اعلام ساعت کاری ادارات از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قیمت سکه از ۱۰۲ میلیون تومان عبور کرد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) افزایش مصرف بنزین در کشور | آیا بنزین گران می‌شود؟ مشهد، دومین مصرف‌کننده سوخت هوایی در کشور | افزایش جایگاه‌های عرضه سوخت در مشهد افزایش مصرف بنزین کشور به ۱۴۴ میلیون لیتر در نوروز ۱۴۰۴ بورس در آخرین روز کاری در تعطیلات نوروزی گل کاشت | رشد بیش از ۳۲ هزار واحدی شاخص کل (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) حداقل حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دلار از نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان فراتر رفت نرخ طلا در مشهد کاهش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نظر هوش مصنوعی در خصوص اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴ موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام مسکن افزایش ۵ درصدی مصرف بنزین در خراسان‌رضوی طی تعطیلات نوروزی تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| بازار صعودی می‌ماند؟ برگزاری نماز باشکوه عید سعید فطر در گلزار شهدای بهشت رضا‌(ع) مشهد مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی همزمان با عید فطر آغاز می‌شود (۹ فروردین ۱۴۰۴) مشهد دارنده نخستین گواهی «شهر دوستدار آب» ایران از یونسکو | تنش آبی همچنان در مشهد ادامه دارد قیمت بلیت پرواز تهران به مشهد در آستانه عید سعید فطر و روز طبیعت ۱۴۰۴ اعلام حمایت وزارت اقتصاد از بورس در ۱۴۰۴ وزیر نفت: مصرف روزانه بنزین در سفر‌های نوروزی ۸ درصد رشد داشته است زمان معاملات صندوق‌های طلا افزایش می‌یابد + جزئیات دردسرهای متری‌فروشی مسکن از عدم قانون تا نبود تضمین سکه از ۱۰۰ میلیون تومان عبور کرد (۹ فروردین ۱۴۰۴) تردید در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ فروردین ۱۴۰۴) احتمال تداوم اجرای طرح کالابرگ | استقبال ۵۴ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیکی قیمت جهانی طلا در مدار صعود (۹ فروردین ۱۴۰۴) خبر مهم برای سهامداران | افزایش دامنه نوسان در دستور کار مدیران بورسی قیمت دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۹ فروردین ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان
سرخط خبرها

معافیت مالیاتی برای فروشندگان کالا تا سقف ۱۸ میلیارد تومان

  • کد خبر: ۲۱۳۵۶۶
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۶
معافیت مالیاتی برای فروشندگان کالا تا سقف ۱۸ میلیارد تومان
طبق قانون مالیات‌های مکرر فروشندگان و عرضه کنندگان کالا که سقف فروش تا ۱۸ میلیارد تومان دارند تا دو سال معاف از مالیات هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون پژوهشی سازمان امور مالیاتی کشور  با بیان اینکه طبق قانون از ابتدای دی ماه تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی ملزم به صدور صورت حساب الکترونیکی هستند گفت: اما تمامی اشخاص حقیقی یا حقوقی ملزم به پرداخت این صورت حساب الکترونیکی نیستند.

اشکان هراتی با بیان اینکه فروشندگان و عرضه کنندگان کالا که سقف فروش تا ۱۸ میلیارد تومان دارند تا دو سال معاف از مالیات هستند گفت: به موجب قانون تسهیل مؤدیان برای سال ۱۴۰۲ تا سقف فروش هجده میلیارد تومان الزامی به صدور صورتحساب الکترونیکی ندارند. فروشندگان و عرضه کنندگان کالاها و خدمات با نرخ مالیات بر ارزش افزوده واحد یا عرضه کنندگان کالا و خدمت واحد تا سقف فروش مزبور، می توانند از دستگاه کارتخوان یا درگاه پرداخت الکترونیکی خود برای صدور صورتحساب استفاده کنند.

وی افزود: طبق این قانون معافیت‌های  را در ماده ۱۴ مکرر پایانه‌های فروشگاهی در نظر گرفته اند به طوری که طبق ماده ۸ تسهیل اشخاصی که در سال ۱۴۰۲ تا سقف ۱۵۰ برابر معافیت مالیاتی  و طبق ماده ۸۴ مالیات‌های مستقیم که درآمد آن‌ها حدود ۱۸میلیارد تومان  است الزامی به صدور صورت حساب الکترونیکی ندارندو معاف هستند.

او گفت: در هر دوره مالیات بر ارزش افزوده یک فصل است از ابتدای ۲دوره بعد ملزم به صدور صورت حساب الکترونیکی خواهند شد این معافیت برای سال ۱۴۰۳، ۱۰۰برابر ماده ۸۴ مالیات‌های مستقیم و برای ۸۴ پنجاه برابر و از سال ۱۴۰۵ به بعد این معافیت ۲۵برابر معافیت ماده ۸۴ است، اما کسانی که تا ۱۸میلیارد تومان فروش نداشتند و از صدور صورت حساب معاف هستند.

او در پاسخ به این سوال که مالیات بر ارزش افزوده این فروشندگان به چه صورت است گفت: مالیات بر ارزش افزوده این فروشندگان برمبنای میزان فروش است و درواقع ضریبی که سازمان مالیاتی موجب ماده ۱۴ مکرر تعیین خواهد کرد یعنی جمع فروش را یک معافیتی لحاظ می‌کند و باقی مانده را در نرخ  لحاظ می‌کند.

 وی در خصوص   صدرو و ارسال صورت حساب‌های الکترونیکی به متقاضیان گفت: همواره به شرکت‌های که درآمد آن‌ها از ۱۸ میلیارد تومان افزایش یافته است توصیه می‌کنیم که از شرکت نوع یک که در صدور صورت حساب‌های الکترونیکی مشکلی نداشته اند استفاده کنید تا مشمول جریمه نشوید.
 هراتی افزود: کسانی که از خدمات شرکت نوع یک برای صدور صورت حساب استفاده می‌کنند، دیگر در خصوص عدم ارسال و یاصدور صورت حساب جریمه‌ای متوجه آن‌ها نیست.

 معاون سازمان امور مالیاتی کشور یادآور شد: هر دستگاه‌های پزی که در اختیار صاحبان حساب است، هر تراکنش یک صورت حساب الکترونیکی تلقی می‌شود.

او گفت: فروشندگان و عرضه کنندگان کالا‌ها و خدمات با نرخ مالیات بر ارزش افزوده واحد یا عرضه کنندگان کالا و خدمت واحد تا سقف فروش ۱۸ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲، می‌توانند از دستگاه کارتخوان یا درگاه پرداخت الکترونیکی خود برای صدور صورتحساب استفاده کنند.
منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->