حضور وزیر خارجه آمریکا در نشست اروپایی-عربی درباره غزه صد‌ها نفر از گارد ملی آمریکا به شیکاگو اعزام شدند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکمنستان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) روسیه به ایران پیشنهاد برگزاری رزمایش مشترک در دریای خزر را ارائه کرد معاون وزیر امور خارجه روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند پیام عراقچی تقدیم وزیر خارجه کویت شد سرکنسول جدید ترکمنستان در مشهد آغاز به کار کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دفاع از انسانیت با مشت‌های گره‌زده | اجتماع دانشجویان انقلابی مشهد در سالگرد عملیات طوفان الاقصی + فیلم درخواست نماینده مجلس از رئیس جمهور برای سامان دادن به تیم اقتصادی دولت درگیری لفظی هیئت طالبان و پاکستان در مسکو بر سر اتهامات تروریستی ظهوریان: نیازمند احیای برنامه ریزی در نظام برنامه و بودجه هستیم آیت‌الله علم‌الهدی: نبوغ، استقامت و معنویت، سه ویژگی بارز شهید رئیسی بود | ضرورت ترجمه دقیق کتب اسلامی به سایر زبان‌های دنیا عضو هیئت‌رئیسه مجلس: هیچ استیضاحی به کمیسیون‌ها ارجاع نشده است احمد الشرع با فرمانده سنتکام دیدار کرد پزشکیان به درخواست خبرنگاران برای برگزاری نشست خبری پاسخ داد وال‌استریت‌ژورنال از خواسته‌های حماس در مذاکرات شرم‌الشیخ پرده برداشت وزیر فرهنگ و ارشاد: مشکلات تامین کاغذ نشریات به‌زودی رفع می‌شود واکنش معاون حقوقی رئیس جمهور به رای پرونده کرسنت رئیس سازمان برنامه و بودجه: تمام مطالبات گندمکاران پرداخت شد عراقچی: تماسی با ویتکاف نداشتم + فیلم امیر دریادار ایرانی با فرماندهان نیروی دریایی آذربایجان و قزاقستان گفت‌وگو کرد قائم پناه: تغییر وزیر جز ضرر به معیشت مردم هیچ کمکی نمی‌کند قالیباف: کمیسیون‌ها سریع‌تر طرح‌ها را تعیین تکلیف کنند توسعه همکاری‌های علمی بین‌المللی، محور گفت‌وگوی وزرای علوم ایران و سوئیس در حمله شبه‌نظامیان به کاروان نظامیان پاکستانی، ۱۱ تن کشته شدند منابع مصری: مرحله اول «توافق غزه» می‌تواند قبل از جمعه نهایی شود ویتکاف و کوشنر هم‌زمان با آغاز بررسی لیست اسیران فلسطینی وارد شرم‌الشیخ شدند
سرخط خبرها

اعزام ۳۰۰ مبلّغ حوزوی برای مشارکت مردم در انتخابات ۱۱ اسفند + فیلم

  • کد خبر: ۲۱۴۰۳۹
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۹
  • ۲
اعزام ۳۰۰ مبلّغ حوزوی برای مشارکت مردم در انتخابات ۱۱ اسفند + فیلم
مدیرکل سیاسی مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان از اعزام ۳۰۰ مبلّغ حوزوی برای مشارکت مردم در انتخابات ۱۱ اسفند به مدارس، مساجد و دانشگاه‌های سطح استان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی ابراهیمی امروز، سه‌شنبه ۸ اسفند، باحضور در استودیو انتخابات استانداری خراسان‌رضوی درخصوص آخرین اخبار انتخاباتی اظهار کرد: حوزه علمیه خراسان مثل نهاد‌های دیگر در امور اجتماعی ازجمله انتخابات حضور فعال و پررنگی دارد که نتیجه آن را در فضای جامعه می‌بینید.

وی با بیان اینکه کار‌های حوزه علمیه در انتخابات حسب اهمیت انتخابات شامل دو بخش تقویت درونی و بازخورد بیرونی است، افزود: در حوزه برای حوزویان و تشویق دیگران به انتخابات، نشست‌های متعددی در قالب‌های مختلف برگزار کردیم که این نشست‌های عمومی و تخصصی در قالب طرح بصائر برگزار شد.

مدیرکل سیاسی مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه در فضای بیرون حوزه، برنامه‌های متعددی را برای طلاب، روحانیان و اساتید طراحی کردیم، اظهار کرد: برای توانمندسازی طلاب در بستر اجتماع درخصوص فعالیت‌های انتخاباتی و تبیین دستاورد‌های دولت اقدامات مهمی نظیر کافه گفت‌وگو، نشست‌های مردمی و تولید محتوا‌های فضای مجازی انجام شده است.

ابراهیمی ادامه داد: از ظرفیت‌های اطراف حوزه‌های علمیه مانند مدارس علمیه، مساجد، باشگاه ورزشی و بازار استفاده کردیم تا به تبیین انتخابات بپردازیم. همچنین نشست‌های متعددی را در قالب پرسخ و پاسخ و گفت‌‌وگو با نسل جوان برگزار کردیم تا دستاورد‌های نظام را تبیین کنیم.

وی افزود: تولید محتوای فاخر در فضای مجازی، برگزاری بزرگ‌ترین اجتماع فعالان فضای مجازی کل کشور در مشهد، برگزاری رویداد هوش مصنوعی و انتخابات در حوزه علمیه و مصاحبه تخصصی از بزرگان حوزه علمیه خراسان از جمله اقدامات حوزه برای افزایش مشارکت در انتخابات است.

مدیرکل سیاسی مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه دشمن به دنبال این است که نظام را ناکارامد جلوه دهد، گفت: مشکل ما گسست نسل‌هاست، دشمن می‌خواهد از این خلأ استفاده کند و واقعیت را وارونه جلوه دهد. انقلاب اسلامی ایران روی استقلال خود مانده است و استقلال هزینه دارد.

ابراهیمی در پایان خاطرنشان کرد: باحضور ۲۰۰ استاد حوزه علمیه برای ۳۰۰ فعال فرهنگی در حوزه علمیه برنامه‌های بسیاری داشتیم که این تعداد به مساجد و مدارس و دانشگاه‌ها اعزام شدند. ۶هزار طلبه در سطح یک استان داریم که به سن رای‌دادن نرسیده‌اند، اما ۴۰ هزار طلبه واجد شرایط رای‌دادن هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
FH750
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۴ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۸
0
1
خاااااااااااااااااااااااااک تو سرتون
FH750
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۶ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۰
0
1
خدایا
چرا ما مردم بیدار نشدیم که روحانیت برای رای دادن هم باید ما را رهنمود کند؟
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->