کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امنیت، اینترنت پرسرعت و زیرساخت ارتباطی برای انتخابات ۱۱ اسفند فراهم شده است+ فیلم

  • کد خبر: ۲۱۲۸۳۹
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۵
  • ۱
امنیت، اینترنت پرسرعت و زیرساخت ارتباطی برای انتخابات ۱۱ اسفند فراهم شده است+ فیلم
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان‌رضوی از آخرین وضعیت آنتن‌دهی مخابراتی و اینترنتی در خراسان‌رضوی خبرداد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی دلگیر امروز، یکم اسفندماه، با حضور در برنامه «استودیو انتخابات» که در مکان استانداری خراسان‌رضوی برگزار شد، اظهارکرد: زیرساخت ارتباطی استان شامل شبکه تلفنی ثابت، شبکه تلفن همراه، زیرساخت ارتباطی فیبر نوری و تمامی اجزا و جزئیات بوده که کاملا برای برگزاری انتخابات به صورت پایدار آماده است.

علی دلگیر با بیان اینکه تلاش کردیم تمهیدات ما در حوزه تامین زیرساخت‌ها به نحوی باشد که پایدارترین وضعیت ارتباطی را داشته باشیم، اظهار کرد: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ایرانسل و رایتل، آنچه دارند را پای کار آوردند و آماده هستیم بیشترین دسترسی را در حوزه تامین اینترنت پرسرعت و زیرساخت ارتباطی لازم برای روز انتخابات فراهم کنیم.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان‌رضوی درخصوص تامین امنیت و پایداری حوزه ارتباطات گفت: با جلساتی که با اداره برق داشتیم آماده هستیم بتوانیم زیرساخت پایدار و لازم را برای انتخابات فراهم کنیم.

دلگیر با بیان اینکه هزار شعبه سیار به ۲۷۰۰ نقطه روستایی منتقل خواهند شد، گفت: ۴۵۰۰ شعبه ثابت و هزار شعبه سیار مستقر هستند، ۳۲ شعب ثابت پوشش ضعیف در استان رصد شده است که تا پنجشنبه کاملا به وضعیت قابل قبول و نرمال برمی‌گردانیم.

وی ادامه داد: استارتاپ‌ها و کسب‌وکار‌هایی که در حوزه اطلاع‌رسانی، خدمات اجتماعی و گروه‌های خبری فعالیت دارند صفحاتی را برای بحث انتخابات در نظر گرفتند و پنل‌هایی را برای معرفی نامزد‌ها به صورت رایگان دارند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان‌رضوی اضافه کرد: هرکدام از کاندیدا‌ها به‌صورت رایگان می‌توانند برنامه‌های خود را در پلتفرم‌های ملی قرار دهند و از امکانات برابر برای معرفی برنامه خود استفاده کنند.

دلگیر با اشاره به اینکه تلاش ما این است که مشکل اینترنت نداشته باشیم، تصریح کرد: تمام دستگاه‌های عمرانی و زیرساختی استان که در پایداری انتخابات سهیم هستند پای کار قرار دارند. اتاق عملیات ۲۴ ساعته آماده شده و همکاران زیرساختی ما و حوزه نیرو فعال هستند تا اگر قطعی برق اتفاق افتاد در کوتاه‌ترین زمان ممکن اقدامات لازم را انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد: در انتخابات‌ قبلی قطعی فیبر نداشتیم و امیدواریم در این دوره هم نداشته باشیم. ۹۹درصد مسیر‌ها دارای مسیر‌های جایگزین است که اگر فیبری صدمه ببیند، از مسیر‌های جایگزین ارتباط اصلی برقرار شود.

وی افزود: امنیت سایبری به صورت کاملا متمرکز از طریق مرکز عملیات مدیریت شبکه‌ای شرکت زیرساخت به صورت ملی انجام می‌شود، بنابراین مشکلی در این حوزه نداریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
طاهره
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۸ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۱
0
0
خداوکیل اینترنت کرمان خیابان شهیدان ماهانی کوچه 31 رو تقویت کنید چیزی بالا نمیاد کسی پیگیر نیست
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->