین میز خدمت مردمی در مسجد امام خمینی (ره) خیابان وحید با حضور فرماندار مشهد مقدس واکنش رئیس دفتر رئیس جمهور پیشین ایران به انتصاب لاریجانی در شورای عالی امنیت ملی واکنش فرزند پزشکیان به توئیت انتقادی جلیلی در مورد مذاکرات تاکید بر لزوم آتش بس و ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه در جلسه شورای امنیت سازمان ملل ۴۱ نماینده پارلمان اروپا خواستار تعلیق روابط تجاری با رژیم کودک‌کش اسرائیل شدند پیام قدرشناسانه آیت‌الله صدیقی به رهبر معظم انقلاب حمله پهپادی اسرائیل به شرق لبنان | یک تن شهید شد + فیلم افشا شد: نتانیاهو یک دزد هسته‌ای است سردار رادان: تحلیل دشمن در جنگ ۱۲ روزه از سر حماقت بود | از جنگ تا اربعین؛ پلیس در مسیر خدمت روسیه بر منطقه‌ای در «دنپروپتروسک» اوکراین مسلط شد نماینده مشهد و کلات در مجلس خبر داد: بازگشت «قِران» به ایران جزئیات دیدار عارف با رئیس جمهور ترکمنستان واکنش ولایتی به انتصاب لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی شهادت ۸۱ نفر در نوار غزه از صبح امروز | ۵۷ نفر از مردم براثر گرسنگی به شهادت رسیدند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) زلنسکی با ترامپ با محوریت تحریم‌های ضد روسی تماس گرفت شیخ نعیم قاسم: ما زیر بار توافق جدید نمی‌رویم ادارات خراسان شمالی در روز چهارشنبه (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد شورای عالی امنیت ملی متشکل از چه کسانی است و چه وظایفی دارد؟ پزشکیان مهمان کودکان مددجوی بهزیستی شد علی‌اکبر احمدیان در دولت پست می‌گیرد ادارات سیستان و بلوچستان در روز چهارشنبه (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد ترامپ: احتمالا در انتخابات ریاست‌جمهوری شرکت نمی‌کنم علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
سرخط خبرها

چین حملات اسرائیل به رفح را محکوم کرد

  • کد خبر: ۲۱۲۷۸۲
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۹
چین حملات اسرائیل به رفح را محکوم کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه چین حملات رژیم صهیونیستی به شهر رفح در جنوب غزه را به شدت محکوم کرد و خواستار آتش بس دائمی و فوری در این منطقه شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مائو نینگ سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز(دوشنبه ۳۰ بهمن) در رابطه با حملات اسرائیل به شهر رفح در جنوب غزه، اظهار داشت: پکن با هر اقدامی که به غیرنظامیان آسیب می‌رساند یا قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند، مخالف است و آن را محکوم می‌کند.

وی افزود:‌ ما از اسرائیل می‌خواهیم که به این حملات، هرچه سریع‌تر پایان دهد و تمام تلاش خود را برای کاهش تلفات غیرنظامیان بی‌گناه انجام دهد. این موضوع نباید به یک بحران انسانی جدی‌تر تبدیل شود.

وانگ همچنین در واکنش به اظهارات بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل، گفت: «راه حل دو دولتی» یک اجماع عمومی جامعه جهانی برای حل مساله فلسطین است و اجرای این طرح تنها روش واقع‌بینانه برای پایان این درگیری‌هاست.

نتانیاهو اعلام کرده بود توافقات بین‌المللی در مورد حل دائمی مساله فلسطین را نمی پذیرد و تل‌آویو با تصویب هر طرحی که در آن کشور مستقل فلسطینی به رسمیت شناخته شود، مخالفت خواهد کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین خاطرنشان کرد که پکن مایل به همکاری با همه طرف‌ها برای برگزاری نشست جهانی صلح، تدوین جدول زمانی و نقشه راه مشخصی برای اجرای «راه‌حل دو کشور» و حمایت از آرمان‌ فلسطین است. این موضوع باعث می‌شود تا تل‌آویو هرچه سریع‌تر مذاکرات صلح‌ را از سر بگیرد و در نهایت به همزیستی مسالمت آمیز بین فلسطین و اسرائیل دست یابیم.

مائو نینگ همچنین در خصوص برگزاری جلسات دیوان دادگستری بین‌المللی علیه اسرائیل در خصوص نسل کشی در غزه، اظهار داشت: ما در روند شفاهی دادگاه شرکت خواهیم کرد و سیاست‌ها و پیشنهادات چین در مورد مساله فلسطین و اسرائیل را مطرح خواهیم کرد.

دیوان بین المللی دادگستری امروز درباره اشغال تاریخی سرزمین های فلسطینی توسط اسرائیل تشکیل جلسه داد.

مائو با بیان اینکه پکن موضع خود را در مورد خودمختاری ملی، حقوق بین‌المللی بشردوستانه و حقوق بشر روشن خواهد کرد، خاطرنشان کرد: چین از احیای حقوق مشروع ملی مردم فلسطین حمایت خواهد کرد.

وی افزود:‌ پکن مایل به همکاری با جامعه جهانی است و به کمک‌های مثبت خود برای پیشبرد حل مساله فلسطین و دستیابی به صلح و ثبات پایدار در خاورمیانه ادامه خواهد داد.

آمریکا بزرگترین امپراتوری هکری جهان

مائو نینگ سخنگوی وزارت امور خارجه چین در خصوص اظهارات کریستوفر رای مدیر اف‌بی‌آی، گفت: آمریکا آشکارا زیرساخت‌های حیاتی سایر کشورها را به عنوان اهداف قانونی برای حملات سایبری در نظر می‌گیرد و از سال گذشته تاکنون، سازمان‌های امنیت سایبری چین به طور مداوم گزارش‌هایی در رابطه با حملات سایبری واشنگتن به زیرساخت‌های حیاتی چین، منتشر کرده‌ است.

کریستوفر رای مدیر اف‌بی‌آی در نشست امنیتی مونیخ اظهار داشت: بدافزارهای تهاجمی چین در شبکه‌های زیرساختی حیاتی آمریکا به «مقیاس بی‌سابقه‌ای» افزایش یافته‌است.

مائو با بیان‌ اینکه واشنگتن بدون‌شواهد معتبر به نتیجه‌گیری عجولانه پرداخته و اتهامات بی‌اساسی را علیه پکن مطرح کرده‌ است، افزود: این اظهارات را غیرمسوولانه می‌دانیم زیرا که چین با هرگونه حملات سایبری مطابق با قوانین بین المللی مخالف است.

وی افزود: آمریکا باید دست از حملات سایبری در مقیاس جهانی بردارد و از مسائل امنیت سایبری برای بی اعتبار کردن سایر کشورها استفاده نکند.

چین به رای مردمان پاکستان و اندونزی احترام ‌می‌گذارد

مائو نینگ سخنگوی وزارت امور خارجه درباره انتخابات عمومی پاکستان نیز، اظهار داشت: پکن به عنوان یک همسایه نزدیک و دوست، کاملاً به انتخاب مردم پاکستان احترام می‌گذارد و صمیمانه امیدوار است که همه طرف‌های مرتبط در پاکستان به طور مشترک از وحدت سیاسی و ثبات اجتماعی پس از انتخابات محافظت کرده و برای ایجاد آینده‌ای برای توسعه ملی با یکدیگر همکاری کنند.

وی با بیان اینکه پکن و اسلام‌آباد دو شریک آهنین هستند، افزود: چین مایل به همکاری با پاکستان برای ادامه دوستی سنتی، تعمیق همکاری عملی در زمینه‌های مختلف و تسریع ساختن جامعه نزدیک‌تر بین ۲ کشور با آینده مشترک در دوره جدید است.

مائو همچنین در رابطه با انتخابات اندونزی نیز تاکید کرد: پکن مایل به همکاری با جاکاراتا برای ایجاد اعتماد متقابل راهبردی در سطح بالا، گسترش همکاری‌های راهبردی، ارتقای سطح توسعه روابط بلند مدت، سالم و پایدار میان و ساختن جامعه نزدیک‌تر بین چین و اندونزی با آینده مشترک در دوره جدید است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->