فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

لبخند‌هایی برای آینده

  • کد خبر: ۲۱۳۸۸۸
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۹
لبخند‌هایی برای آینده
این تصویر آرام، پرنشاط و به‌ظاهر ساده، هنوز هم بعد از گذشتن بیش از سه دهه مسئولیت زیادی را متوجه اهلش می‌کند.

سال‌۱۳۶۷ سال مهمی در تاریخ معاصر ایران و بعد از انقلاب محسوب می‌شود. سال پایان یافتن جنگ تحمیلی و دفاعی که هشت‌سال طول کشید. در امتداد و ادامه این سال اتفاقات مهم دیگری رخ داد که قسمت مهمی از این رخداد‌ها و آینده آن وابسته به تصمیمات نمایندگانی بود که در انتخابات دوره سوم مجلس شورای اسلامی درفروردین‌۱۳۶۷ انتخاب شدند. جنگ هنوز جریان داشت و صدام دست به حرکات ناجوانمردانه بیشتری، چون استفاده از سلاح‌های شیمیایی و بمباران نقاط و اهداف غیرنظامی زده بود.

این عکس فروردین سبز خطه جنوب را نشان می‌دهد که منظره پشت رزمندگان پر از طراوت است مثل حال خوب این جوانان و نوجوانان داوطلب جنگ که زندگی معمول را پشت نیمکت‌های مدرسه و دانشگاه جا گذاشته‌اند و صد‌ها کیلومتر دورتر در یک لباس خاکی، که برای برخی‌شان اندازه هم نیست برای دفاع از خاکشان حاضر شده‌اند. یک جعبه سفیدرنگ که وجودش میان میدان جنگ ناهمگون به نظر می‌رسد و عکس یادگاری جمع لبخند‌ها با آن.

این تصویر آرام، پرنشاط و به‌ظاهر ساده، هنوز هم بعد از گذشتن بیش از سه دهه مسئولیت زیادی را متوجه اهلش می‌کند. آن‌ها زیر بارش تیر و ترکش رأی می‌دهند برای انتخاب آدم‌هایی که قرار است پشت میدان جنگ به التیام زخم‌های تن یک سرزمین بپردازند. هیچ‌کدام از آن‌ها نمی‌دانند که حیاتشان چند روز دیگر طول خواهد کشید یا اینکه چندماه بعد پایان جنگ اعلام خواهد شد. پس این لبخند‌ها را برای ثبت در تاریخ و آینده می‌گیرند.

۲۷۰ نماینده مجلس سوم از سوی بیش از ۱۶‌میلیون رأی و طی دو مرحله وارد مجلس شدند. اعضای مجلس سوم روز‌های مهم و سختی را پیش رو داشتند، زیرا دو ماه بعد از شروع به کار، جنگ هشت‌ساله پایان یافت و باید برای ساخت ویرانه‌های جنگ تصمیمات مهمی می‌گرفتند. همچنین یک‌سال بعد، رحلت امام خمینی (ره) اتفاق افتاد و شرایط خاص انتخاب جایگزین رهبری و ریاست جمهوری و همچنین ادغام نخست‌وزیری با ریاست‌جمهوری چالش‌هایی بود که درباره آن باید با تصمیمات درستی روبه‌رو می‌شدند.

عکس از آرشیو مرکز اسناد انقلاب اسلامی است. بدون نام عکاس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->