نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی، توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق
سرخط خبرها

بیانیه جنبش نُجَباء عراق: طوفان در راه است

  • کد خبر: ۲۱۳۷۶۲
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۱:۴۰
بیانیه جنبش نُجَباء عراق: طوفان در راه است
دبیرکل جنبش نُجَباء عراق در بیانیه‌ای با گلایه از خیانت برخی سیاسیون به نیروهای مقاومت‌، توقف حملات به مواضع آمریکایی‌ها را تاکتیکی موقت دانست‌ و به هواداران جبهه مقاومت‌ خبر داد که طوفان در راه است.

به گزارش شهرآرانیوز، شیخ اکرم الکعبی با انتشار بیانیه‌ای همزمان با نیمه شعبان که دفتر نُجَباء در تهران نسخه‌ای از آن را در اختیار این خبرگزاری قرار داد، با تبریک ولادت منجی عالم بشریت، مهدی موعود (عج)، نکاتی را در خصوص راهبرد مقاومت در مقابله با اشغالگران آمریکایی و هدف قرار دادن صهیونیست‌ها خطاب به طرفداران مقاومت مطرح کرد.

وی در بند نخست این بیانیه‌ ۶ماده‌ای تصریح کرد: تصمیمات جببهه مقاومت عراق، اسلامی و جهادی بوده و تمام مسئولیت آن را برعهده می‌گیرد؛ ما این ثبات را از کربلا داریم و در آخر ضمن ادامه تلاش برای هدف قرار دادن رژیم صهیونیستی و اخراج اشغالگران از عراق، یا پیروز می‌شویم یا شهید.

این بیانیه می‌افزاید: مقاومت عراق نقش به‌سزایی در جنگ غزه ایفا کرده و شهدای بسیاری تقدیم کرده و همین خون‌ها موجب ثبات ما در مسیر آزادی و خونخواهی از آمریکای خائن شده است؛ آمریکا از این جنایت‌ها در عراق که سرزمین مقدسات است، پشیمان خواهد شد.

دبیرکل نُجَباء در بند سوم بیانیه‌ خود خاطرنشان‌ کرد: ما رایزنی با حکومت خود در خصوص اعلام برنامه زمانی برای عقب‌نشینی اشغالگران را رد نمی‌کنیم اما تأکید می‌کنیم خروج آن‌ها از طریق گفت‌وگو یک توهم است و آمریکا، این شیطان متجسم در قالب یک حکومت، تنها زبان زور و سلاح را متوجه می‌شود.

وی در ادامه متذکر شد: توقف حملات، تاکتیکی موقت برای بازیابی موقعیت و آرایش نیروهاست و با توجه به وجود مزدوران و خائنین که برخی اطلاعات مقاومت را به آمریکایی‌ها دادند، در جهت حفاظت از برادرانمان، این آرامش، آرامش قبل از طوفان است.

در بند پنجم بیانیه دبیرکل جنبش نُجَباء‌ با تأکید بر این‌که گروه‌های مقاومت با یکدیگر هماهنگ هستند و با توقف حملات در یک جبهه، شاهد فعال شدن جبهه دیگر هستیم، آمده است: ما به حمایت از غزه و اقدامات خود برای اخراج اشغالگران از سرزمین‌نمان ادامه خواهیم داد.

شیخ اکرم الکعبی در آخرین بند بیانیه خود تآکید کرده است: با وجود خون‌دادن در این راه، برخی افراد در داخل عراق خنجر به پهلوی‌مان زدند، اما ما از این تکلیف شرعی عقب نخواهیم نشست و با توجه به عدم فعالیت سیاسی و پرهیز از امور دنیوی، تنها هدف ما انجام تکلیف شرعی و جلب رضایت خداوند است.

منبع: ایرنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->