آغاز دوباره ابومسلم برای حضور در لیگ دسته‌سه کشور از منیر حدادی تا آدان و آسانی | ستاره‌ها در آسمان آبی؛ فرصت یا تله؟ شرط اصلی میزبانی مشهد برای رقابت‌های آسیایی استقلال چیست؟ علیرضا دبیر: اگر برای پول بخواهید کشتی بگیرید قطعا به مدال المپیک نخواهید رسید | مگر تختی برای پول کشتی گرفت؟ + فیلم پایان کار مسابقات جایزه بزرگ هزار امتیازی تنیس کشور در مشهد + فیلم حمله تند علیرضا دبیر به شبکه معاند+ ویدیو مدیرعاملی تاجرنیا در استقلال قطعی شد خارجی‌ترین تیم تاریخ استقلال با ۷ غیرایرانی ویدیوی هایلایت گل‌ها و عملکرد منیر الحدادی دست رد تراکتور به پیشنهاد ۲ میلیون دلاری سپاهان غرامت‌های سنگین مورینیو پایان زودهنگام کار رشفورد در بارسلون انفجار اینستاگرام المپیاکوس | طارمی یونانی‌ها را میلیونی کرد + عکس پاداش میلیاردی در انتظار استقلالی‌ها تایید حدادی از ایفمارک اسپانیا اینفانتینیو، مهمان ویژه فینال کافا شکایت ۲۰ میلیاردی منتظر محمد از استقلال رضایت ساپینتو از اردوی استقلال در جزیره کیش تراکتور تعطیل شد
سرخط خبرها

بازگشت قاسم‌پور به تشک کشتی

  • کد خبر: ۲۱۳۸۰۰
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۷
بازگشت قاسم‌پور به تشک کشتی
کامران قاسم‌پور که به دلیل انجام عمل جراحی اردوی تیم ملی را ترک کرده بود، از دو هفته دیگر می‌تواند تمرینات کشتی‌اش را آغاز کند.

به گزارش شهرآرانیوز، چندی پیش کامران قاسم‌پور که شرکت در مسابقات جهانی ۲۰۲۳ بلگراد را به دلیل آسیب‌دیدگی از ناحیه کشاله ران از دست داده بود، جراحی فتق انجام داد و به همین دلیل نیز نامش از فهرست مسافران اعزامی به جام بین‌المللی یاشاردوغو خارج شد. قاسم‌پور، اما همچنان گزینه اعزام به مسابقات قهرمانی آسیاست که اواخر فروردین ماه در بیشکک قرقیزستان برگزار می‌شود.

او هرچند همچنان به دلیل شرایط وزنی‌اش یکی از گزینه‌های وزن ۸۶ کیلوگرم تیم ملی است، اما قرار است در رقابت‌های قهرمانی آسیا در ۹۷ کیلوگرم کشتی بگیرد.

قاسم‌پور کارش را در سال ۲۰۲۴ با تورنمنت بین‌المللی زاگرب در وزن ۹۷ کیلوگرم استارت زد و با قبول شکست مقابل کایل اسنایدر آمریکایی، در جایگاه سومی قرار گرفت.

او که یکی از اعضای تیم بانک شهر در جام باشگاه‌های جهان بود که به دلیل آسیب‌دیدگی برای این تیم کشتی نگرفت، اما در کنار بانک شهری‌ها حضور داشت، در رابطه با زمان بازگشتش به تشک به خبرنگار تسنیم گفت: از اردوی بعدی به کمپ تیم‌های ملی خواهم رفت و از دو هفته دیگر نیز می‌توانم تمرینات کشتی‌ام را آغاز کنم.

منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->