ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

تشکل‌های مردمی، مرجع مردم برای انتخاب اصلح هستند+ فیلم

  • کد خبر: ۲۱۲۸۵۵
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۵
تشکل‌های مردمی، مرجع مردم برای انتخاب اصلح هستند+ فیلم
دستیار مردمی‌سازی استانداری خراسان‌رضوی گفت: مرجع مردم برای انتخاب اصلح در انتخابات، تشکل‌های مردمی و گروه‌های جهادی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدهاشم زر‌وندی با حضور در «استودیو انتخابات» که امروز، یکم اسفندماه، در مکان استانداری خراسان‌رضوی برگزار شد، درخصوص اهمیت گروه‌های مردمی در مشارکت پررنگ مردم در انتخابات اظهار کرد: مرجع مردم برای انتخاب اصلح، حلقه‌های میانی، گروه‌های جهادی و تشکل‌های مردمی هستند که ارتباط تنگاتنگ آن‌ها با مردم می‌تواند در مشارکت مردم نقش ویژه‌ای داشته باشد.

وی با بیان اینکه اقدامات خوبی از طرف گروه‌های مردمی و جهادی صورت گرفته است، افزود: یکی از اقدامات کافه گفت‌وگو جهاد تبیین است. تشکل‌های مردمی و جهادی حلقه‌های میانی برای مردم هستند که در زمینه دستاورد‌های انقلاب و مشارکت مردم در سطح جامعه فعالیت می‌کنند.

زروندی با بیان اینکه از نخبگان، جوانان، دانشگاهیان و طلاب متخصص در این حوزه دعوت می‌کنیم که کمک کنند، اظهار کرد: کافه گفت‌وگو‌ها در هفت نقطه در سطح شهر مشهد تشکیل شده و در نقاط کلیدی و در جمعیت سطح شهرستان‌ها فعال هستند.

دستیار مردمی‌سازی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه جشن تکلیف سیاسی برای رای‌اولی‌ها اقدام دیگری است که در تمام سطح استان با کمک دستیاران مردمی‌سازی و فرمانداران رقم می‌خورد، گفت: گروه‌های جهادی به‌دلیل ارائه خدمات ویژه در مناطق محروم ارتباط تنگاتنگی با مردم و جامعه هدف خود دارند.

زروندی بیان کرد: ماه گذشته مقام معظم رهبری فرمودند هرکس مخاطبی در حوزه مشارکت دارد، وظیفه دارد دعوت به مشارکت داشته باشد. یکی از مهم‌ترین مرجع‌ها، گروه‌های جهادی هستند. از چند گزینه اول محل رجوع مردم برای انتخاب فرد صالح، گروه‌های جهادی و مردمی حلقه‌های میانی هستند. از این گروه‌ها دعوت می‌کنیم در این عرصه مهم و جهاد تبیین مشارکت کنند و مردم را پای کار بیاورند.

زروندی اضافه کرد: مهم‌ترین عرصه این گروه‌ها در حال حاضر جهاد تبیین است که باید نقش‌آفرینی و حضور داشته باشند. مجموعه مردمی‌سازی دولت در سطح استان‌ها و فرمانداری‌ها تحت عنوان دستیاران مردمی‌سازی فرمانداران و استانداران شکل گرفته که حلقه واسط مردم و حاکمیت هستند، نقش تسهیلگری، اتصال و حل مسائل را دارند و حمایت از گروه‌های جهادی کار ویژه این دستیاران است.

دستیار مردمی‌سازی استانداری خراسان رضوی با اشاره به اینکه ضرورت و اهمیت حضور و دعوت به مشارکت، وظیفه مجموعه‌های مردمی و حلقه‌های میانی را مضاعف می‌کند، تصریح کرد: ماموریت اصلی گروه‌های مردمی و حلقه‌های میانی در این بازه زمانی تمرکز در حوزه مشارکت و دعوت مردم برای انتخاب اصلح و مشارکت حداکثری است. برای تحقق پشتوانه مردمی یعنی انتخابات، خود مردم باید ورود پیدا کنند. مهم‌ترین وظیفه گروه‌های مردمی و جهادی و حلقه‌های میانی تحقق این امر مهم خواهد بود.

وی گفت: حلقه اول ما در شهرستان‌ها دستیاران مردمی‌سازی فرمانداری هستند که در ۳۴ شهرستان فعالیت می‌کنند. ما در استان بیش از ۴ هزار تشکل و گروه مردمی و جهادی داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->