یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد
سرخط خبرها

«شهباز شریف» نامزد نخست وزیری پاکستان شد

  • کد خبر: ۲۱۳۰۶۵
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۸
«شهباز شریف» نامزد نخست وزیری پاکستان شد
رقبای سیاسی حزب عمران خان، نخست وزیر سابق محبوس پاکستان، در چارچوب یک توفق که بر سر اشتراک قدرت برقرار کردند «شهباز شریف» را به عنوان کاندیدای مشترک خود برای نخست وزیری معرفی کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، این توافق بعد از چند روز مذاکراتی که رهبران حزب مسلم لیگ، حزب مردم پاکستان و دیگر احزابی که در انتخابات پارلمانی هشتم فوریه قادر به کسب تعداد کرسی‌های کافی برای تشکیل دولت به طور مستقل نشدند، حاصل شده است.

به نوشته خبرگزاری آسوشیتدپرس، بر اساس نتایج نهایی اعلام شده از سوی کمیسیون انتخابات پاکستان، نامزد‌های مستقل وابسته به حزب تحریک انصاف پاکستان (PTI) به رهبری عمران خان، با کسب ۹۳ کرسی از ۲۶۵ کرسی، توانستند بیش‌ترین کرسی را از آنِ خود کنند، اما تعداد کرسی‌های آن‌ها برای تشکیل مستقل یک دولت کافی نیست.

در جایگاه دوم، حزب مسلم لیگ پاکستان به رهبری نواز شریف (PML-N) با ۷۵ کرسی و در جایگاه سوم نیز حزب مردم پاکستان به رهبری بیلاوال بوتو زرداری با کسب ۵۴ کرسی قرار گرفتند.

شهباز شریف، برادر نواز شریف است که در پی سرنگونی عمران خان با رای عدم اعتماد پارلمان از نخست وزیری در سال ۲۰۲۲، جانشین وی در این سمت شد. عمران خان بعد از این برکناری از بابت جرایم متعدد در دادگاه محکوم شد، اما حامیان او معتقدند که این محکومیت‌ها با انگیزه سیاسی برای آنکه او را از قدرت دور نگه دارند مطرح شده‌اند.

رهبران احزب رقیب سیاسی عمران خان در یک کنفرانس خبری شبانه اعلام کردند توانسته‌اند با ائتلاف با یکدیگر تعداد آرای کافی برای تشکیل یک دولت را کسب کنند. این رهبران تصریح داشتند که پارلمان پاکستان شهباز شریف از حزب «مسلم لیگ نواز» را در نشست افتتاحیه‌ای که اواخر ماه جاری میلادی تشکیل خواهد داد به عنوان نخست وزیر جدید معرفی خواهد کرد.

آن‌ها همچنین از توافق خود بر سر معرفی آصف علی زرداری، رئیس جمهور اسبق پاکستان از حزب مردم به عنوان کاندیدای مشترک خود برای ریاست جمهوری در زمانی که پارلمان جدید و تمامی چهار مجلس قانونگذاری ایالتی پاکستان در هفته‌های آینده جانشین عارف علی، رئیس جمهور در حال کناره‌گیری را انتخاب کنند، خبر دادند.

حزب تحریک انصاف پاکستان متعلق به عمران خان اوایل روز سه شنبه خواستار استعفای اسکندر سلطان راجا، رئیس کمیسیون انتخابات پاکستان «به سبب شکستش در اجرای انتخابات پارلمانی به طور آزاد و عادلانه» شد. حزب عمران ادعا کرد که تقلب در این انتخابات باعث شد پیروزی‌های ده‌ها نفر از کاندیدا‌های این حزب به شکست مبدل شوند در حالی که نهاد ناظر انتخاباتی پاکستان این ادعا را مردود دانست.

عمران خان چندی پیش از بابت چند پرونده قضایی به اتهام‌های فساد، افشای اسرار رسمی و نقض قوانین مربوط به ازدواج مجموعا به ۳۱ سال حبس محکوم شد.

عملکرد قدرتمند نامزد‌های وابسته به حزب عمران خان در انتخابات پارلمانی اخیر پاکستان باعث غافلگیری نواز شریف، نخست وزیر سابق که نامش قبلا به عنوان کاندیدای ارجح تشکیلات امنیتی قدرتمند این کشور معرفی شده بود، شد.

شهباز شریف، برادر کوچکتر نواز شریف از متحدان حزبش به خاطر توافق بر سر انتخاب او به عنوان نامزد مشترکشان برای نخست وزیری تشکر کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->