توضیحات سرپرست سفارت ایران در کابل درباره جزئیات طرح اعطای ویزای کار برای اتباع افغانستانی کابلستان، ۳۰ دقیقه با ابوطالب مظفری شاعر و پژوهشگر افغانستانی + فیلم تیم ملی فوتسال افغانستان در گروه مرگ بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی هند سفارت خود در کابل را بازگشایی می‌کند بیکدلی: تقویت روابط و ایجاد همبستگی متقابل می‌تواند به حل‌وفصل مسائل آبی میان ایران و افغانستان کمک کند ذبیح‌الله مجاهد: در جریان درگیری با پاکستان نمایندگانی از آمریکا با ما تماس گرفتند آغاز دیوارکشی محدوده منطقه آزاد دوغارون در نقطه صفر مرزی با افغانستان مشهد، گذرگاهی به‌سود اقتصاد ایران و توسعه ثبات اقتصادی در افغانستان سفر رهبر ترکمنستان به افغانستان برای بازدید از پروژه تاپی + فیلم قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه ۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) فهرست بازیکنان دعوت شده به تیم ملی فوتسال افغانستان اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) انفجار در مسجدی در ولایت پروان افغانستان ۹ نفر زخمی برجای گذاشت قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه ۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) تاریخ و ساعت بازی‌های تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان در مسابقات آسیایی بحرین اینفوگرافی | همه چیز درباره پایگاه هوایی بگرام در افغانستان طالبان: در صورت حمله دوباره پاکستان، پاسخ متقابل خواهیم داد قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) فرماندار تایباد از افزایش آمار خروج مهاجران افغانستانی خودمعرف از مرز دوغارون در مهرماه خبر داد تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان بعد از اردوی تهران به بحرین رفت درخواست ۲۰ کشور اروپایی برای اخراج مهاجران «بدون مدرک» افغانستان از این کشور‌ها سخنگوی طالبان: توافق با پاکستان شامل آتش‌بس کامل میان ۲ کشور است
سرخط خبرها

مدیر کل اتباع: مجلس دوازدهم از سازمان ملی مهاجرت حمایت کند

  • کد خبر: ۲۱۳۷۶۵
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۶:۴۵
مدیر کل اتباع: مجلس دوازدهم از سازمان ملی مهاجرت حمایت کند
مدیرکل اداره اتباع و مهاجران خارجی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه مهاجران در طول چهاردهه گذشته مانند شهروندان ایرانی خدمات دریافت کرده‌اند از مجلس دوازدهم خواست که از سازمان ملی مهاجرت حمایت کند.

حسین شرافتی‌راد در گفت‌وگو با شهرآرانیوز با اشاره به نزدیک شدن به روز انتخابات اظهارداشت: مطمئنا انتخابات مجلس دوازدهم در پیشرفت نظام و حل مشکلات مردم نقش مهمی خواهد داشت و قانون‌گذاری خوب و کارشناسی شده می‌تواند گره‌های بزرگی را از کشور باز کرده و نقشه‌های دشمن را خنثی کند.

شرافتی در پاسخ به این سوال که مهم‌ترین اولویت مجلس دوازدهم در رابطه با مهاجران افغانستانی چیست، گفت: پذیرایی جمهوری اسلامی ایران در طول چهار دهه گذشته از مهاجران افغانستانی در دنیا پیشرو بوده و رتبه اول را داشته است. علی‌رغم اینکه ما با مشکلات زیادی مواجه بودیم، اما مهاجران در طول چهار دهه گذشته مانند شهروندان ایران خدمات را دریافت کرده‌اند.

مدیرکل اتباع ادامه داد: سیاست‌های نظام در میزبانی از مهاجران عادلانه و شایسته بوده و با حفظ کرامت انسانی و سخاوتمندانه انجام شده است. مطمئنا با توجه به تشکیل سازمان ملی مهاجرت در دولت سیزدهم و همراهی مجلس یازدهم، مجلس دوازدهم می‌تواند با تسریع در تصویب سیاست‌های نظام، دولت و سازمان ملی مهاجرت برای ارائه خدمات مورد نیاز به مهاجران و حمایت از سازمان ملی مهاجرت شرایطی را فراهم کند تا مهاجران به عنوان یک فرصت در ایران بتوانند خدمات شایسته دریافت کنند.

شرافتی ادامه داد: سیاست نظام بر این است که بستری فراهم بشود که مهاجران و پناهندگان عزیز بتوانند به کشور خود برگردند و زندگی آرامی داشته باشند. مردم مهاجر عزیز ما هم دوست دارند به کشور خود بازگردند، اما تا زمانی که شرایط مهیا نشود آن‌ها در جمهوری اسلامی ایران خدمات شایسته و مورد نیاز را دریافت خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->