پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ممنوعیت برگزاری کارناوال و میتینگ خیابانی برای تبلیغات انتخابات (۶ اسفند ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۳۷۱۰
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۷
ممنوعیت برگزاری کارناوال و میتینگ خیابانی برای تبلیغات انتخابات (۶ اسفند ۱۴۰۲)
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: برگزاری میتینگ‌ها و کارناوال‌های خیابانی طبق قانون تبلیغات انتخابات، ممنوع است، اما تجمعات هواداران داوطلبان براساس ضوابط و مقررات مشخص شده هیچ مانعی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید مجید میراحمدی با اشاره تمهیدات ستاد امنیت انتخابات برای برگزاری انتخابات یازدهم اسفند، گفت: برای برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، یک ستاد اجرایی تشکیل شده که مسئولیت اجرای انتخابات را دارد و توسط معاون سیاسی وزارت کشور مدیریت می‌شود.

دبیر شورای امنیت کشور اضافه کرد: در کنار ستاد اجرایی، ستاد امنیت انتخابات هم تشکیل شده که زیر نظر معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور است. این دو ستاد، زیر نظر وزیر کشور، امنیت و اجرای انتخابات را راهبری و مدیریت می‌کنند.

میراحمدی با اشاره به امنیت انتخابات، افزود: ما تاکنون بیش از ۱۲ جلسه ستاد امنیت انتخابات را با حضور فراجا، دستگاه‌های اطلاعاتی اعم از وزارت اطلاعات، اطلاعات سپاه، اطلاعات فراجا، دستگاه قضایی و سایر مجموعه‌هایی که در امر انتخابات مسئولیت دارند، از جمله ارتش جمهوری اسلامی که در پشتیبانی هوایی و ترابری هوایی کمک می‌کنند، برگزار کردیم.

رئیس ستاد امنیت انتخابات کشور ادامه داد: بیش از ۲۵۰ هزار نفر در سراسر کشور را سازماندهی کردیم. این افراد شامل نیرو‌های فراجا، سپاه و بسیج هستند. بخشی هم مربوط به پشتیبانی هوایی و ترابری هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران هستند. علاوه بر اینها، دستگاه‌های اطلاعاتی که مسئولیت اشراف اطلاعاتی در حوزه تهدیدات مربوط به امنیت انتخابات را بر عهده دارند.

میراحمدی تاکید کرد: هیچ نگرانی خاصی از بعد امنیتی نداریم و به فضل الهی انتخابات در یک فضای امن و سالم برگزار خواهد شد. البته در بعضی از ۲۸ شهرستان ما رقابت‌های قومی شدیدی وجود دارد که معمولا در این شهرستان‌ها از زمان برگزاری انتخابات یا هنگام اعلام نتایج انتخابات با بی‌نظمی‌های شهری مواجه می‌شویم که جنبه امنیتی ندارد و بیشتر جنبه اعتراضی هواداران را دارد.

رئیس ستاد امنیت انتخابات کشور خاطرنشان کرد: برای چند شهرستان هم تمهیدات ویژه‌ای اتخاذ و اقدامات پیشگیرانه‌ای در نظر کرفته شده است. نامزد‌های انتخاباتی هم توجیه شدند و اگر چنانچه تخلفی در این حوزه‌ها صورت بگیرد، طبق قانون انتخابات، این در سرنوشت نامزد‌هایی که تخلف کردند و موجب بی‌نظمی شدند، تاثیر خواهد داشت.

میراحمدی یادآور شد: برگزاری میتینگ‌ها و کارناوال‌های خیابانی طبق قانون تبلیغات انتخابات، ممنوع است؛ اما تجمعات هواداران داوطلبان براساس ضوابط و مقررات مشخص شده هیچ مانعی ندارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->