چگونه کارگران ایتالیا کشورشان را برای غزه تعطیل کردند؟ حمله موشکی رژیم اسرائیل به اطراف دمشق فرانسه: آماده دفاع از مرزهای شرقی ناتو هستیم  ۴هزار درنای کاغذی در بوستان کوهسنگی مشهد صدای فریاد مظلومیت کودکان غزه است واکنش سازمان ملل به حمله اسرائیل به ناوگان صمود ترامپ: مشکل خاورمیانه بعد از سه هزار سال قابل حل است سردار نائینی: عملیات «وعده صادق ۲» با وجود لو رفتن دشمن را غافلگیر کرد هزاران کارمند آمریکایی همزمان با تعطیلی دولت ترامپ اخراج می‌شوند جزئیات جدید از حمله اسرائیل به ناوگان صمود پوتین: غرب سیاست دیکته کردن به کشورها را کنار بگذارد دستور عارف به رسیدگی فوری به مصدومان حادثه انفجار دانشگاه تهران وزیر دفاع: باید مرتب آماده دفاع از کشور باشیم بلژیک سفیر اسرائیل را احضار کرد روسیه: فرمول ۲ کشوری برای فلسطین شکست نخورده است قالیباف: رهبر انقلاب پرچم مقاومت را با درایت و هوشمندی پیش می‌برد | حزب الله در خون و رگ مردم در جریان است استاندار خراسان رضوی: راهکار مسایل این استان از مسیر دانشگاه می گذرد | فعالیت ۱۹۹ دانشگاه در خراسان رضوی ۴ شرط آمریکا برای ایران فاش شد پزشکیان: انتقال پایتخت از تهران انتخاب نیست، اجبار است واکنش وزارت امور خارجه به بیانیه گروه ۷ در مورد پرونده هسته‌ای ایران رهبر انصارالله: خشم جهانی نسبت به جنایات اسرائیل به اوج خود رسیده است در حملات ۲۴ ساعت گذشته به غزه ۳۰۰ نفر شهید یا زخمی شدند رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی: برکت خون شهدای عزیز، خطر بزرگی را از سر مردم ایران برطرف کرد ۴ مجروح در حمله با خودرو به کنیسه‌ای در منچستر انگلستان + فیلم مسکو: بازگشت تحریم‌های ایران از سوی سازمان ملل تعهدی برای هیچکس ایجاد نمی‌کند واکنش ماکرون به نفتکش متوقف‌شده در سواحل فرانسه رئیس فراکسیون ورزش مجلس: فیفا فورا درباره عدم صدور ویزا برای «تاج» و «قلعه‌نویی» ورود کند رفیع زاده: رویکرد دولت چهاردهم توجه به معیشت مردم و تمرکز بر مناطق محروم است
سرخط خبرها

حزب‌الله لبنان ۴ مرکز نظامی رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد

  • کد خبر: ۲۱۳۶۴۳
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۰
حزب‌الله لبنان ۴ مرکز نظامی رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد
حزب‌الله لبنان اعلام کرد که ۴ موضع دیگر ارتش رژیم صهیونیستی در شمال سرزمین‌های اشغالی را هدف حمله موشکی قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌هایی از انجام ۴ عملیات جدید علیه مواضع ارتش رژیم صهیونیستی در شمال سرزمین‌های اشغالی خبر داد.

اداره اطلاع‌رسانی جنگی حزب‌الله لبنان بیان کرد: در حمایت از ملت پایدار فلسطین در نوار غزه و مقاومت شجاع و شریف آنان، رزمندگان مقاومت اسلامی ساعت ۴:۲۰ عصر امروز شنبه بیست‌وچهارم فوریه ۲۰۲۴ تجمع نظامیان اسرائیلی در موضع تله الکوبرا را با تسلیحات موشکی هدف گرفتند و آنان را به صورت مستقیم مورد اصابت قرار دادند.

علاوه بر این حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌های دیگری اعلام کرد که موضع نظامی صهیونیستی «رویسات العلم» و پادگان صهیونیستی «زبدین» واقع در مزارع اشغالی شبعا در شمال سرزمین‌های اشغالی را نیز هدف حمله موشکی قرار داده است.

همچنین در بیانیه دیگر حزب‌الله لبان آمده است: در حمایت از ملت پایدار فلسطین در نوار غزه و مقاومت شجاع و شریف آنان، رزمندگان مقاومت اسلامی ساعت ۴:۵۰ عصر امروز شنبه بیست‌وچهارم فوریه ۲۰۲۴ پادگان رامیم را با موشک برکان هدف گرفتند و آن را به صورت مستقیم مورد اصابت قرار دادند.

پیش از این نیز حزب‌الله لبنان طی روز جاری ۳ عملیات دیگر را علیه موضع صهیونیستی «رامیا» و نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در اطراف موضع‌های نظامی صهیونیستی «تله الکوبرا» و «الضهیره» در شمال سرزمین‌های اشغالی به انجام رسانده بود. به این ترتیب حزب‌الله لبنان شمار عملیات‌های امروز خود علیه مواضع صهیونیستی واقع در شمال سرزمین‌های اشغالی را به ۷ عملیات رساند.

رسانه‌های عبری زبان نیز از به صدادرآمدن آژیر هشدار در «کریات شمونه» واقع در شمال سرزمین‌های اشغالی خبر دادند.

از سوی دیگر جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی منطقه‌ای در حدفاصل شهرک‌های «مرکبا» و «رب ثلاثین» و همچنین شهرک «بلیدا» در جنوب لبنان را بمباران کردند.

خبرنگار المیادین در جنوب لبنان نیز از حمله توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به اطراف شهرک‌های «کفرشوبا» و «حلتا» در جنوب لبنان خبر داد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->