برخی از مدارس آموزش و پرورش ناحیه هفت مشهد فردا (دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد واکنش اورژانس به ماجرای تجاوز به یک زن در آمبولانس جان باختن ۸ نفر در تصادف مرگبار اتوبان غدیر (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است
سرخط خبرها

الکل تقلبی ۶ مشهدی را کشت

  • کد خبر: ۲۱۳۴۷
  • ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۲
الکل تقلبی ۶ مشهدی را کشت
خوردن متانول به بهانه مقابله با کرونا همچنان قربانی می‌گیرد
مهدی قرآنی - این روز‌ها نبود دارو و درمان قطعی برای کرونا، بازار نظرات به ظاهر کارشناسانه را داغ کرده و هر شخصی با عناوین مختلف با سوءاستفاده از ناآگاهی شهروندان، نسخه‌ای سنتی یا صنعتی برای درمان یا مقابله با کرونا می‌پیچد. برخی از این نسخ درمانی هیچ کمکی به مقابله یا درمان کرونا نمی‌کند، اما عوارض جانبی هم ندارند.
اما چند روزی است موجی در فضای مجازی به راه افتاده است که خوردن مشروبات الکلی مانع از بروز بیماری کرونا در افراد می‌شود. متأسفانه انتشار این مطلب غیر واقعی و فراگیر شدن آن در سطح کشور پای سودجویان را به این بازار داغ باز کرده است. این افراد با فروش مایعات صنعتی به افراد ساده لوحی که به ظاهر برای مقابله با کرونا رو به خوردن مشروبات الکلی آورده اند، موجب مرگ ده‌ها نفر شده و عده‌ای بینایی، کلیه‌ها و کبد خود را از دست داده‌اند. همچنین صد‌ها نفر هم با مسمومیت شدید راهی بیمارستان شده اند و تا آستانه مرگ پیش رفته اند.
تا به امروز بیشترین قربانیان مشروبات الکلی مربوط به استان خوزستان بوده است، اما خراسان‌رضوی نیز از این موضوع مستثنا نبوده و به گفته بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه دو مشهد طی یک هفته گذشته ۶ نفر در مشهد جان خود را به دلیل خوردن مشروبات الکلی صنعتی از دست داده اند.

متوفیان بین ۳۰ تا ۴۰ سال دارند
بنا بر اعلام قاضی علی اکبر احمدی نژاد ۳ نفر از متوفیان زن بوده و ۳ نفر دیگر مرد بوده اند که بین ۳۰ تا ۴۰ سال سن داشته اند.
احمدی نژاد عمده علت فوتی‌های ناشی از مصرف مشروبات الکلی در مشهد را طبق گزارش پزشکی قانونی ایست قلبی بیان کرد و گفت: ۳ نفر از متوفیان که ۲ زن و یک مرد بوده اند در روز شنبه بیست و چهارم اسفند در بیمارستان به دلیل مسمومیت شدید جان خود را از دست داده اند و ۳ نفر دیگر نیز دیروز جان باخته اند.
بازپرس ویژه قتل دادسرای مرکز استان خراسان رضوی در ادامه بیان کرد: بر اساس معاینات انجام شده کارشناسان پزشکی قانونی، متوفیان به علت مصرف بیش از اندازه متانول یا همان الکل تقلبی جان باخته اند که تحقیقات در این باره ادامه دارد.

اتانول و متانول تأثیر دارویی ندارند
طبق اعلام سازمان اورژانس کشور متانول بسیار سمی بوده و هنگام تماس با پوست، جذب بدن شده و می‌تواند عوارضی همچون کوری، مشکلات کلیوی و حتی مرگ فرد مصرف کننده را رقم بزند. بنا بر گزارش ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو‌ها و سموم، دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو نیز مصرف خوراکی الکل اتیلیک (اتانول) و یا غرغره کردن اتانول در محوطه دهانی هیچ گونه اثری در پیشگیری از کرونا ویروس جدید ندارد و با خطر بروز مسمومیت ناشی از اتانول همراه خواهد بود. الکل متیلیک یا همان متانول هم ضمن اینکه دارای اثرات ضد میکروبی بسیار ناچیزی در مقایسه با الکل اتیلیک (اتانول) است، به علت سم بالا، مصرف خوراکی آن با بروز مسمومیت‌های شدید، کوری و مرگ همراه است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->