استاندار خراسان رضوی: با دیپلماسی هدفمند اقتصادی و استانی می‌توانیم دستاورد‌های بزرگی برای صادرات داشته باشیم قیمت لوازم خانگی چند درصد افزایش یافت؟ فروش ویژه سایپا از فردا (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + قیمت و زمان تحویل خودرو اقلام ممنوعه در پروازهای داخلی و خارجی کدام‌اند؟ کاهش قیمت لوبیاچیتی و لوبیاقرمز در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) بانک چین برای هفتمین ماه متوالی، بازهم طلا خرید (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) افت قیمت طلا در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت خرداد ۱۴۰۴ نان در تهران اعلام شد + جدول کاهش قیمت گوشت گوسفندی و گوساله در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ذبح بیش از ۱۲ هزار رأس دام طی روز عید قربان در خراسان رضوی مرحله سوم کالابرگ احتمالاً تیرماه انجام می‌شود آیا قیمت نان از امروز در مشهد گران می‌شود؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | سیب‌زمینی و پیاز با چه قیمتی عرضه می‌شود؟ بلاتکلیفی در بازار خودرو | نه سامانه فروش وضع مناسبی دارد، نه خودرو در بورس عرضه می‌شود راهکارهایی برای مدیریت مصرف برق در روزهای داغ تابستان | برق هست اما کم است هر که کارش بیش، حقوقش بیشتر! جولان قطعات بی کیفیت خودرو در بازار مشهد گرانی، هم‌سفره مردم | برنج و  حبوبات، پرچم داران تورم ماهانه اعلام شدند پیش‌بینی بورس فردا (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ رکورد سرمایه‌گذاری جهانی در حوزه انرژی به ۳.۳ تریلیون دلار رسید همه چیز درباره عرضه اولیه «نان» رضوی در بورس فردا (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۲۹ دستگاه ماینر غیرمجاز در خراسان رضوی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | رشد ۱۰ تا ۹۰ میلیونی قیمت خودرو‌های داخلی افزایش یافت (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) + جدول توزیع ۸۷۶ تن گوشت گوساله و مرغ در مشهد و خراسان رضوی، از ابتدای سال تاکنون (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ظرفیت ۳ هزار مگاواتی برق تجدیدپذیر در خراسان رضوی ایجاد می‌شود اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۴، این هفته برگزار می‌شود + جزئیات جمع‌آوری ۴۲۸ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم راه‌های خراسان رضوی نرخ بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ چه زمانی اعلام می‌شود؟
سرخط خبرها

وزیر کار: حداقل حقوق و دستمزد کارگران را دولت مشخص نمی‌کند

  • کد خبر: ۲۱۴۲۳۹
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۸
وزیر کار: حداقل حقوق و دستمزد کارگران را دولت مشخص نمی‌کند
وزیر کار از آغاز جلسات تعیین حقوق و دستمزد کارگان از هفته آینده خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید صولت مرتضوی وزیر کار در حاشیه جلسه هیئت دولت در باره تعیین حقوق و دستمزد کارگران اظهار کرد: تعیین حقوق دستمزد کارگران از وظایف شورای عالی کار است که این شورا متشکل از سه جانبه گرایی است یعنی نماینده کارگران، کرافرمایان و دولت در این شورا حضور دارند. از هفته آینده باید آرام آرام جلسات شورای عالی کار را برگزار کنیم البته جلسات کارشناسی در حوزه روابط کار وزارت کار انجام شده است و امیدوار هستیم تصمیم معقولی در این زمینه گرفته شود.

وی افزود: بعضا فکر می‌کنند حداقل حقوق و دستمزد را دولت یا وزارت کار مشخص می‌کند در صورتی که اینطور نیست و شورای عالی کار این وظیفه را بر عهده دارد که نمایندگان کارگران هم آن حضور دارند.

وزیر کار درباره ثبت نام در طرح کالابرگ فجرانه هم ادامه داد: پیش بینی ما این است که بقیه مردم هم از این طرح استقبال خواهند کرد و این طرح سه ماهه است و انشا الله در ماه‌های آینده هم ادامه پیدا می‌کند. هرکسی که کالا برگ نگرفته است می‌تواند به فروشگاه‌های منتخب مراجعه کند و کالا برگ بگیرد و هر کس مشمول این طرح است می‌تواند از این طرح استفاده کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->