دروازه‌بان تیم ملی فوتسال افغانستان با گیتی پسند تمدید کرد بانک جهانی: اقتصاد افغانستان ۲.۵ درصد رشد داشته که از رشد جمعیتی این کشور کمتر است قیمت افغانی به تومان و دلار (چهار‌شنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست سفارت ایران در کابل از نگارستان ملی افغانستان بازدید کرد طالبان پخش تصاویر موجودات زنده را در بامیان هم ممنوع کردند تمایل ایران برای واردات گوشت از افغانستان تیم تأیید هویت با هدف زمینه‌سازی صدور تذکره الکترونیکی برای اتباع افغانستانی، به ایران می‌آید ظاهر قدیر معاون سابق پارلمان افغانستان به دستور آمریکا در کنیا بازداشت شد زن افغان‌تبار مسئول امور افغانستان در وزارت خارجه آمریکا کیست؟ قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در ۲۴ ساعت گذشته، نزدیک به ۹۰۰ خانواده از ایران و پاکستان به کشور بازگشته‌اند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در دور جدید واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان بیش از ۱۱ میلیون کودک واکسن دریافت می‌کنند ماجرای ضرب‌و‌شتم دانشجوی دانشگاه تهران در سفارت افغانستان چه بود؟ گزارشی از ازدحام افغانستانی‌ها در خیابان پاکستان | مهاجران افغانستانی برای دریافت مدرک شناسایی جدید مجبورند روز‌ها مقابل سفارت در نوبت ب‏مانند همه چیز درباره آخرین وضعیت اقامتی مهاجران افغانستانی دارای برگه سرشماری در ایران قیمت افغانی به تومان و دلار (دوشنبه، یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) تصمیم جدید آموزش و پرورش درباره تحصیل دانش‌آموزان اتباع دارای برگه سرشماری در مدارس تهران اقرار وزیر بهداشت پاکستان به پیشی گرفتن افغانستان در مبارزه با فلج اطفال صادرات ۳ هزار و ۵۰۰ تن گاز مایع به افغانستان از طریق مرز دوغارون، طی یک سال گذشته مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری: ممکن است جایگزینی برای نیروی کار اتباع خارجی نداشته باشیم نتیجه مثبت سیاست جدید دولت برای بازگرداندن اتباع غیرمجاز به کشورشان
سرخط خبرها

مدیرکل اتباع: مهاجران افغانستانی شایسته خدمات عادلانه هستند

  • کد خبر: ۲۰۵۷۶۴
  • ۲۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۵
  • ۱
مدیرکل اتباع: مهاجران افغانستانی شایسته خدمات عادلانه هستند
مدیرکل اتباع و مهاجران خارجی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه مهاجران افغانستانی شایسته خدمات عادلانه هستند گفت: پیام شهدای حادثه کرمان به دشمن این بود که ما سنگر را خالی نمی‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین شرافتی، مدیرکل اتباع و مهاجران خارجی استانداری خراسان رضوی عصر امروز در مراسم گرامیداشت شهدای مهاجر افغانستانی در حمله تروریستی گلزار شهدای کرمان که بعد از ظهر امروز جمعه با حضور مسئولان اداره اتباع استان، چهره‌های فرهنگی مهاجران و جمعی از مهاجران افغانستانی مقیم مشهد در حسینیه هراتی‌های برگزار شد، اظهارداشت: امروز در هشت استان کشور به صورت همزمان مراسم گرامی داشت از شهدای افغانستانی حادثه تروریستی کرمان برگزار شد و مهاجران افغانستانی همیشه در صحنه بودند.

او در ادامه گفت: دشمن به اندازه‌ای که از حاج قاسم می‌ترسید، امروز از رهروان ایشان در وحشت است. دلیل اقدامات تروریستی اخیر دشمن در کرمان ترس از حاج قاسم و مکتب او است.

وی در ادامه گفت: حاج قاسم فرهنگ مبارزه با دشمنان را توسعه داد. صد روز است که رژیم کودک کش صهیونیست در غزه جنایت می‌کند. آن‌ها فکر می‌کردند که در غزه مسلط می‌شوند. آن‌ها به دنبال به آتش کشیدن بودند، ولی خودشان آتش گرفتند. دشمن دوسال قبل برای به آتش کشیدن ایران تلاش کرد، ولی خودشان در همان آتش در حال سوختن هستند.

شرافتی تصریح کرد: دشمن در افغانستان ایران هراسی را دنبال می‌کند و در ایران افغانستان هراسی را. ولی شهدای مظلوم شیعه و سنی افغانستانی در حادثه کرمان پیام مهمی به دشمنان مخابره کردند. پیام شهدا به دشمن این بود که ما سنگر را خالی نمی‌کنیم. جبهه‌ای که حاج قاسم ایجاد کرده است کلک دشمن را خواهد کند.

مدیرکل اتباع استان خاطرنشان کرد: دشمن باید بداند که راه به جایی نخواهد برد و هیچ سدی در برابر حرکت آگاهانه مردم ایجاد نخواهد کرد، خودشان هم این را می‌دانند.

او افزود: عشق و علاقه مردم افغانستان، مهاجران عزیز و حمایت نظام جمهوری اسلامی ایران در چهاردهه گذشته از افغانستان و مردم این کشور همچنان ادامه خواهد داشت.  

شرافتی تاکید کرد: مردم مهاجر افغانستان که چهاردهه است با ما زندگی می‌کنند شایسته خدمات عادلانه هستند. باید به آن‌ها خدمت شود.

او گفت: مهاجران افغانستانی در مشهد مقدس در کنار حرم مطهر رضوی ۳۸۰ هیئت مذهبی، موسسه خیریه، علمای بزرگ و چهره‌های ارزشمند دارند. رزمندگانی که در هشت سال دفاع مقدس و دفاع از حرم بودند و همیشه در هنگام تهدیدات از ایران دفاع کرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۹ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۳
1
0
اینا رو نگه دارین بهترین به درد شما میخورن اونجور که مسولین گرامی می‌فرمایند باید ما ایرانیا وطن خودمون رو ترک کنیم اینا دوس دارن افغانی جمع کنند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->