سخنگوی دولت: زمان پرکردن خلأ‌های قانونی برای حمایت از زنان فرا رسیده است ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سردار فدوی: با مشارکت پرشور مردم در انتخابات محاسبات دشمنان نقش برآب می‌شود

  • کد خبر: ۲۱۳۴۲۷
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۲
سردار فدوی: با مشارکت پرشور مردم در انتخابات محاسبات دشمنان نقش برآب می‌شود
جانشین فرمانده سپاه پاسداران گفت: ‌با شرکت گسترده ملت در انتخابات محاسبات آمریکا و دشمنان نظام نقش برآب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار علی فدوی روز جمعه در یادواره شهدا حماسه عاشورایی والفجر ۶ و یادبود ۵۰۵ شهید شهرستان چالوس در مسجد جامع شهر با بیان اینکه بیش از چهار ماه از جنگ غزه گذشته است، اظهارداشت: ما مجاهدت مردم غزه را شاهد هستیم و شجاعت بی‌بدیل و به خصوص ایستادگی مردم یمن را می‌بینیم که به خاطر جنایات صهیونیست ها در غزه به انگلیس و آمریکا اعلام جنگ کردند و ایستادند.

وی با تاکید بر اینکه، موضوع مهم انتخابات را در پیش داریم و همگان باید در انتخابات حضور پرشور داشته باشند گفت: دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران همواره تلاش خود را به کار گرفته‌اند که حضور مردم در پای صندوق رای پرشور نباشد و مردم پای صندوق‌های رای حاضر نشوند بنابراین لازم است همه ما پای انجام تکلیف خود بایستیم و انتخابات پر شور را رقم بزنیم.

جانشین فرمانده سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: آمریکا و ایادی آن‌ها در طول ۴۵ سال از انقلاب اسلامی بارها مرتکب اشتباهات محاسباتی شده و یکی از این اشتباهات آن‌ها هشت سال جنگ علیه کشور ما بود که با حمایت صدام فکر می‌کرد در همان ابتدا می‌تواند پیروز شود اما این چنین نشد و با اراده موفق به اهداف خود نشدند.

سردار فدوی تصریح کرد: اجازه نمی‌دهیم که آمریکا و دشمنان نظام اشتباه محاسباتی دیگری انجام دهند.

وی با تاکید بر اینکه دشمن به دنبال اقدام فرهنگی و اقتصادی رفته است بیان کرد: در ۱۱ اسفند باید توطئه های دشمن را خفه کنیم و با حضور پرشور در انتخابات مشت محکمی بر دهان دشمنان و به ویژه آمریکا بزنیم.

سردار فدوی کار دشمن را ایجاد شک و تردید برای شرکت در انتخابات عنوان کرد و یادآور شد: پیروزی همواره نصیب ملت ما خواهد شد و شهدا پشتوانه ملت ایران هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->