پایتخت۷ زیر ذره‌بین نقد: بازیگرانِ درخشان، داستانِ ضعیف! فصل دوم «مهیار عیار» و «طوبی» ساخته می‌شود دانلود قسمت دوازدهم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم دانلود تمام قسمت‌های سریال پایتخت ۷ + تماشای آنلاین آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) برنامه برمودا میزبان عباس موزون، فریبا کوثری و نامی عبداللهی می‌شود + زمان پخش آرنولد در نقش «جیمز باند» فیلم کوتاه زیر سایه بلوط در راه بلغارستان پرفروش‌های نوروز ۱۴۰۴ سینما در خراسان رضوی | کمدی‌ها در صدر، اجتماعی‌ها بی‌مخاطب زمان پخش سریال خجالت نکش تغییر کرد پانزدهمین دوره‌ جوایز ایسفا فراخوان داد نقش‌آفرینی مریل استریپ در فیلم خواهرزاده جادوگر پل شریدر، نویسنده فیلم «راننده تاکسی»، متهم به آزار جنسی شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قانون اساسی نوروز ساخت دوباره سریال‌های «همسران» و «آژانس دوستی» یادش به‌خیر آن که نگاهی زلال داشت | یادی از مرحوم حاج محمود اکبرزاده، شاعر آیینی مشهد «مانوج کومار» بازیگر و کارگردان سینمای هند درگذشت
سرخط خبرها

لبخند‌هایی برای آینده

  • کد خبر: ۲۱۳۸۸۸
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۹
لبخند‌هایی برای آینده
این تصویر آرام، پرنشاط و به‌ظاهر ساده، هنوز هم بعد از گذشتن بیش از سه دهه مسئولیت زیادی را متوجه اهلش می‌کند.
حمید سبحانی
نویسنده حمید سبحانی

سال‌۱۳۶۷ سال مهمی در تاریخ معاصر ایران و بعد از انقلاب محسوب می‌شود. سال پایان یافتن جنگ تحمیلی و دفاعی که هشت‌سال طول کشید. در امتداد و ادامه این سال اتفاقات مهم دیگری رخ داد که قسمت مهمی از این رخداد‌ها و آینده آن وابسته به تصمیمات نمایندگانی بود که در انتخابات دوره سوم مجلس شورای اسلامی درفروردین‌۱۳۶۷ انتخاب شدند. جنگ هنوز جریان داشت و صدام دست به حرکات ناجوانمردانه بیشتری، چون استفاده از سلاح‌های شیمیایی و بمباران نقاط و اهداف غیرنظامی زده بود.

این عکس فروردین سبز خطه جنوب را نشان می‌دهد که منظره پشت رزمندگان پر از طراوت است مثل حال خوب این جوانان و نوجوانان داوطلب جنگ که زندگی معمول را پشت نیمکت‌های مدرسه و دانشگاه جا گذاشته‌اند و صد‌ها کیلومتر دورتر در یک لباس خاکی، که برای برخی‌شان اندازه هم نیست برای دفاع از خاکشان حاضر شده‌اند. یک جعبه سفیدرنگ که وجودش میان میدان جنگ ناهمگون به نظر می‌رسد و عکس یادگاری جمع لبخند‌ها با آن.

این تصویر آرام، پرنشاط و به‌ظاهر ساده، هنوز هم بعد از گذشتن بیش از سه دهه مسئولیت زیادی را متوجه اهلش می‌کند. آن‌ها زیر بارش تیر و ترکش رأی می‌دهند برای انتخاب آدم‌هایی که قرار است پشت میدان جنگ به التیام زخم‌های تن یک سرزمین بپردازند. هیچ‌کدام از آن‌ها نمی‌دانند که حیاتشان چند روز دیگر طول خواهد کشید یا اینکه چندماه بعد پایان جنگ اعلام خواهد شد. پس این لبخند‌ها را برای ثبت در تاریخ و آینده می‌گیرند.

۲۷۰ نماینده مجلس سوم از سوی بیش از ۱۶‌میلیون رأی و طی دو مرحله وارد مجلس شدند. اعضای مجلس سوم روز‌های مهم و سختی را پیش رو داشتند، زیرا دو ماه بعد از شروع به کار، جنگ هشت‌ساله پایان یافت و باید برای ساخت ویرانه‌های جنگ تصمیمات مهمی می‌گرفتند. همچنین یک‌سال بعد، رحلت امام خمینی (ره) اتفاق افتاد و شرایط خاص انتخاب جایگزین رهبری و ریاست جمهوری و همچنین ادغام نخست‌وزیری با ریاست‌جمهوری چالش‌هایی بود که درباره آن باید با تصمیمات درستی روبه‌رو می‌شدند.

عکس از آرشیو مرکز اسناد انقلاب اسلامی است. بدون نام عکاس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->