اوسمار، نیامده به پرسپولیسی‌ها استراحت داد دستیار وحید هاشمیان، اولین اخراجی پرسپولیس جدول لیگ برتر ایران پس از بازگشت امتیاز‌های کسرشده ۳ تیم (۱۰ آبان ۱۴۰۴) پرسپولیس امروز یا فردا تکلیف هاشمیان را مشخص می‌کند آلونسو: حواشی وینیسیوس تمام شد و دیگر مشکلی باهم نداریم چلسی در دوراهی صعود و سقوط پرده‌برداری والیبالیست روس از زمان وقوع حادثه برای صابر کاظمی غیبت طولانی‌مدت صلاح از ترکیب لیورپول اسلوت: اولین هدفم بازگرداندن لیورپول به مسیر پیروزی است آمادگی روزبه چشمی برای بازگشت به میادین اوسمار ستاره پرسپولیس را احیا می‌کند؟ مارکا راز درخشش امباپه را فاش کرد تاریخ و ساعت بازی رفت رئال مادرید و والنسیا (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | قدرت‌نمایی مادریدی‌ها ادامه دارد؟ جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند ساپینتو: استقلال فقط الحدادی و آسانی نیست رضاییان از حاشیه‌سازی فراری است | رقابت سالم در جناح راست
سرخط خبرها

میرجلیلی: فیفا به گلر‌های تیم ملی فوتبال ساحلی ایران دو دستکش طلا بدهد

  • کد خبر: ۲۱۳۵۵۵
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۶
میرجلیلی: فیفا به گلر‌های تیم ملی فوتبال ساحلی ایران دو دستکش طلا بدهد
دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ساحلی کشورمان در پی کسب دو دستکش طلای رقابت‌های جام جهانی برای تیم ملی است.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم ملی فوتبال ساحلی کشورمان در جام جهانی تا به اینجای کار با ایفای نقش پررنگ گلرهای تیم، عملکرد مطلوبی داشته است. ساحلی‌بازان توانستند در حالی که از اسپانیا عقب افتاده بودند برنده شوند، از سد آرژانتین و تاهیتی عبور کند و در یک چهارم نهایی با نتیجه دو بر یک میزبان مسابقات را شکست دهد و امروز (شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۲) به دیدار برزیل خواهد رفت.

سیدامیر میرجلیلی، دروازه‌بان فوتبال ساحلی ایران اظهار کرد: هر شب، قبل از اینکه بخوابم به دستکش طلایی فکر می‌کنم و من تصور می‌کنم که به فینال برسیم. اگر ایران به فینال برسد، فیفا می‌تواند دو دستکش طلا بدهد؟ یکی برای من و یکی برای حمید دیگر دروازه‌بان تیم.

رقابت برای دستکش طلایی آدیداس بسیار حساس است. درخشش بوبوی برزیلی و درخشش لئاندرو کاساپیری ایتالیایی نیز باعث شده است تا دروازه‌بان فوتبال ساحلی ایران رقیبان خوبی در این راه داشته باشد. میخائیل آوگوستوف از بلاروس نیز توجه‌ها را به خود جلب کرده است.

میرجلیلی گفت: من و حمید بهزادپور ۱۰ سال است که هم‌بازی هستیم. به مدت ۱۰ سال ما یکدیگر را می‌شناسیم و همه چیز را در مورد زندگی یکدیگر می‌دانیم. من از فیفا می‌خواهم که اگر ایران به فینال برسد، دو دستکش طلا بدهد.

میرجلیلی و بهزادپور باید مقابل برزیل در بهترین فرم‌شان باشند تا ایران بتواند برزیل را شکست دهد. رودریگو، ادسون هالک و ستاره‌های دیگر برزیل تهدید جدی برای ایران خواهند بود.

او در پایان درباره دروازه‌بان برزیل نیز گفت: بوبو خوب است، من به بوبو احترام می‌گذارم. بوبو سه دوره پیاپی در جام جهانی بازی کرده است و بازیکن تاثیرگذاری است. فوتبال ساحلی در برزیل خواهان زیادی دارد و ما باید برای یک بازی دشوار آماده شویم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->